![]() |
Hyper
Gigabyte 700W Corsar TX550 HydroX 550 550/650 cx-m fala Bogu ima izbora :D rmx je ipak preskupo za dual psu, i mislim da nema smsla bacati lovu kraj TX i HydroX serije |
Citiraj:
Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk |
Hyper 700+600W meni radi na većini rigova, i bez problema radi sve...5 grafi....A napajanja su jeftina...
|
Citiraj:
Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk |
da li se isplati za 1800 eura uzeti antminer L3+ scrypt miner. trenutno radi 30$ dnevno. isporuka krajem 8 :/
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
tesko da ces ga uopce uhvatiti a do tad pitanje koliko ce raditi dnevno..u tih 1800 je i carina?
|
tak je frend reko da je 1800 eura sa napajanjem, a dolazi iz europskog centra, tak da nema nis dodatno...
|
a ako vjerujes da ce ltc ici gore go for it, po kalkulatoru pise 750 dolara za trenutni tecaj kad platis struju
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav za sve,
Pročitao sam u biti većinu ove teme, s ciljem da dođem do odgovora na svoju dilemu, međutim nisam ni blizu da dokučim šta mi je raditi. Moja dilema je u tome da li se upustiti u majning sa nekom većom svotom kao sto je već i bilo govora u temi s početka, koliko sam dobro zapazio dikky je planirao da ulozi oko 10.000 eura. Ili taj iznos iskoristiti za kupovinu altcoina i malo trejdati a malo čekati na duže vremenske periode određene cr.valute? Ako neko može neke svoje konkretne primjere navesti u vezi zarade po oba osnova... Nadalje,poprilično sam noob sto se tiče price o konfiguracijama i sklapanju iste, no mogao bih se snaći sa nekim tutorijalima... Svjestan sam naravno da nista nije sigurno, inače da jeste ulozio bih i duplo ili troduploj vise, ali bih volio da mi neko malo približi rješenje za ovu dilemu...jer koliko sam shvatio ima vas koji već duže majnujete a neki i trejdaju izgleda. Unaprijed bih se zahvalio svima koji doprinesu rješavanju dileme. |
Citiraj:
Imaj da umu da slaganje mining riga nije jednostavno kao sto djeluje (bar sto se stabilnog rada tice). Isto tako kad nisi kuci a nesto se srusi imas downtime, slicno kad si na moru itd. Ako se ne mozes/ne zelis s tim nositi i nervirati, kupit valuti s parama i to je to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gledao sam baš jučer Panda Minere, interesantna stvar, 8x RX480 čipova :D https://www.youtube.com/watch?v=lOh6hgTRYBY |
Citiraj:
|
svaki put kad otvorim ovaj thread baci me na prvu stranicu i prvi post je dakkyjev
pa šta je s tim čovjekom, uhvatilo ga zbog krađe struje, medvjed ga ugrabio, drumski razbojnici ga presreli s onom pošiljkom od 50 grafa? dakky javi se pobogu |
Citiraj:
Uglavnom, za sad sve ok ide i po planu, ne znam ni dal sam rekao, uzeo 15x 470 i 5x480 dok ih je bilo, a bas nedavno uzeo jos 12x 1060... uglavnom radi se :) |
Citiraj:
Imam pitanje glede Nvidija, jel netko skužio neki dućan osim Uzelca koji ih uvozi direkt. Microline i Asbis ih nemaju već tjednima. Alza mi je zadnja opcija. |
Citiraj:
Meni ga je bilo rizično kupit budući da se jako dugo čeka...nadam se da će ti se isplatit ;) |
Citiraj:
Kad napišeš 0.45, izgleda jako malo :D
|
Citiraj:
e da da :D
Navodno će u prvom mjesecu BTC biti na cca 3500-4000, tak sam pročitao nešto na brzaka.... |
Citiraj:
|
Pustiću 3x1070, nek se prže. :D
|
Citiraj:
Jel ima neki razlog zbog kojeg bi bilo bolje uzeti 1060 6GB umjesto 3GB.
Ne planiram majnati ETH |
Citiraj:
zasto ne planiras ETH kad je i sa nvidiom najprofitabilniji? |
Citiraj:
Ovi svi kalkulatori ne uzimaju u obzir porast difficulty-a. ETH-u difficulty raste brutalno brzo... Više me zanima da li je 3GB dosta za majnanje ZEC-a, ZEN-a, i ostale alternative |
Pošto se dag fajl ne nalazi na grafickoj memoriji, ne ogranica te memorija na ZEC, ZEN itd..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:51. |