![]() |
Loza je ovde oko 75-80 centi. :D
|
A plata? :D
|
4-5000 € po litri. Oni sa plavim ocima i zutom kosom dobijaju i vise. :D
|
Meni je toliko žao što sam tenkirao do čepa pred tjedan dana da to nemogu opisati :) Naravno, razlika je par kuna, skoro neznatna, no svi se vesele tom pojeftinjenju sutra, a ja ništa :D
|
Potrosi to veceras pa ujutru tankaj po ekstra cijeni. :D
|
Citiraj:
|
u Venezueli litra 8 lipa,a opet svi nesretni,nije sve u gorivu :) da dodje barem na 7kn,to bi bilo super.
|
Barem će naći izliku da dignu trošarinu.
|
Citiraj:
EDIT: Kupio sam si s ebay-a nedavno za auto ove "adventske" žarulje, svaki tjedan jedna pregori :D :D :D: https://www.dropbox.com/s/6p7ijtupqo...20.08.jpg?dl=0 |
Citiraj:
http://www.blippitt.com/wp-content/u...en-Colbert.gif |
danas sam vidjel u karlovcu mini(valjda) 1000,lijepo pofarbani crveni mali auto,registriran i sve,to je onaj valjda kakvog mister bin vozi
|
Citiraj:
Gorivo bi u ovom trenutku trebalo biti 6 kuna s obzirom na cijenu nafte prije 4 godine, ak i uzmeš u obzir da je dolar tada bio 20% jeftiniji, ispada da bi sada cijena i trebala biti nekih 7 kuna po litri. Zato uživajmo još malo |
Jedan bozicni. Nije bas ali sam naletio na taj video, koji sam gledal davno. Ludilo. Driver ima muda ko pol naseg foruma zajedno. Usporedit to sa danasnjim pilama, GTR, GT3 i sl... To se zgubi 5kg po krugu od znoja i rada rukama i nogama itd..
https://www.youtube.com/watch?v=w6Thomd4BQg |
Citiraj:
|
Ti si ko onaj: mene ne brine cijena goriva, ja uvijek točim za 100 kuna
|
Citiraj:
Jednostavno, radim veliku kilometražu. Osobno punim kod Croduxa 100 bs, zato što mi auto vozi i do +70 km više nego što mi se upali rezerva :D P.S. Što je jako komično da vozim na benzin, budući da sam u poslu sa plinom ^^ |
Mene ne brine cijena, u nešto manje od godinu dana mi je najskuplja litra bila 5.08kn u nekoj zapizdini kod Zadra. 180kn tank je ~480-500km otvorene. :D
Inače da, croduxov 100 se i meni pokazao kao najbolji. Samo ga sad seru s cijenom, nikad veća cjenovna razlika nije bila između 95ce vulgaris i BS 100. Nego ako netko zna, jel sljemenska otvorena? Ima snijega? |
Otvorena je cesta, nema snijega na usponu pa pretpostavljam da nema nit na spustu. Počišćena je bila.
Danas je bilo gro ljudi gore vidjeti prvi snijeg, a sutra će također biti puno vjerojatno. Općenito gore je super atmosfera, ali pripremi se na gužve u lugarnicama i slično. Buraz i ja danas nismo našli mjesto za sjest na 5min. |
Jel se tko vozio po ovoj radosti?
Ja uskoro isprobavam prema nekim testovima najbolje gume po snijegu pa da vidimo dal to drzi vodu :) |
Ide bez problema, čak i po usponu od kojih 5% s UG8. Ralica nije prošla, i lagano branikom glumim ralicu koliko ga ima. Znam da ima boljih guma, ali ove obavljaju svoju funkciju. Karavan od 1.5 tona i prednji pogon, gume 205.
ESP, točnije TC čini čuda, jedino gdje možda smeta je ako baš zaglaviš, inače druga 1100-1200 okretaja i ide uz brdo kao od šale. Sa Savom S3 je išlo i bolje, ali nije velika razlika. |
Evo mene su iznenadile bridgestone blizzak, dimenzija 195/55/15, spustanje iz cucerskih brda proslo bez problema, kocenje bez problema, brzo uhvati grip...
Nemam abs ni esp. Jos treba vidjet kak ce uz brdo :) |
Citiraj:
Na žalost, sutra je radni dan i na cesti će biti hrpa "majstora vožnje" sa ljetnim gumama, a onda ja ne vozim jer mi je žao auta. Idem samo kud moram sa autom. |
Eto ja imao skoro sudar sa kravetinom u audiu a5 novom sa zimskim gumama, ženska izlazi iz sporedne i skrene a auto ode ravno, gledao sam u okrenute kotače a auto ravno, nakon toga kočnica i staje.
|
Audi kriminalni understeer :D
|
Premalo je to snijega da bude neki problem, bar u Zg. Vec je sve ocisceno, ovo bitnije. Sutra idem na job u Zagorje i ocekujem neociscene lokalne ceste i puno voznje ledu i snijegu.
Doma sam se naoruzo i cekam ove kaj idu sa izbora.. https://www.flickr.com/photos/125477...2/15942069430/ |
Ja sam se sada vratio sa isprobavanja zimskih Dunlopica sa lokalnih cestica u mom kraju, idu ko od šale, tempo 50-60 svuda :goood:
Kočenje isto tako bez problema, auto ide kuda okrenem volan, a i probijanje kroz 10-15 cm snijega sa parkinga nije bio problem :D |
Ljudi, ovako Fiat Grande Punto '08, kupljen prije 15-ak dana. Sad izađem na ovu mečavu i skužim da mi onaj kotačić za mijenjanje pozicije ventilacije ne radi. Puše samo u glavu, a stakla mi se smrzavaju.
Gledam po netu, ima neki problem sa plastičnim zupčanicima koji znaju iskočit, čak je i tvornički problem koji je mijenjan u garanciji. Ima tko kakva iskustva sa popravljanjem toga? Vidim da treba izvadit pretinac za rukavice, i donji desni dio srednje table, ali ne znam što dalje. Hvala unaprijed |
Eh, sad ti je yeben posel po zimi micat plastike.
|
Je, milina :). Gledao sam sad još malo detaljnije, čini mi se prepimplavo, a mogo bi još veće njesra napravit. Ide na servis
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:35. |