![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Gledam i ne vjerujem :wtf2: |
Pogledali The Outsider, svih 10 epizoda.
Serija ima odličan zaplet, ali nažalost bezvezan rasplet. No stvarno dobro dignu atmosferu i napetost. Problem je što ne dobiješ pošteno razriješenje situacije (tko, kako, zašto, kada, gdje). |
Outsider ima toliko dobre prve dve ili tri serije da mislim da su to najbolje serije koje sam gledao. Ali onda krene sve nekam, onda ima jos par dobrih s ovom crnkinjom, ali i ona dopizdi ubrzo...
|
Do 6. je sve odlično. Zaplet, misterij, napetost, sve. Zato sam i napisao čista petica (od 5 :D ).
I onda 7. epizoda totalno bezveze, danas nastavljam na 8. i 9. ali bojim se da vidim gdje to vodi. |
jel taj the outsider finito? ili ce bit jos sezona?
|
Citiraj:
|
da da, gotov je. Priča je zaključena na 10-oj epizodi.
|
|
Pogleda jednu sezonu The Deuce, od producera/writera the wire-a. Pomalo spora radnja ali meni pase, zadovoljan sam i nastavljam dalje.
|
a Billions?
granatiram da će ti se svidjeti.serija ima taman sve: dramu, pametan humor, pokoji twist, ništa naivno, čak i poneka sisa se uhvati na ekranu. stvarno je ok serija. za mommistake pišem heh |
muska il' zenska?
za tizhu pisem :D |
Počeo gledat ovog Tiger Kinga o kojem čitav internet bruji i pogledao 5 epizoda samo tako. Kakav bolestan show. Skužio sam da nemam pojma o tome što se događa u svijetu, što se tolerira u drugim zemljama i kakvih bolesnika ima na svijetu nakon gledanja ovoga i jednog videa od pola sata o pravoj kini.
|
Citiraj:
jbg malo više muških ima, ali to samo znači da će boljoj polovici još više odgovarati:fiju: ono malo ženskih je kvalitetno pa namiri kvantitetu :D geronimo ako si mislio pitati jel gotova - jest. možeš i ti gledat :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Da li imate preporuku, da mi nabrojite par dobrih serija koje su kratke, po nekoliko epizoda (do max 10), i da je onda gotova radnja (ne mislim da je serija otkazana kao npr odlicna Jericho ali su ju morali zavrsiti u par epizoda :-) ). Cak dolaze u obzir i serije poput True detective, gdje jedna sezona nema veze sa drugom, ali radje bi nešto krace, brze za pogledati...
|
the outsider, I am the night, Strange angel, who is america, catch 22, the night off, night manager,...
to je ovak iz glave... edit: the spy - afkors chernobyl, altered carbon, the terror, |
Hvala geronimo_2, outsider pogledao - odlicna, idem guglat za ostale, ako jos nekom nesto pada na pamet bilo bi odlicno da napise, mozda bi jos nekom dobro dosla preporuka...tnx
|
Đeronimo, đe ti je Chernobyl? :D
|
eno ga gore druže. neznam ni sam kako zaboravio na njega ha ha.
d bestest. nego jel netko pogledao origin? jel ima kraj ili je cvik? |
Obzirom da sam cijeli život u Dugavama, preko puta Jakuševca, meni je Chernobyl ko caj od kamilice...:-) :-) ...salim se, odlicna serija...
|
Citiraj:
|
Prva epizoda The Boys, odlična.
|
Red Dwarf S13E01 dostupan u videoteci :D :chears:
|
super :D
smoke me a kipper i'll be back for breakfast |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ahhh... ti si tek počeo sa Boysima Ja nisam pogledao Orville pa ću ih u ovim vremenima odgledati. Navodno u kasnijim epizodama pokušavaju biti ozbiljni? |
Citiraj:
Preozbiljni. Prva sezona je odlična jer ne forsiraju humor, nego ga pokušavaju provući kroz priču, pa ako ti je smiješno, smijat ćeš se, a ako nije, zanemarit ćeš bez da si misliš kako su loši. Druga sezona je preozbiljna i to nikako ne paše u taj setting. |
Vec si gledao sezonu 2?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:06. |