![]() |
Citiraj:
: goood : Will Smith - Party Starter |
Slavonske lole - Sve je ona meni : goood : : goood :
|
slavonske lole - prijatelju nije lako :D :D
|
unknown artist - track 12
|
Citiraj:
SliPKnoT - Circle |
Helena Paparizou - My Number One
|
Citiraj:
|
np: joni mitchell - green
|
hladno pivo - samar - dobri prijatelji
|
De Lux - Be Free (Original Radio Edit)
|
"Depeche Mode - Precious" na repeat već nekih 20 minuta...: nuts :
|
KoRn - Break Some Off
|
guliano & ban - jugo
|
SliPKnoT - Opium Of People :smoke: : goood : : goood :
|
air - playground love
|
foobar2000 v0.8.3: Talking Heads - Psycho Killer (77, 1977. *Rock*)
|
Pearl jam - Yellow ledbetter
|
Citiraj:
np: pixies - here comes your man |
np: van morisson - brown eyed girl
|
Citiraj:
foobar2000 v0.8.3: Patti Smith - Gloria (Land (1975 - 2002) (Disc 1), 2002. *Rock*) |
SliPKnoT - Three Nil :smoke:
|
Crvena jabuka - Ti znaš...
...ko' je ludak na kiši, ispod tvoga prozora, ti znaš ko' je kad telefon zvoni, i ko' na tvoje "molim" vezu prekida, ti znaš čija si velika bol, i ko' zbog tebe pravi gluposti, drugi ce tvoju ruku da cuva, i drugi ce tebe voljeti, al' kao ja.... NITKO NIKADA! zar nije romantično?:) |
Citiraj:
jedna veza je žavršila kod mene! i crvena jabuka je ajmo reć naša grupa i još vidim da pišu riječi....: hitthewa Nataša Bekavalac- Nikotin......:clap: P.S. Mislim da se tak zve nisam ziher.:confused: |
Citiraj:
Btw. Nataša Bekvalac imaš jedno "a" viška;) P.S. sorry što ti budim osječaje |
fala voki na ispravku...
joj znam to. AJMO SE ZBEDIRAT!!!! crvena jabuka- ne dam da ovaj osjećaj ode, sve što imaš ti, to mi radi, tuga ti i ja, volio bi da si tu... Bijelo dugme- a ti me iznevjeri Divlje jagode- Marija, krivo je more Leteći odred- Od prevlake do dunava, žao mi je Gibonni- Ne odustajem, Mirakul Luky- Ne razumiješ (uglavnom treća na albumu) Parni valjak- Ljubavna, Gledam je dok spava Prljavci- Mojoj majci, Labud, Kockar I za kraj da se razbije monotonija bedirajučih pjesama- DALEKA OBALA- KURVE!!!!:rambo: |
Pravo srceparajuce...
ali kad cujem: Guns'N'Roses - Don't Cry :( ubije me ta pjesma.. pa onda: Parni Valjak - ... A Gdje Je Ljubav Parni Valjak - Sve još miriše na nju Crvena Jabuka - Da znas da me bolis Alen Slavica - Dao sam ti dusu Prljavo Kazaliste - Na badnje vece Bryan Adams - Please forgive me Mariah Carey- I can't live (If living is Without You) Prince - Purple Rain Ali Gun'si...november rain... naišo si na najveceg bedaka |
Ja kad sam u kurcu poslušam Everything But The Girl - Missing (evo slušam, no sad nisam u kurcu...:D ).
|
a od celine dion- my heart will go on!!!
jedna od najgorih.:( |
Citiraj:
|
i ta....
evo još malo: No Doubt- Don t speak Roxette- It must have been love All I want for chrismas Natalie Imbruglia- Torn Enriqu- Let me be your hero Bob marley- no woman ne cry Whitney houston- i will always love you . . . eh te žene!!!!:fuming: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:42. |