![]() |
Citiraj:
http://www.vulkal.hr/nokian-185-60-r14-wr-d3-82t |
:fala:
Hm...nisu baš inače nešto jeftine, iako je ova cijena u vulkalu super. Samo je meni problem Vulkal zbog trenutne dislokacije. Ali ako su dobre...a vidim da ih i ADAC voli...budem nešto smislio. |
Možda nekom pomogne, neka akcija što već u Neostaru (servis)
http://www.neostar.hr/servis Kolega baš naručio zamjenu seta spojke (spojka, ptosina ploča, ležaj) i rad za 1600 kn....a planirao to zamijeniti i platiti više :chears: |
Samo sada se postavlja pitanje da li je ugrađen kvalitetan ili upitne kvalitete set kvačila.
|
Citiraj:
|
Ako je tako onda je cijena skroz ok :beer:
|
ne da je oke, nego je fakat dobra ;)
|
bas gledam, cijene su im jako dobre
Zamjena zupcastog za clia - 1300kn :) (natezaci, remenje i vodena pumpa) Rekao bih da su samo dijelovi preko 1300...a kamoli jos rad sumnjivo niska cijena.. :D |
Citiraj:
|
Remenje, zatezaci i vodena pumpa za manje od 100 €?
|
Ako se dobro sjećam za svog Clia (dci) pred dvije godine, pumpa vode 300, španer 260 i remen 130. Možda nisam u kunu pogodio, ali tu negdje.
Nisu orginalni dijelovi, ali uzimao brandove koji obično rade prvu ugradnju. |
pa ja sam na velikom servisu izuo 1200-1300kn sa rukama, dijelovi isto tako obično prva ugradnja i u toj cijeni je još bio nosač motora i filter benzina.
|
Ja kod Zubaka nebi ni IMT-a servisirao, kamo auto, teška fušarenja sam vidio osobno
Ne znam kakav je to set kvačila, al meni je dostupan za Clio 2008.g 2.0 16v 145kw, najjeftiniji set bez PDV 2000kn i to Luk koji nije baš nešto, loše lamele imaju, Sachs 2200kn je bolji izbor |
Imam dojam da Neostar dila samo zamjenske dijelove.
Slučajno izabereš neku marku auta i izbace okvirnu cijenu. A nema nigdje podatke o kojem modelu i godišta. |
Citiraj:
LUK ugrađen i nikada problema 6-7 godina |
Znaci auti kojima je prva ugradnja Luk, imaju losa kvacila? :D
|
Inače LUK prepakirava većinu kvačila od Valea a Valeo je opet prva ugradnja tako da je i jedno i drugo ok. Ja sam Valeo set platio sa popustom preko firme 1200 kn za Polo 2006 TDI inače bi bilo 1800 kn.
|
|
ćelavi passat sa 150hp je 229k kn... paris initiale je stvarno onak top oprema.
|
Vaj du ju luk for pajo?
|
Citiraj:
Iako u zadnje vrijeme mislim da Luk i Valeo i jesu ista firma, al u Valeo setovi su skuplji od onoga sa Luk oznakom. Inače jeftini Nexus setovi kvačila nisu uopće loši, posebno na nekim nezahtjevnim svakodnevnim autima |
Si ti radio neka testiranja kvacila, ili onako...
|
Bio sam danas u Nostaru da pitam i kaže da su dijelovi Sachs/Luk/Valeo.
Garancija je godinu dana tako da SX4 ide na zamjenu lamele kroz tjedan/dva |
Citiraj:
|
Jest. Napred passat, iza mazda 6. :D Bok je u uzet s mondea, a felge s citroenove DS linije. Dizajnerima odmah dati bonus nakon prvog kvartala prodaje.
|
Citiraj:
Nije bas jeftin auto. To bi po gabaritima trebalo bit konkurencija Superbu ak se ne varam. |
Citiraj:
|
Kosta ko Pasat..
Treba to prvo doc tu u salone pa odstajat malo pa ce bit i dobre cijene.. |
Citiraj:
|
Nebi se bunio da sam kupac auta od 30k eura, idem i ja sa njima. Reci cu da sam iz ... da me ne vrate odmah u Hr..
Taj se nebu prodaval nis bolje od prethodnika, zaboravio sam kak se zove. |
Talisman je bilo ime koncepta iz kojeg je nastao Vel Satis, tak da ime nije ništa novo...
http://www.diseno-art.com/encycloped..._talisman.html Nego, kad smo već kod Renaulta, ima li netko ideje kako doći do karata za navigaciju (Media Nav) u novijim modelima (Clio, Captur, Kadjar...) Zamijenili mi službeni auto novijim modelom, gdje su očito zaboravili staviti karte u navigaciju i sad sam u potrazi... |
Citiraj:
|
ja mislim da se takvi proizvođači ne bi trebali gurati u neke više kategorije jer tamo neće uspjeti,maksimalno neka srednja viša klasa,vjerujem da je to taj Talisman,kompakt,mini suv,gradski,to se najviše prodaje,a "sveto trojstvo" je tu glavno. Talisman je nešto kao Insignia,407 ili? Phaeton,pug 607 sve to nije ni zaživjelo..nema tu kruha.
|
Pa zapravo bi samo trebali oživjeti ime Safrane i izbaciti nekakvu veliku limuzinu. (Safrane inače i postoji na tržištu bliskog istoka, ali dizajn mu je malo...zastario, i ne izgleda veće od Talismana) Kao da je sprijeda Saab, a strana Nissan.
Citroen isto treba nasljednika C6 napraviti |
|
Citiraj:
|
A koliko traju jedne lamele u usporedbi sa drugima?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad kad si već načeo tu priču, mislim da bi Ford, s Mondeom Vignale, mogao uspjeti u tom naumu i ozbiljno parirati C-klasi, Audiju šest i BMW5-ici. Već je i prethodni Mondeo gabaritima zagazio u taj segment, a s Titanium X približio se i opremom. Vignale ima donekle raskrčen put na tržištu. Vidjet ćemo. :) |
Nivo sa BMW 5 serijom i Audijem A6 je E klasa iz Mercedesa, a ne C klasa. Sumnjam da Mondeo moze biti jednak sa 5/A6/E, prije ce biti sa 3/A4/C.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:52. |