![]() |
Citiraj:
|
Meni je bas drago da je Marty uzeo vremena za ispričat priču i da je ubacio one neke duge dijelove i govore...
|
Drugo gledanje (nastavak) LONE SURVIVORA:)
Bome je dobar:D, Povlačim one zaključke nakon 58 min. filma:D |
Pogledao i ja Lone Survivora. Stvarno je dobar film, dosta dobro prikazano, jedino što mi je u oko zapelo je; kako osoba može preživiti onolike padove sa onih planina?
|
Preživjeti bi još nekako mogao, ali bez većih lomova i ozljeda sumnjam.
|
Prokopaj malo po netu o operaciji kako se odvijala. Frend koji sve to prati kaze da je u filmu prikazana ublazena verzija. Prilikom provodjenja operacije skakali su niz takve planine 5-6 puta...
|
Citiraj:
On topic 12 Years a Slave odličan. Svaka preporuka :chears: |
Pogledao Runner Runner nisam znao kakav film ću gledati, niti sam gledao trailer.. Ispao vrlo dobar, preporuke! :chears:
|
Citiraj:
Čak je, što se tih loših filmova tiče, "Killing Season" bolji. ;) |
Wolf of Wall Street
Žao mi je što nisam nakon 45 minuta prekinuo i obrisao ga, cijeli film je takav, tuć-trać-bla-bla. Sve sam čekao da me zainteresera, da se "nešto" desi, poruka, smisao - ništa. Do jutra ću zaboraviti da sam ga ikad pogledao, fala bogu. |
Bilo je riječi o Enders game prije par tjedni ... sad sam pogledao film. Lošiji je nego što sam mislio da će biti, ako je to uopće moguće. Katastrofa uglavnom
|
Citiraj:
Runner runner je za puno slojeva bolji... |
Upravo iz kina di sam gleda American Hustle.
Ajme majko filma, ono nebi ni pas s kruvom poija. Teško je uopće opisati količinu nepotrebnih scena i besmisla. Film izgleda ka da si nekom tko nikad prije nije režira ništa da 10ak pisama, slobodan budžet za glumce i reka da napravi film oko toga. Nažalost (ili srećom), Leo nije bija dostupan :D |
pogledao ender's game.
jel se oni sale sa onom ocjenom na imdb-u :stoopid:?? film je totalni trash IMO. |
Haha, ja danas bio u nabavci tog filma kad sam vidio ocjenu na imdbu, i onda se sjetim da je netko ovdje ranije komentirao film, kad sam vidio komentare odma je delete bio :) i sad neznam sta pogledat, ako netko ima prjedloge za neki dobar film koji mi je mozda promakeo, bio bi zahvalan :)
|
Ender mi upravo izazvo salvu prelijepih proljeva....nuff said
|
Pročitao sam bio knjigu, pa sam puno ocekivao od filma, ali ekranizacija je jednostavno lose napravljena...
|
gravity
bez fensi kino fičrsa, i sveden samo na fabulu, film je podprosječno, brzo zaboravljivo iskustvo. činjenica da se tu vrti i sandra bullock ne doprinosi ničemu, naprotiv. |
Philip Seymour Hoffman.
R.I.P. :( |
Da, bas nevjerojatno.. Gandolfini, sad on.. Covjece..
|
zajebani su ti razni opijati.
|
Thor 2 - Nešto bolji od prvog ali daleko je to od nečeg vrhunskog...
Ender - nemam komentara.. Za pubertetsku publiku, za fanove Twilight serijala. |
sinoc pogledao sa dragom the last offer.
koja greska. film je bio totalna suprotnost onoga sto sam ocekivao. uzas. :chears: |
Pogledao sinoć Savjetnika
Film traje kojih 2 i pol sata, ja u ta 2 i pol sata nisam uspio pohvatati sve, zbilja nekako čudno napravljeno, iako mi je to dobro jer me držalo da gledam film. :D Cameron Diaz i Penelope Cruz su bombe! Javier Bardem totalno kul glumac! Fora film! :chears: |
Hola! - meni najjača scena u Savjetniku.
|
Thor 2 - baš me i nije impresionirao. Jedina dobra fora su mi bile 'bombe' koje koriste zli vilenjaci, a koje naprave mini crne rupe i usišu u njih sve cca. 5m okolo mjesta 'eksplozije'.
|
All Is Lost...Robert Redford kao jedini glumac koji se pojavljuje u filmu. Gluma vrhunska...film je posvajao neke nagrade pa sam ga upravo zbog toga i pogledao. Meni se jako svidio zbog "survival" teme i mogu reći da je zaslužio visoku ocjenu barem s moje strane...8/10 !
|
također preporuke za All is lost, u zadnja 3mj sam pogledao 4 filma na tu tematiku, i svi su se ispostavili dosta dobrim.
Life of Pi Captain Philips All Is Lost Kon-Tiki |
Citiraj:
|
Nakon svih hvala i čega sve ne, pogledao Wolf from Wall Street i ostao razočaran, Leonardo dobro odglumio ali film me uopće nije dojmio, sve viđeno i poznato...
7/10 dajem. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:58. |