![]() |
Pih, najjeftiniji na nabavi 3100 kn...
|
Ja bi kupova od ljudi sa njuškala, samo bi prije nego bi išta uzima, provjerija garanaciju, što i radim za svaki mobitel koji kupim preko oglasa.
|
Kak to napravis?
|
Pitaš otkuda gara i broj računa te nazoveš dućan i provjeriš,bar se tak delalo s komponentama
|
tako je.
|
Citiraj:
Imao sam prilike probati Nokiu 610, i gledajući nju, i mog Nexus S, daleko mi je ljepša, i ima mi ljepši prikaz boja. Nekako sam uvjeren da uzimam 620-icu početkom mjeseca, odnosno čim mi sjedne plaća :D |
Lumia 620 je odličan buy sada, našao sam na njuškalu nove,nekorištene,kupljene u Vip-u,2 godine garancije za 1100-1200kn :goood:
|
Instalirao sam zadnji update na Lumia 820 i nemam Storage Check :stoopid:
Uzelo mi je 3gb, želim to obrisati, molim savjet :kafa: |
Ne idi u Phone Storage, nego u Storage Check u Settings.
Ako nemaš, restartaj mob, ali ne ugasi-upali. Drži power + volume down tipke zajedno A imaš i beta verziju pa možeš i s njom probati. |
Citiraj:
Napravio sam update firmware-a ali nisam napravio update Nokia aplikacija i zato nisam dobio sve features :D |
opet rat ms i google uklanja se youtube aplikacija dok MS i google zajednički ne naprave novu jer trenutna krši uvijete korištenja google-a. Nova app će biti dostupna tjekom nekoliko tjedana a do tada se vraća link na youtube.
|
|
Ljudi... može mala pomoć please? :)
Draga mi je sa androida prešla na win phone (njoku L620) i sada pokušavamo naći neku aplikaciju koja mjeri 3g promet ali nemamo sreće... na androidu ih na marketu ima gro, a ovdje nikako naći... pa jel vi možda znate neku??? |
Ja imam jedan zanimljiv problem sa internet explorerom na htc 8x. Naime stranica koju dosta posjećujem mi ne radi, odnosno imam poruku "nemate dopuštenje". Što to znači i kako to riješiti.
LINK na stranicu http://www.pohrani.com/t/T/Ji/28VEkR...1305280002.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vrijedi li po vama uzeti Lumiu 620 preko Lumie 520 za 70-ak€ razlike? (250€ vs 180€ otkljucane)
Bitnije razlike koje sam uocio: 520 ima ips i veci ekran (4.0 vs 3.8), nesto jacu bateriju (i dizajnom mi je privlacnija). No nema flasha, prednje kamere, nfc i offline navigaciju nude samo za jednu zemlju for free (Drive umjesto Drive+; za 720 ista situacija) Po meni se isplati pljunuti tu razliku, ako radi nicega, zbog Drive+. |
Google trenutno ne želi razvijati aplikacije za WP8 jer OS nema dovoljno korisnika...
http://wmpoweruser.com/google-window...p-youtube-app/ Lažljivci :nono: |
Kad pogledaš broj korisnika Droida i iOS-a i usporediš sa brojem WP8 usera, ispada prilično mizeran broj. Smatram da je to greška MS-a jer da je izdali update WP7 na WP8, kao kod drugih OS-ova, bilo bi ih puno više. Ovako je jedan dio ostao na WP7, a appsi za WP7 i WP8 nisu kompatibilni.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa ne znam koji nema 2 god garancije.
|
Citiraj:
|
Sada ima i on.
|
Službeni Adobe Reader (PDF) je dostupan za WP8, ja ga na wp store ne mogu naći, tko uspije nek javi :D
http://blog.gsmarena.com/the-officia...s-phone-store/ Sljedeća mid-range generacija čipova za WP bude Snapdragon 400 s LTE podrškom, radi se o quad core-u (Cortex-A7 CPU, 1.2 Ghz) :kafa: http://www.gsmarena.com/qualcomm_out...-news-6155.php |
Citiraj:
prebaci si regiju telefona na UK... ili sacekaj par dana da dodje u HRV store... ili jednostavnije odi na wpcentral i skeniraj QR code ;) |
Citiraj:
ljudi koji imaju ili hoce imati iphone nece od njega odustati jer se razbije kad padne, iphoneov forte je brand, dizajn, jednostavnost koristenja i miljardu aplikacija u ekosustavu + googleove usluge. sve ono sto nokia i wp nisu i nemaju (osim dizajna, koji je subjektivan ajde). dakle jadna i promasena kampanja, kao i ostali microsoftov FUD. :nono: |
Znači tebi je cijela kampanja iBroke makar su tu još 3 naslova vlastite promocije, i ako im je to jedan od aduta zašto ga ne uspoređivati s glavnim konkurentom? I da, ima gro bijesnih ljudi s razbijenim "skupim" iPhonom i sad vide čvrste Nokije, šta misliš do kakvog zaključka dolaze? Možda se tebi takva kampanja ne sviđa no koriste je i ostali (ponajviše Samsung, a znamo di je on sada) tako da očito funkcionira. Ne mora odmah biti rage na MS i Nokiju.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:06. |