![]() |
Ice kolko ti imaš to buraza?
|
u stvarnom životu imam 2 ( jen 15 godina a drugi 1 i pol ) a i na ovom forumu izgleda isto tak :D
|
Da ti to oni ne prčkaju po kompu dok te nema i predstavljaju se kao drugi ribiči?
|
sumnjam , onaj od godinu i pol jedino kaj zna je tresnuti s šakama po tastaturi ili sve cd-e razbacati , dok ovaj od 15 mi samo puni hard sa nekakvom ludom glazbom kaj se samo dereju , dok na internet nemre bez moje dozvole ( tj. šifre :p )
|
Još samo 103 posta do žderonja!
|
Žderonje, dolazimoooo!!!! :D
|
Smazat čemo ih za doručak:D :rambo:
|
hmmm.... ajmo sad svi...
jos 100 postova do zderonja!!! next...:rolleyes: |
99
treba samo počekati jenu katica on PMS vs Borg epizpodu pa se buju postovi tak ju udeseterostručili :D |
Citiraj:
FireFisherMan is the name. Samo ne prima ni email ni privatne poruke (barem trenutno) Ha' , tko god da je nije bas originalno jer se nasa šala još nije ni pošteno ohladila. Doduse vidjet cemo kvalietu postova tog buraza pa mozda ispadne i dobro :) Kad je moj štos zavrsio, cuo sam neke ambicije u aranžmanu drugih...tako da je lista sumnjivaca vrlo jasna ;) Ali Ice je grdi igrac pa tu treba tu biti vrlo oprezan ;_ |
Don´t forget to report to duty at 00:05 hours, and make full report!
Dismist |
Samo 3 epizode :(
|
ja sam ih vec sve odgledal u org terminu tak da danas jos jemput nebum.:smoke:
|
Ma nek mi otkinu oba yaya ako to počne u 00.05 a inače koje su to epizode pogleda sam samo onu u pon. a načuh da nije bilo ST-a svaki dan a ionako nisam moga gledat zbog je...og posla:fuming: :grrr: :gringo:
|
O Emisery gdi si ti?
Prošlu nedekju su kasnili pola sata,a razlog zbog čega ima samo tri epizode je rukomet ajde barem nije bilo uzalud zlatni smo:clap: :clap: |
:clap: :clap: Deutschland, Deutschland, aufwiedersehn, aufwiedersehn... :clap: :clap:
|
ko bi rekel :rolleyes: , uranili su :D
SAd sam se sjetil da sam porve dve gledal a treču nisam. Prva je tak tak , a druga je isto tak tak , a treču moram počekati:D |
Mamicu im HRT-ovsku zajebali me i uranili srećom već sam gleda prvu. A sad pošto mi je TV 15m od kompa, dismis od mene. Live long and prosper!
|
Ostale sam epizode pogledal pa sad idem pajkiiti, sutra se rano dižem. Još samo 90 postova do žderonja. Kaj velite da se st prikazuje orginal epizode u nedelju a reprize kroz tijedan?:D
|
zanimljivo
|
Sisko se malo igra sa temporalnim zapovjedi na HRT1 programu
|
"Learning Curve" - fenomenalna epizoda, najbolji je bio umirući Chell nakon samo 10km trčanja.
Poslije sam još gleda "Generaciju X", odavno me nijedan film nije tako oduševio, a Avery Brooks je rastura... |
Citiraj:
kao sestru Nortona u Gen. X-u ? Ha' pa tamo ako se ne varam glumi i onaj vas kapetance iz DS9-e ? Solidne epizode ali bas epizodne :( Idemo mi na istrazivanje i big time tematiku. B'lanna cudno izgleda bez čelenke, ne paše mi bez iste :) |
Nisam gledao ST ima 2 tjedna :(.
A izgleda da cu i danas propustiti.... |
Je ko gledal danas?
Meni je bilo ful smiješno kad je Paris palil onaj stari kamion a ovi svi u čuđenju gledaju kaj je sad ovo!:D |
Da, kod paljenja je bilo fora:D kak su se svi odmah sakrili a Tuvok uperio fazor:D
|
Bas kao sto sam i rekao. Propustio sam i ovu epizodu. :(.
Smrc. |
Citiraj:
Posebno u domeni PM-a i Epsona ;) |
danasnja epizoda mi je jedna od drazih... :D
super je bilo jeli tko primjetio, vjerovatno je ali ne citam sve postove... na dark angelu se pojavila Kira... |
danasnja epizoda mi je jedna od drazih... :D
super je bilo jeli tko primjetio, vjerovatno je ali ne citam sve postove... na dark angelu se pojavila Kira... |
Tocno ali mislim da se ona pojavila vec pred dosta dugo.
|
Odkad ste vi kiroljubci?
Jel ko vidio siska u jednom filmu koji je bio prikazan prije par dana na HRT1? |
Citiraj:
Evo pocet cu pisati odmah :). |
evo nisam čitao baš sve postove jel ih ima previše.
pa ne znam jel već bilo govora o ovom: Ima neke stvari kaj mi se ne sviđaju u ST. 1. Kapetanica ide na opasne zadatke... ne zato kaj je žena već zato što se kapetan ne smije izlagati nepotrebnim rizicima. 2. Šteta kaj nemaju nekih specijalnih jedinica za ekstremne situacije (bar je u ST bilo puno talačkih situacija) npr. neki svemirski marinci, ATJ Lučko ili tak nekaj 3. sve su vrste manje više humanoidi |
zakaj su svi manje više humanoidi si mogel doznati u enterprajzu ( onaj s picardom )
Bilo je par epizoda kad su otkrili nekakvu cilivizaciju koja je prva postojala u svemiru i ta civilizacija je svoj genetički kod podjelila i poslala po cjelom svemiru i zato su svi manje više slični. U star trek elite force igrici imaš hazard team - izvršavaju opasne zadatke Kapetani uvek ideju na opasne zadatke jer znaju unapred da buju preživeli , dok se suprotno mor reči za sporedne likove ( recimo ideju worf , data , picard i nekakav no name časnik s njima na planet i pogodi ko bu poginul - no name časnik :D ) |
Jel možda znaš kak se zovu te epizode?
|
Gledao sam tu epizodu u kojoj se pravdaju zakaj su svi humanoidi (dobra epizoda), ali kaj misliš da je svemir tak mali da ga je uspjela "oprašiti" samo jedna vrsta.
npr. naš matični planet, pa nismo baš svi humanoidi OK! za igricu, ali mislim da bi bilo više dobre akcije nekaj kaj DS9 nije imao. A ovo da no name časnik nagrabusi to si dobro zapazio, njemu ni najnovija medicina nebu pomogla. |
Danas sam stigao gledato ST. I bas sam potrefio na nezanimljivu epizodu. :(
|
Danas je bilo dobro , a najbolja je bila scena u kuhinji :D
Nilix: Mene niko nebu pobedil u mojoj kuhinji ...:clap: |
Još samo 69 postova do žderonja, ja opet danas nisam stigo gledat:fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:48. |