![]() |
Također, imao sam problem s učitavanjem vremenske prognoze kada sam na mobilnom Internetu, ako odem na WiFI... sve radi... Radio sam testove s developerima, skontali smo da ne mogu u tim trenutcima ni na web stranicu prognoze... Pa su radili još testiranja, na kraju je ispalo da uopće ne dobiju upit s moje IP adrese. Prijavio bonbonu, htjeli me otpiliti... Onda sam se požalio malo jače, pa su kao proslijedili tehničarima, ali ni traga ni glasa od njih.
|
Vidim ekipa je testirala VoLTE uslugu na BonBonu.
Ima li netko problema kad to upali sa sms porukama? Nikako mi ne rade ako je VoLTE upaljen na Pocophone. |
3 mjeseca već ne gasim VoLTE i sve radi najnormalnije. SMS radi dok god mob nije na airplane modu.
Mislim da je tebi to do pocophona a ne do bonbona. Sent from Usreo Mobara |
Ja svoj ajfona 6+ nisam upogonio sa time
Aktiviral, al nema nikakve ikone ili naznake da ide preko toga |
Bilo i kod mene. Obriši SVE APNove kaj imaš (Internet, MMS) i onda preko WiFija skini nove. Meni je tako proradilo.
Sent from Usreo Mobara |
BonBon
đe to nek nađem u ajfon ?
nigdje to ne vidim Edit Nasao Postavke... mobilni podaci Ukljucio wifi pozivi Bas me zanima dal bude bolje, jer u kuci ponekad imam loš signal i dodje do prekida u razgovoru |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Thanks.
Mislio sam da će svima pushat nove carrier updateove, ali izgleda ništa. Pitao sam ih i kažu da je do Applea i čekaju da oni poprave. |
VoLTE i VoWifi treba aktivirati i na strani bonbona, nije dosta samo uključiti opciju u mobitelu (jedino ako se nešto promijenilo pa bonbon poslao aktivaciju svima).
SMS poslati s HOCU na 13977 i aktivirati VoLTE, a VoWifi dolazi u paketu s njim. Inače, predobar izum, šteta što nije nikako izreklamiran i što ga više ljudi ne koristi jer rješava probleme lošeg signala. |
Ma sve sam to aktivirao, ali su sprčkali u tom zadnjem updateu carrier settingsa. VoLTE radi, VoWifi sam izgasio jer me živciralo što mi je tekstom popunio pola status bara.
|
Citiraj:
Na Samsungu, Huawei rade bez problema. Ubacim sim i radi. Šiomi izbjegavam. Отправлено через SM-G955F |
Citiraj:
|
Ja sam sa redmi 3s proba prije dva tri mjeseca i nista ,sad sa RN5 neznam uopce bili pokusa .Jeli proba neko vec na RN5?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Bonkas se raspao koliko citam po fejsu.
|
Kompletna ht mreza ima probleme
|
Planiram prijeci na Simpu ili Bonbon. Da li jos kasne notifikacije na Bonbonu? Imam iPhone
|
meni normalno radi internet bonbon danas zacudo, a vidim da mnogi pisu da je nesto u banani. kak se tocno manifestira?
|
Ne možeš zvati npr. jedan od problema :)
|
Nemogucnost registracije moba na mrezu, nema 2g/3g/4g, emergency calls... Nema smsova takodjer. Probao 2 moba, onda isao guglati po njihovom fejsu.
S druge strane, curi 50km dalje sve radilo ok pa sam pomislio da nije moja simica vrisnula ili tako nesto s obzirom da mob nisam cackao |
meni sve normalno. i zvanje i net. centar Rijeke.
|
Ima sat vremena kako je i kod mene uklonjen problem.
|
crklo je danas sve na bombonu bilo, nist nije radilo ujutro od cca 6.30 do 10.30
dio t-com mreze (na bonove) je isto bio zahvacen. |
Da da. Moj bonbon radio ali Simpa od kolege mrtva bila skroz od 23h navečer do danas podneva. Random je pomelo brojeve.
Sent from Usreo Mobara |
Pitanje samo jer sam se prosli put opekao.
Zelim ukinut zasebne pakete i aktivirat kombinaciju. Ispravan nacin je da sad otkazem pakete, oni se deaktiviraju zadnji dan u mjesecu, i ondak prvi dan u mjesecu aktiviram kombinaciju? I dok se ona ne aktivira, na baznim, osnovnim cijenama sam? Ne postoji nacin da kao normalan covjek specificiras - do kraja ovog mjeseca zelim da se ovo sto trenutno imam ukine, a sljedeci mjesec umjesto onog sto sam imao dosad zelim nesto drugo i to se obavi automatski? |
oni se ti deaktiviraju na onaj dan kad su i aktivirani bili
dakle .. ako si aktiviral 12.x .. onda i idu off ako sad aktiviraš novi paket .. pregazio budeš ovo što imas sad je jedino koliko si cicija .. pregazi i bok ( ovisno kaj sad imas i na kaj ideš) ja sam na 75kn .. max razgovori |
Citiraj:
|
Hvala!
Prosli put sam nesto mijenjao prije godinu dana, a nisam znao da kombinacija koegzistira s paketima, pa su mi se u novom mjesecu naplatili i kombinacija i paketi. Ili sam, mislim, deaktivirao kombinaciju i aktivirao pakete prvog dana u mjesecu, pa je sve bilo aktivno do kraja mjeseca kad se kombinacija iskljucila. Pa rekoh, bolje da sad pitam dal je ovako okej. :D |
Da li kasne notifikacije na bonbonu na iphone uredajima?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:10. |