![]() |
nisam kino vidio valjda 10 godina i mislim da ni neću tako skoro jer mi ne fali ni sekunde.
|
Citiraj:
Nikad vise u kino. |
Citiraj:
|
nemam baš običaj preslušavati ht setupe moram priznati.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace ako se dobro sjecam, na filmovima koji traju preko 3 sata (mislim da su bili bas gospodari prstenova), naprave pauzu od 10-15 min na polovici filma. Ali sad ocekivati na filmu od sat i pola da ima pauza, hmmm tesko. Na duzim filmovima kad sam morao na wc (zadnje mad max) samo sam klisnuo do ulaznih vrata i isao na WC tijekom filma. Tih par minuta filma mi nije toliko falilo... |
Citiraj:
Iako kakve sam ja srece taman bi dosla scena eksplozije atomske bombe kad bi se guska i ja poceli druziti. |
Citiraj:
|
ha ha, ja mislio da sam jedini.
u kinu bio zadnji put valjda pred jedno 4-5g. preglasno mi, pocne me tikva bolit i tulit u usima :-(. poz |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Clint režirao + Tim Robbins i Sean Penn (odlične izvedbe). |
Citiraj:
Pa to je samo film. I Indiana Jones je totalno nelogičan, svaki nastavak, pa imaju kultni status. SW kako je snimljen i kada, dobro je i napravljen. |
Citiraj:
Nastavi sa knjigama "Ponoć" i "Hladna vatra" koje su doslovno u rangu "Čuvara" |
Avengers 2..... neću reći da su loši, ali prvi dio je puno bolji.
|
trainwreck 7/10
|
Daj nek mi netko objasni na hrvatskom koji mu qurac znaci ovo "suxaju".
|
Smeće od filma, eto što to znači..
|
i zasto se meni brisu postovi ?
|
Citiraj:
Ako si ti gledao film, ne znači da su ga svi gledali, još manje da žele saznat ključne detalje istog iz tvojih postova na forumu. |
lol pa film je u kinima
nema tu nikakih spojlera |
Za takve stvari ti se neće ubuduće samo postovi brisat, već će biti i par besplatnih KPlus bodova koje kad skupiš možeš besplatno iskoristiti za odmor od 7 dana ;)
Nije u redu ni kolegijalno da otkrivaš detalje filma. Ili stavi u spoiler ili ne piši o tome. Ako se svi toga pridržavaju, ti nisi izuzetak ;) |
Citiraj:
Postoje ljudi koji bi pogledali taj film bez da znaju unaprijed detalje :banned: Ja pogledao The imitation game... Odličan film... |
@Thoroughbred B
|
Pogledao sam i Terminator Genesys...
Iskreno rečeno nije me baš oduševio, ali puno toga nisam niti shvatio. Iako volim filmove tematike putovanja kroz vrijeme u ovome sam se potpuno izgubio... BTW. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vjerojatno nesto sto saznajemo iz druga dva filma koji sljede..sam da Arnie ostane ziv :D btw: terminator genysyss 7/10 samo zbog arniea i jer mi je bilo dosadno, jednak kao svi arnijevi filmovi u zadnje vrijeme. jurassic world, film s dinosaurima za klince...5/10 |
Mad max fury road
8/10 Odličan akcijski za ubit nedjelju popodne |
Bome, baš da si ju ubio :D
|
Star Trek: Renegades
kickstarter projekt, ali, uz očekivano lošu glumu i efekte, savršeni primjer kako je totalno promašio cijelu bit i premisu Star Trek Universe-a. Neznam da li ustvari išta i valja u filmu; razgovori, likovi, radnja su jednostavno loši, a to je dio koji se mogao riješiti bez puno $$$ |
Ma to je odron, ja čekam Axanar :chears:
|
Novi Avangersi, dosadni. Samo udri, i to je to. Lošiji od prvih, nisu za baciti, ali bez efekata taj film je nula.
|
San Andreas....o bože klistiralo me,mislim da me još od permanentne inkontinencije dijeli samo Sharkonado 3 koji ću morat pogledat da se stabiliziram do jutra....
|
Citiraj:
|
Pogledao Trainwreck jučer u Cinestaru igrom slučaja jer smo zakasnili po rezervirane karte.
Osim što je u kinu nestalo struje usred filma, pa je film nastavljen nakon pola sata i to ni blizu scene na kojoj smo stali, mogu reći da je film iznenađujuće dobar. Čak se bolja polovica oduševila iako oboje ne volimo takve filmove. Ovo čak i nije čisti klišej film. Mogu samo preporučiti. |
Sunshine
Odličan. Možda ne toliko gluma ili science stuff, već odlično snimljene scene i prijelazi između njih. Baš za veliko platno. |
Citiraj:
Bilo je preglasno i opčenito loše. Doma mi je bilo draže a uz to , bar onaj 'trejn-derejlment' & 'helič vs. kuča' nisu bili anemični. Citiraj:
|
Vidim da je max i dalje popularan..pa evo vam jedan svjezi honest trajler:D
https://www.youtube.com/watch?v=0RXhcqdewf0 |
Dobra stvar sa tim Maksom je sto je film toliko zaboravljiv da doslovno zaboravis koliko je glupav. Ove scene pobudjuju neka sjecanja ali ne puno :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:48. |