![]() |
Neloše za 3. ili koji već pick.Možda je to razlog šta ga nisu utopili :D
|
nemre ovak bit...nekaj mu je sigurno...
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
noćas je izjednačen rekord lige po ukupnom broju ostvarenih triple double učinaka u jednoj sezoni.
78 - 2016./2017. (ostalo još mjesec i pol, odnosno +20 kola) 78 - 1988./1989. 66 - 2015./2016. Westbrook se i dalje dobro drži sa 31,2-10,3-10,6, moguće da nakon 55 godina čekanja ponovi triple double sezonu Oscara Robertsona. |
Inače Westbrook je drugi najgori vodeći strijelac u povijesti...gledano po postotku šuta :D
|
Još jedan poraz NOP-a...Rođo se došao tam raspucavat,1-8 trice :D
Cavsi oborili rekord lige po tricama.... |
Citiraj:
|
TBH nije mu nešto drastično ni bio šut kad je imao Duranta i Hardena. Meni to govori da luduje još više sada kada su mu konačno sve uzde dane. Košarkaški IQ ko da mu s vremenom opada nego što raste :)
|
Pop i po 20u sezonu zaredom u PO.
Možda baš nije najbolji, ali najkonzistentniji svakako :) |
Babo popizdio otkad je u Washingtonu.
27 koševa jučer, 8/10 trica, zabio 15 u zadnjoj četvrtini, dvije trice u zadnja tri napada. |
Citiraj:
|
Bome, u 6 tekmi u Wizzardsima ima 15.5 PPG, 54% šuta, 58% trica :s
Izuzmemo li onu konfuznu prvu tekmu s 2 koša i lošim šutem, još bolje to izgleda. Npr. ožujak, 3 tekme, 20 PPG, 65% FG, 73% 3P FG. I sve to s klupe, 25 min u prosjeku. Naravno, sad ga sere šut, momčad ima kemiju i paše mu, svakako će padat brojke, ali izgledat će to bolje nego u Netsima. Prije par mjeseci sam na jednom drugom forumu tvrdio da Babo može biti među top 10 SG-ova u ligi po učinku. Ovo što pokazuje u novom klubu je upravo na toj razini, plus što se vidi utjecaj ukupne kvalitete momčadi na beka šutera . Da je prvotimac i igra više, mislim da bi mogao imati blizu 20 PPG s 45% FG i preko 40% tricu. |
Bolji od Karija :D
|
Kari je PG. Al ak pitaš Davora, svakako :D
Nego, gledao sam GSW jučer, nisu me nešto impresionirali. Fali KD, a ostatak prilično oscilira. Igraju istu košarku, ali nemaju više tako dugu i kvalitetnu klupu. SA im puše za vratom, imaju još jednu međusobnu tekmu, a GSW ide na 2-3 gostovanja više ako sam zapamtio. Mogli bi čak i izgubiti 1. seed bez KD-a. |
Pričam o postotku šuta nevezano za poziciju :D
Stala trica stala reza GSW.Nema Duranta,a klupa data za njega...biti će zanimljivo. |
Trenutno da. Daleko bolji od svih ako gledamo samo statistiku u Wizz, no to je premali uzorak. I Korver je jedno vrijeme kad je došao u Cavse imao tricu skoro 70% nakon 10 tekmi, sad je na 50% u 25 tekmi.
|
Sašio mi Beretta mog Magica :D
Odgledah tekmu i nažalost sve više i više uviđam da Hezonja nema budućnosti u ovoj ligi...najbolje šta može ispasti je neki "3 no D" igrač al za to će morati Korverovski 40% sa trojke imati da bi ga se isplatilo držati na parketu. Sve osim "catch & shoot" kod tog dečka zgleda ko da je zalutalo u ligu. Kažu ima najbolji court vision samo nema ball handling da ga iskoristi :D BTW,Twin Toweri napokon ulovili pobjedu...jest da je nad Lakersima koji imaju stroge naputke da se tankira do granica neukusa,ali piše se win :D |
tesko bit bolji od currya....
Citiraj:
Bit će da mehanika šuta više nije problem, ali sve ostalo je :D Šteta. Talent je tu, eksplozivnost, brzina. No on je toliko ukočen i drven da je to strašno. Ne znam jel to do momčadi, ali dečko ne napreduje, bolje mu je da se vrne u EU. Citiraj:
Kawhi ubija. 12 od 14 zadnjih poena Spursa i blokada na Hardenu za kraj. MVP performance. Ne bude li se KD oporavio kako treba, ovi Spursi će pojesti GSW u PO. |
Bogut slomio nogu.Nedobro...
|
Taj ima sreće sa zdravljem ko ja sa kladionicom
|
Babo opet lud, najbolji strijelac i skakač. 29 koševa 9 skokova. Trica 50%, 16/16 bacanja.
|
veceras spavat odma nakon dnevnika i onda sutra ujutro u pola 5 uzivanje u Thomasovom razmontiravanju GSW-a :D dobit ce Boston +10 razlike, Thomas +30 poena, od toga +15 u q4 :D
|
btw. Dirk je prebacio 30 tisuća koševa :kafa:
|
@ ODO - ovaj komentar s NBA facebook stranice by John Sithlo sumira sve vezano uz taj podvig od 19 sezona:
-didnt switch to a team with already superstar/s in it -didnt demand a super teammate -not a flopper -not a whiner when a call or no call is made -doesnt shout or blame teammates -didnt shove a coach or any of the coaching staff -not a diva, primadonna -agreed to a salary cut to make room for cap Should be a role model to every basketball player and jersey retired once he retires. prijateljska tekma protiv Njemacke u Areni 2015. mi je u lijepom sjecanju. |
@adaskinjo Zaboravio je da nikad nije uručio košaricu reprezentaciji :kafa:
Da ne zaboravim Bogdanovića, kao šta sam napisao, sekunda u dresu Washingtona mu vrijedi više od minute u dresu Netsa. Još jedna ovakva u playoffu i nema zime za njega u ligi i to sa finim ugovorom. |
Citiraj:
Zanimljiva će tekma biti, Bostonu Washington puše za vratom, a GSW-u Spursi, nisu im seedovi sigurni. Bilo kako bilo, presudit će Splash Brothers i njihovo gađanje trica. Ako nisu prebrodili krizu šuta, Boston dobiva, ako će pogađat trice nema Boston šanse. Klupa i jednima i drugima tanka. Dirku svaka čast, fantastičan igrač. Drago mi je da sam ga imao priliku vidjeti u Areni, makar i na prijateljskoj :) |
haha kako ljudi patoloski mrze lebrona...ocigledno radi nesto dobro :) :) :)
ma volim ga, al vise volim njegov dvometarski tv
|
Vidim Westbrook luduje i dalje :D
|
dirk je kralj samo takav. nije mi cak bilo ni zao kad se miami zaigrao i izgubio finale protiv dallasa :)
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:10. |