![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Hvala na info. Ne zuri mi se nigdje jos, ali good to know da je ovo up and running. |
Citiraj:
Svatko tko ima obrt ili bilo kakvu funkciju u trgovačkom društvu d.d., (j.)d.o.o., bilo kao osnivač ili član uprave/direktor ili prokurist su isto tako ti podaci javni. |
Osim krađe pojavljuju se stvari da je A1 slabo pazio na zaštitu podataka od korisnika. E tu ih treba oderat kako Regulator tako i ovaj Hacker.
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
@fitz,
to uopce nije bitno. oni su "zasrali" pa tako trebaju to i platiti. sta bi bilo da si ti kao korisnik "zasrao". mislis da te nebi razapeli i naguzili koliko god mogu. |
Prodali bi još tvoj dug Matrixu🧐 možda za 10 15% vrijednosti al ti nebi oprostili nista
Citiraj:
|
Izgleda da sam i ja krivo shvatio...meni ide opticki kabel direkt iz šahta u kuću, ne COAX :D
|
Dva dana ne mogu pristupiti na telemach.hr. S mobitelom ide normalno
|
Citiraj:
|
Ne radi
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/zBRThwFX/Clip.jpg |
Access blocked
Policy violation Your request was blocked and event logged. Please contact the administrator for additional information. URL telemach.hr/ Client IP 213.149.62.83 Attack ID 20000022 Message ID 002107144994 Opera preglednik. Probao još sa Edge i Vivaldi. Kad prebacim na mobilne podatke otvara normalno. Nije da mi telemach nešto treba, ali me zanima zašto? |
Citiraj:
Upiši svoju IP adresu ovdje i vidi gdje je sve blacklistana. Ako hoćeš pristup stranici, restartaj router da dobiješ drugu IP adresu, neku koja je čišća. Onda bi ti trebao bit omogućen pristup stranici normalno. |
A moguće i da je na CGNAT pa da su blokirali IP jer dobivaju puno zahtjeva s njega...
|
IP adresa je blacklistana na par adresa. Spam list. Resetiranje rutera nije pomoglo.
Neću vas zamarati više s time. Htio sam samo virnuti ponudu mobitela. Hvala na pomoći. |
Kako jednom operateru drugi operater je na spam listi? Ne dopuštanje da vidiš konkurenciju?
Citiraj:
I ja sam na A1 pa stranici mogu pristupiti bez ikakvih problema. Nego njegova je IP adresa prljava i zato stranici ne može pristupit. |
od cure starci imaju tv preko a1 doma, i dobili su free i onu opciju da gledaju preko aplikacije ili preko browsera. Ima ta aplikacija za android tv? nalazim samo za mobitele/tablete app a neznam koliko je praktično to na boxu koristit? Tamo se spominje i pristub hbo go(preko aplikacije) i pickboxu, dal za to treba neke pakete imat aktivne il je to i u osnovnom paketu? Prvenstveno me ovaj hbo go interesira
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Problem sa blokiranom stranicom telemach.hr riješen pozivom u SZK.
Hvala na pomoći |
Citiraj:
|
Hehe. Ni riječi. Po tvojim uputama rekao šta se događa, riješili na daljinu za par minuta
|
dali su ovu obavjest dobili i ljudi koju su raskinuli sa njima bilo kakav ugovor?
pred mjesec dana je isteko ugovor za tel+net+tv preko caox-a (b.net) i odlucili smo ih odhe jer su bili totalno nekorektni. |
1 privitaka
Dobio danas još tko mail da mu je upgrejdan fritzbox?
al niš pametno za većinu http://forum.pcekspert.com/attachmen...1&d=1645212334 |
FRITZ!OS: 07.28 - Version up to date
Koji je tebi? |
7.29
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:02. |