![]() |
O da, the Drop je isto vrhunski odradio.
Kad te Brko ne voli, onda te ne voli, ne pomaže ni ak si Papa :D |
Citiraj:
|
kako mi je samo to promaklo... obavezno ide na listu.
|
Citiraj:
Tako da, da, meni. |
Citiraj:
Witness meeeeee!!!!! :D |
Iskreno se ne sjecam kad sam zadnji put gledao film vise plitak i prazan od ovog Mad Maxa. Kao MM 1 i 2 nisu imali neku odlicnu pricu sa super razvijenim likovima pa je OK da ovaj gotovo nema pricu, how yes no. Nije mi bas ni najjasnije kako nekome ova neprekidna, potpuno over-the-top akcija moze biti toliko napeta da ga "drzi prikovanim za ekran" kad vec nakon 5 min ne znas tko tu koga vise, zasto, niti te je briga. No dobro, ima nas svakakvih :D
|
Hoćemo malo pravog space sf-a. Svaka čast Marvel-u i super-junacima iz stripova. Mislim, ima tu solidnh filmova (guardians of the galaxy) i odrona ( Avengers: Age of Ultron).
Moram spomenut i interstellar koji me razočarao na kraju totalka |
Citiraj:
Hvala na preporuci za Bronsona. Svakako ću pogledati. |
Za ove plačipičke kojima Mad Max nema dovoljno radnje i dubine
Step 15 & 18 (2:23) & (3:02) MM i T:G filmovi godine :goood: |
naravno da Mad Max nije za generaciju vejzbuka i seke aleksić.
hajj kiii dobila sam ajfon peet, ne sviđa mi se med mex...to je so 1980.. i tako..dosadno..dosadno.. https://www.youtube.com/watch?v=C9m56y8BWA4 |
A za koju je to generaciju onda ovaj pobesneo maks :D
Dan poslije jedino se vise sjecam onog lika sa gitarom. Zapravo mozes izbaciti bilo kojeg lika iz filma, dodati par eksplozija i nista se puno ne bi u konacnici promijenilo :D |
izbaci slobodno glavnog glumca i film postaje zanimljiviji.
|
Citiraj:
Dobro ne baš sve ali solidan dio njih. No meni svejedno svaki lik pridonosi barem na neki način cijelom tom ludom svijetu. Unatoč svemu mi je film odličan. Savršeno dobro prikazuje svijet koji apsolutno nema više smisla jer su svi popizdili u toj post apokalipsi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ide na listu gledanja :fala: |
The Road i Mad Max prikazuju Apokalipsu u različitoj vremenskoj distanci od same apokalipse.
Kod The Road se to vidi da je kao friško, ljudi prezivljavaju kako god mogu, vegetacija je još tu, mentalni sklop je u nekom "ne vjeruj nikome, prezivi, budi ljubazan prema drugima" modu. Kod MM je to sasvim nešto drugo. Vremenski period se ne moze definirati, a vrijeme proteklo od same apokalipse do radnje je toliko dugo da je ponašanje ljudi i sama radnja opravdana. I naravno, pričati o apokalipsi je totalno relativan pojam, jer koliko je naša psiha stabilna, pokazala bi samo ta famozna apokalipsa. Ja vjerujem da mi balkanci bi bili takvi, da bi prema nama MM bio bebica. The Road je ok, ali fali mu ono nešto. |
the road definitivno ne ide u istu jednadzbu s maksom, ugodaj i scenografija vise podsjecaju na izvrsne 'take shelter' ili 'children of men', nego li na akcijsko prangijanje u novom mm-u.
dobru post apokalipticnu akciju da se vidit u 'bbok of eli', cak i njemackom filmu 'hell' sav taj setting ima vise smisla negoli ovaj millerov fail. ivane77, ti garant imas i ajfon i fejs. i sta cemo sad? :D |
Ja imam Noa H4 i skriveni fejs sa 20 ljudi koje osobno poznajem :D
|
Imam stari iPhone, imam i novi android. Nemam fejsa, cak ni skrivenog. Relativno sam star, odrastao na mm1/2... No i dalje novi mm smatram bezvezarijom. Hebote, u koju kategoriju ja onda spadam? :D
|
Imam fejs, koristim apple uredaje, nogomet me odbija a mad max mi je 0.
Jbt, nadam se da nisam gay?!? :D @mileni - neznam, mutan si u najmanju ruku. |
Fury road je debilno koliko god može biti.
Nit likova, nit radnje, nit dijaloga, a uz sve to, prilično dosadno i generičko, a na kraju još i prijevara u naslovu jer se trebao zvati Furiosa road. Drugim rječima, nešto tako glupo i besmisleno, a s tolikim budgetom, nisam vidio još od pearl harbora. |
Citiraj:
Odgledo novog Terminatora. A kajaznam, 6,5/10. Da nema Arnija koji ga izvlači, i manje. |
Citiraj:
A ima i likova i radnje i dijaloga da se predoziraš. Triput! |
Jupiter Ascending - jednostavno, nemam šta više gledati, a prekasno sam se sjetio, pa ajde, da i ja upalim prvi puta Filmovitu. Očekivao sam odron, dobio nešto više od toga, 2 sata mozak na pašu, prije spavanja, mogu reći prosječan film. I ima dublju radnju od MM :D :D :D Šalu na stranu.
6/10 od mene na temelju vizualnih SF efekata te ideje. Fora mi je što su "objasnili" izumiranje dinosaura i simbole u zitu i kukuruzu. 0/10 na temelju izgleda glavnog protagonista (muškog) - 'ko je njega šminkao, majko mila. |
Odgledo sam The Drop. Zanimljiv filmić. 7/10
Al sam krenuo gledat Locke... i onda sam skužio da lik sjedi za volanom cijeli film pa sam shitfdeletao to. :) |
Takodjer sinoc odgledao The Drop, i u potpunosti se slazem sa drugom brkom. 7/10 i od mene.
|
Citiraj:
|
Ma ja kad štelam subtitle onda kliknem negdje na sredinu videa da vidim jel sub paše na cijelom videu.
I onda sam skužio u par sekundi to što sam skužio pa će taj film ostati u mom životu kao neodgledan. ;) |
ma niste normalni :D
|
Ti nisi mjerodavan :about_time: :fear_and_loathing_in_las_vegas: :D
|
sve same uspješnice :D
to što se ti ne drogiraš i ne vidiš genijalnost straha i prijezira ko sav normalan svijet više govori o tebi te o tvom kućnom odgoju :D |
hahahahahahaha :D :D :D
|
evo neceg slatkog za ljubitelje MM-a
https://www.behance.net/gallery/2642...-MAX-Fury-Road |
Citiraj:
Jesmo li mi gledali isti film? Žali bože utrošenog vremena. Dublja radnja od MM? Locke pogledao jučer, zapravo kad sam čuo da je film konstantno jedna scena sam bio vrlo skeptičan, ali moram priznati da mi ništa nije falilo, fakat ugodan film za pogledati. |
Citiraj:
|
napokon je dobio svoje :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kad se več spominje "internet generacija & društvene mreže"...
...jel itko gledao Unfriended (2014) Odavno nisam gledao nešto što mi je istovremeno vrlo loše i vrlo dobro :D |
|
Moze preporuka filmova ( novijih ) tipa Sherlock Holmes ( 1, 2 ), The Prestige, The girl with the dragon tattoo ( - who played with fire, who kicked the hornet's nest ), Inception, Zodiac itd. Uglavnom mystery, istrazivanje i tako. :D Ne horrore. Hvala. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |