![]() |
Citiraj:
Mislim da bi to Spanjolskoj najbolje odgovaralo, ipak su Talijani jaci od nas..a s ovim bi ih izbacili sa natjecanja! |
ma najradije bi i videl 2:2 i to cisto iz razloga da talijani mogu s razlogom cmizdrit...
|
Irska - Italija - X k'o kuca. :D
Prolazimo. :chears: |
Španjolci će ići na pobjedu pošto u slučaju izgubljene utakmice i pobjede Italije ispadaju van. :)
|
Par zanimljivosti:
Citiraj:
Citiraj:
Izvor Pobjedaaa :D |
Više vjere polažem u Irce nego u nas. Uglavnom šanse su veće da prođemo nego da ispadnemo...
|
Italija - Irska vjerujem u neodlučeno, i pobjeda Španjolske. Moja prognoza. Izgledno kriva, ali meni trenutno vrlo izgledna :D
|
Citiraj:
2:1 za nas :D a i sa 2:2 bih bio sretan :D |
Citiraj:
|
Kako ce utakmice zavrsiti ebe mi se, bitno je da prodjemo skupinu :)
|
Napokon je Bilic gurnuo Vidu u sastav.Ne znam sto je cekao.
Formacija: 4-2-3-1 Citiraj:
|
Promjenio je Bilic sastav, a i Spanjolska ide na pobjedu znaci da ce se otvarat..i tu su nam sanse..osim toga samo neka igraju sa srcem i imaju sanse. Ako se budu borili ko lavovi na terenu i da izgube nitko im nece moci nista kazati! Naprijed nasi! :D
|
Danas vjerujem da nasi imaju sanse. Po 100kn na pobjedu nasih i na nerjeseno :)
|
Lagana pobjeda španjolaca i talijana, nema tu iznenađenja.
Irska nema motivacije, a naši su dvije klase slabiji od Spain, ovi će imati loptu u nogama koliko god žele, znači jedino nam igraju prekidi ali i to je 0 bodova. |
Dobit cemo 3 gola, barem :)
|
Ma da dobijemo 15 golova, samo da naši prođu, nema veze.
|
Ne znam, imam neki jebacki predosjecaj da ce Irci zbog ponosa odigrati dobro i izvuci remi protiv Italije.
Stoga sam odmah zapalio u kladaru i stavio x k'o kuca. :D Steta nisam otisao u subotu, pogodio bih i Cesku i Grcku, iako ni sam nisam vjerovao u to ali sam jednostavno znao da ce Grci imati toliko srece, ebem i njih i taj anemicni, bunker nogomet. Ako Spanjolci ne budu mjenjali formaciju i taktiku, imamo itekako sanse protiv njih. Nije frka zabiti Spanjolcima, problem je ne primiti gol od njih. Dakle, formacija za veceras: 4-2-3-1 Citiraj:
Misljenja? |
Tko je ono izbornik Irske? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Giovanni Trapattoni: Želimo s turnira otići uzdignute glave Citiraj:
|
Danas treba igrati disciplinirano i doslovce poginuti na terenu. :) I moramo imati makar dva-tri igrača koji će razbijati igru (pod tim mislim raditi prekršaje :D). :)
Bilo bi maestralno kada bi Irci dobili ali dobra stara kaže: if you want something done right, do it yourself. :) |
nazalost ne ovisi nista o nama.. Prejaka je skupina. Spanjolska je debelo bez konkurencije, a Talijani su stvarno dobro odigrali protiv nas.. E sada, mozda nas Spanjolska nebude htjela pobijediti.. A mozda i Irska zabije Italiji. Zabili su nama, a mogli su i Spanjolskoj.. Treba nam srece!
|
Citiraj:
|
|
Čisti streeees! :D
Treba kleparit INjEStu(:)) po čevapima, a Fabregasa par puta zlaktarit da se nevidi i onda polako. Zašto nema Petrića u repki? |
Citiraj:
:lol2: |
Ako bude 2:2, to ce onda bit stvarno epic :D
|
Ma ne ako bude.
TREBA BITI 2:2 Ipak su veliki novci u pitanju. Što mislite da talijani promoviraju fair-play zbog ljepote nogometa ili zato jer je to načelo modernog olimizma. Ja sam protiv namještanja rezultata, ali ovdje se ipak radi o prevelikim ulozima. A kako naši, tako i svi ostali igrači na ovom i prijašnjim prvenstvima ne igraju za kikiriki, nego za lijepe novce. Svaka čast "slavi i časti", ali kad je novac u pitanju onda u modernom društvu u kakvom živimo nema milosti. Zar odmaranje igrača u zadnjim kolima raznoraznih turnira a kada je osiguran "prolaz dalje" nije isto namještanje rezultata? |
Svi vi ste jos realni, ja se nadam ishodu u kojem dalje prolaze nasi i Italija, a ispada Spanjolska. :D
|
Citiraj:
I sto se tice ove prognoze, ako Modric daa gol i opcenito ako Modric bude u velikom izdanju, pa mi prolazimo veceras sigurno.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:42. |