![]() |
Citiraj:
|
Update error... sad skidam preko onog alata.
|
Citiraj:
Racunaj da uz english i croatian jos imas i united kingdom, to su jos 4 :D |
Je li isto što se tiče insidera i aktivacije ako čekamo na automatski update i ako mi updateamo preko usb-a i onog toola?
Jel moguće da nam ga neće aktivirati ako updateamo preko toola nego moramo čekati sa WU? |
Citiraj:
Nije mi jasno zašto nije prošla aktivacija nakon upgradea win8.1, al slijedi drugi pokušaj. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja na OEM 7 pro jos uvijek nisam nista dobio, da skinem preko toola, frknem dvd i instaliram?
|
Citiraj:
E a sad ne frkam ništa ni na usb ni dvd idem direktno na upgrade preko tog toola, mislim da prvi put nisam dobro napravio, a isto preko toola. |
Oće mi aktivirat win. ako poslije upgrejda sa 8.1 na 10 napravim format i instaliram čistu 10ku ?
|
Citiraj:
javil kaj se bude desilo :D |
Citiraj:
btw, moj prvi susret s microsoft defenderom: katastrofa! nemreš pod bogom ništ konfigurirat osim excluded file types/locations, nema on-demand scan u exploreru, jad i bijeda. dobri stari security essentials, zbog tebe žalim za sedmicom! |
Citiraj:
EDIT: Riješio sam, nešto sam ujebo pa sam ispočetka instaliro 8.1 i opet 10 sad je ok, ne znam gdje sam fulao prije. |
Citiraj:
|
Dreamspark FTW :D w10 edu, w10 i w10 N, svaki po 4 puta, ako je šema kao i sa w8 i 7 da su istovremeno mogle biti aktivne x32 i x63 verzije :)
|
Ponovit cu pitanjce, mi insideri ako zelimo izac iz insider programa, imamo win 10 ili moramo kupit? Ako ima info o tome uopce
|
eo .bat za uklanjanje onedrivea
https://mega.co.nz/#!SIVCVYyT!Ax7ffm...sKlsQuh92VGkYg |
Citiraj:
|
Citiraj:
za popizdit :hitthewal: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
znaci ti si odradio? edit: niti ja nemogu aktivirat kljuc, pas mater |
Citiraj:
neprolaz 8.1 kljuc na clean instalaciji.. :rtfm: |
Meni je nakon updejta sa win 8.1 preko USB stick instalacije sve proslo ok. Ocitao sam CD Key sa PID Checkerom i dobio sam kompletno novi cd key za windows 10.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono gore je generični key koji je za Win10 Pro i koji dobivaju svi koji su updejtali sa Win7 i Win8. Jednostavno moraš upgrejdati kako bi imao legit Winse. Osim ako ih naravno kupiš. A fora sa "wuauclt.exe /updatenow" će samo rezultarati failed updejtom preko WU tako da nema smisla na taj način raditi. Eventualno probati preko media creation tool-a započeti nadogradnju. |
Može samo u kratko.....Imam rezerviranu 10tku na jednim win7 i win8.1 ali još ne vuče nikakav apdejt.....nema nikakav "poguranac" nego se mora čekati dok se netko ne sjeti? :D
(n00b sam u tome) :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:46. |