![]() |
Nadam se da je flat opcija besplatna.
|
Citiraj:
|
mogao si uzeti 2x PZS pa bi imao na obadva flat, jer ako ti nisu rekli po defaultu ide samo na jedan broj ta opcija. Ali i ovako je bolje nego regularna cijena za obiteljsku.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam zvao par puta, i to je islo...za nove pretplatnike pritisnite xy...da vidite koja je najbolja tarifa za vas, pritisnite xz, za razgovor s operaterom stisnite 0... u stvari nikad nisam pritao koja je to sluzba :D mislio sam da je to osnovna SZK ? |
0800 202 028
|
Citiraj:
|
riješio sam 50% i free flat konačno nakon 17 dana natezanja.
dva t-centra i SZK: ne znaju šta je to, odakle vam to, odakle ste to isprintali, nemogu otvoriti svoj službeni cjenik u pdfu bar 3 puta, zvat će šefa/voditelja/regionalni neki qrac da provjeri, napisat će da me se nazove u 24 h, napisat će da me se nazove unutar 48, pa su upoznati s opcijom ali nemaju ovlasti, pa nemaju ponuđeno u kompjuteru i još kojekave gluposti koje se nisam sjetio... nazvao 0800 202 028 i riješio za dvije minute. ponašaju se kao da im uzimam, a ne dajem 2500kn u 2 godine |
Jesi to zvao tek sad nakon mog posta? :D
Bome si se fino natezao. |
Ja bio u centru za PZS, zabilježili podatke, javiti će se unutar 24h, prošlo par dana, još ništa. Bio ponovno pitati u centru, vele sve je zabilježeno i da su zvali njih, ali je poziv primio neki fantom od voditelja kojeg kad sam tražio slučajno nikad nema tamo... muljaju... kao nema brige, čekati da me nazovu. Dobro da su produljili do 30. jer mi se čini da će se to čekanje otegnuti na više dana. Možda bi bilo mudro nazvati na ovaj broj da se to malo ubrza?
|
Nazovi i rijesio si odmah. Njih neces docekat
|
Obzirom da će mnogi promijeniti mrežu i dobiti nove SIM kartice novog providera, kako najlakše prebaciti kontakte sa jedne SIM kartice na drugu?
|
Na memoriju uređaja.
Gmail. MyPhoneExplorer, spoji se mob i napravi backup i vrati kasnije. |
Citiraj:
"Služba za savjetovanje" kako piše gore u postovima? Prema ovim kretenima u tcentru, to je neka tajna služba za koju se ne smije ništa pitati :) |
Sluzba za savjetovanje/retention sluzba.
|
Nakon 15 godina vipa, od bonova pa do razno raznih pretplata i ja danas predao zahtjev za prijenos broja u tomato :D
Na bonove su me prebacili u pola sata a rok za prebacivanje na tomato je 7 dana, tako su mi barem rekli....:D |
Zakonski rok je tri radna dana.
Posto si na bonovima nema razloga da odgode i to u startu. Jos ces isposlovat i naknadu od 10 kb po satu. :D |
Citiraj:
|
Kn mislim :D
Si siguran u to da tak gledaju? |
Citiraj:
|
Koje seronje, zašto onda nije ista grupa/mreža kad zoveš. :hitthewal:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma rekli su do kraja tjedna da budem točan ali s obzirom na praznik nekak čisto sumnjam....:)
|
Ja se idem sutra prebaciti sa VIP-a na t-com 'Plan za posao' tarife. Uvjeti su predobri, a iz VIP-a ništa ne poduzimaju da odvrate svoje postojeće korisnike od prelaska tj. ne nude im nikakve bolje tarife ili pogodnosti.
EDIT: na koliko se spušta brzina neta u tim 'Plan za posao/surfanje/***' tarifama nakon potrošenih Gb po punoj brzini? VIP u svojim 'Bez granica' tarifama spušta na 64kb/s. EDIT 2: čitam VIP-ove uvjete tarifa 'Bez granica'. Oni će onih 10kn naknade početi zaračunavati od 11.07. i nije uključena u cijenu pretplate. Šta HT kaže u vezi te naknade? |
Na isto tolko i HT spusta.
Pa isto ko Vip. Od 1.7. 10 kn. To ides na grupnu tarifu plan za posao? |
Da, nju bi uzeo. Imam 5 brojeva - uzeo bi 3 L tarife, jednu M i jednu S. Iako mi je sada za oko zapela i VIP-ova 'Bez granica', ali je ukupno 95kn skuplja. Jedina očitija razlika je što VIP ima neke minute/sms/Mb u EU uključene u cijenu, a t-com nema. I u t-com su mobiteli očajno skupi. Npr. SGS5 u t-comu dođe 3850kn+24*40kn, dok u VIP-u 799kn+24*100kn za praktički istu tarifu.
|
Neće više bit jeftinih mobitela, pa nisu ni oni ludi... Tko zna čega se Zoka i kompanija još mogu dosjetiti pa da im opet pol ekipe uzme uređaj i pobjegne. Zato i je ovo vipovo x100kn.
|
Jasno da nema jeftinih mobitela, ali pogledaj tu razliku u cijeni:
- VIP: 799 + 24*100 = 799+2400= 3.199kn - T-Com: 3858 + 24*40 = 3858+960 = 4.818kn Navedni su primjeri za SGS5 i tarife 'Plan za posao L' T-Coma i 'Bez granica L VPN' od VIP-a čija je mjesečna pretplata skoro identična (135 vs 160kn) kao i ono što dobiješ u njoj. Ne govorimo o 5kn nego o 1.600kn za isti uređaj! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |