![]() |
Ak dam dobro vidio na XDA, uglavnom mobovi kupljeni preko nekog carriera imaju zaključan BL i da se nisu mogli otključati. E sad, jel se kaj promjenilo, ne znam. Rootao sam dok se moglo sa DoomLordovim easy toolkitom. Sad se više ne mislim sa time zebavat.
|
Ak nekog interesira danas mi doso 4.3 na Xperiu M, TCum.
|
Citiraj:
prouči lijepo sve ovdje, nije jednostavno baš ali ak imaš volje , go for it... samo zapamti da ti baterija bude na 100% prije nego kreneš,jer ak neš zezneš moraš cijeli postupak ispočetka a to oduzima dosta vremena i baterije(kao ja skoro :P ) http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2642081 i sam imam z1c iz t-scuma i imam zadnji rootani fw .757 na locked bootloaderu ne gubi se garancija, i lako se vraća stock kad god želiš btw sa novim update-om .757 je riješen sound bug problem. |
Zero, ovo za Z ne vrijedi? Imam filing da je bolji tutorial za Z1C nego za Z.
|
Citiraj:
sa z nisam probavao jer nisam ni imao njega, samo z1 i compact. evo par linkova koje sam ja nasao za XZ na xda na brzinu : http://forum.xda-developers.com/xper...3-1-0-t2386405 sad ne znam koju verziju fw ti imas ili zelis imati |
To je rootanje 4.2.2 verzije. Za 4.3 je koliko vidim procedura vrlo slična ovoj za Z1C.
A i probam naći jedan jedini razlog da mi treba root :D |
Citiraj:
Ma root uvijek treba, ja sam se opirao dosta dugo jer je postupak kompliciran malo ali sad se ne vraćam :) . Meni je dovoljan jedan razlog za root-dosadne reklame u aplikacijama :D Root, AdAway i nema ih više :),titanium backup, brisanje aplikacija i servisa koje ti ne trebaju, pa xposed framework... auuuuu.. kad kreneš nema stajanja :) |
Root je zakon,voznja bez ogranicenja,ko se navuce nema nazad.
|
Sve 5 momci... no na mobu sam dnevno ni uru vremena. Tapatalk i to je to :) imam 5 apkova instalirano :)
|
Citiraj:
Samo sam na letio na ovaj termin prije, ali da li taj xposed omogućava parcijalno uskraćivanje odobrenja aplikacijama? Npr. da za facebook aplikaciju ukineš pristup kontaktima, lokaciji i slično. Cyogen to omogućava, ali za njega trebam otključani bootloader, a to je trenutno nemoguće za mene pošto t-mobile ne da. |
Za xposed treba root.
|
Evo vijesti za vlasnike z , zl i ostalih "starijih" xperia
http://www.gsmarena.com/kitkat_updat...-news-8306.php |
Pa to znamo već mjesec dana da nam stiže u svibnju :) ok, vidim da se to sad i objavljeno kao službeno. Jasno, radi se o kraju svibnja. :(
|
Dobro je, to je za mj dana. Pocetkom godine mi se cinilo kao vjecnost :D
|
LEAK verzija 4.4.2 za Xperiu Z, ali za samo otključane bootloadere
http://forum.xda-developers.com/xper...0-227-t2731303 |
To nije ni blizu finalne verzije. To jedva da radi kak se spada. Još mjesec dana peglanja bude sigurno. A vjerojatno bude i neki drugi broj u pitanju.
|
je li izašao kakav FW update ili nešto za X SP koji popravlja loš performance kamere?
također, zna li se hoće li za taj model izlaziti KitKat? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam mislio uzeti tu SP kao zamjenu za P i kopao sam po XDA. Ta kamera je ocaj zivi i nema fixa, bas sam usporedivao hand in hand sa svojim... |
Lijep mob al su ga usrali totalno.
Nadam se da će M2 bit ok mob sa ok kamarom. |
Citiraj:
kvalitetom izrade i dizajnom mi se jako sviđa, veličina ekrana mi je taman, i HW u globalu nije uopće loš preko amazona me izađe 180€, ali stvarno šteta radi kamere :( a što su točno usrali? specifikacije kamere nisu ništa lošije od ostalih (Exmor RS bi trebao valjati prema napisima po netu), je li problem u softverskoj obradi ili? M2 bi trebao biti otprilike Moto G s boljom kamerom :) |
Usrali su kameru i nisu ispeglali fw jer malo je laggy. Šteta.
|
Nije loše. Kak to dela, glatko ili štucka? ;)
|
Ma glatko ko sam vrag,svakog petka nadopuna miui roma,sa službenog miui portala,podrška super!
|
Pretpostavljam treba biti unlocked bootloader :D ?
|
jedno padobransko... jel z1 ima fijasko kao i z sa 90 verzija ekrana?
|
Može i na lockane i unlockane bootloadere!
|
Citiraj:
Koliko sam vidio na xda i na xperiablogu, nije slučaj kao kod XZ. |
ma ono kad vidiš na slikama rivjua sivi ekran dođe mi bljuv... odo ja na lg g2 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:41. |