![]() |
Pozdrav!
Jučer sam naručio preko Amazon de i maloprije mi došao mail: Arriving 23 December-27 January, ordered. Prema mailboxde.. To je stvarno preeedugo,inače moja prva narudžba preko Amazona de. Kartica još nije terećena,moje novo iskustvo, s obzirom da na drugim internetskim trgovinama odmah skidaju novac(ebay,aliexpress) Da li je to uobičajeno ili je to zbog mjeseca šopinga? Hvala... Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Mislim na vrijeme dostave..
Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Jesi siguran da nisi kupio od kineza preko amazon.de?
Meni se desilo jednom, odbio primiti i tražio novce nazad. |
Ista je situacija kao kod mene (vidi par postova iznad), u mom slucaju je seller amazon. Isto lova nije jos skinuta.
Imam nekoliko kupnji s amazon de i kad je seller amazon i kad je neka eu firma i nisam imao ovakva vremena cekanja. |
Meni je skinuto, seller je i shipped by Amazon (DE) Placeno ima 10 dana. Ni makac.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Piše: Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
Not yet dispatched Delivery Estimate: Saturday, 23 December 2023- 27 January 2024 Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Kao da ide iz Australije...
Znači,kupio na Amazon de,dostava na mailboxde
Citiraj:
Još sam kliknuo prime delivery (1 mjesec free)😅 Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog ELS-NX9 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
U pitanju je muška obuća... Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Ubuduće koristi multiquote post a ne svaku replayati.
|
Citiraj:
Citiraj:
Uglavnom, u zadnje 4 godine sam kupovao stvarno svašta, i do iznosa cca 500€. Nikad nitko nije tražio kod. Ako je nešto vrijedno, većinom je išlo preko DHL-a i onda nakon neuspješne isporuke (bio na poslu) ostave u pošti. |
Nisam ni ja. Valjda svaka narudzba koju sam proslijedio na mailbox je imala tu poruku kod checkouta, ali nikad nije bili problema s primitkom. Iskreno, ne sjecam se pise li to i za narudzbe prema HR, vjerojatno ne jer dostavlja HP. Ili da kazem "dostavlja" :)
Hebo ih, 5 dana cekam da se paket pomakne i ode u paketomat. Odustao sam od dostava na adresu, uvijek me zovu da dodjem preuzeti u poslovnicu. |
Mislim kad se radi o skupljim paketima da traze OTP, a u mailboxu mos u uploadat privolu koju oni onda imaju pravo potpisat za tebe.
|
Citiraj:
Citiraj:
Moja isprika...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7ded871eb2.jpg
Prije desetak dana naučio Anker slušalice s Amazon.de, još čekam vrijeme dostave i da skinu lovu s računa. :wtf2:
Kupljeno od AnkerDirect DE |
Imao isti slučaj ljetos. Nakon tri tjedna čekanja otkazao narudžbu, naručio isti proizvod na mailboxde i tamo su mi ga poslali drugi dan.
|
Citiraj:
Sačekati ću još do npr. ponedjeljka pa ću naručiti na Mailboxde. |
Citiraj:
Prije toga je procjena za narudžbu na HR adresu bila dva mjeseca ili tako nešto. |
Citiraj:
Samo stoji da će javiti kada bude spremno za isporuku. Danas poništio narudžbu i eto bezveze platio drugom karticom i naravno da nisam ništa napravio. Ako bude i dalje tako stajalo, staviti ću na Mailboxde neka ide. Piše da je sve dostupno... https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B...b_b_prod_image |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uz to, prodavač nije Amazon nego AnkerDirektDE, tako da i to igra ulogu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
+1 . ista stvar . razlika preko 10%
|
Citiraj:
Svaki put kad bi se spojio na chat samo bi pitao “English”? Kaže pričekajte trenutak na španjolskom i spoji me s nekim tko priča engleski. Ali da, još ništa nije riješeno. I dalje čekam… |
Ima netko da je radio povrat robe a da nije dobio Return Authorisation Label?
Prvi put vracam robu amazonu i pise u uputama da trebam taj Return Authorisation Label stavit u kutiju a nisam ni dobio label. Radi se o 2 monitora, za svakog sam dobio zaseban Mailing Label samo. I koliko vidim po proslim komentarima HP preuzima pakete? |
Eto, baš nemam sreće ovoga puta s Amazonom:
"Unfortunately, a problem occurred during delivery. If you have not received your package by 9 December, please come back here for an update. We're sorry for the inconvenience." :lol2: Paket ide na mailbox.de |
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
Edit: Otiso na support, kaze da je ok da ne treba taj Authorisation Label. |
1 privitaka
Ajde pročitaj šta piše iznad barkoda na dnu
Return authorization label cut this and place inside the return package |
Citiraj:
Ali rjesio sa supportom rekli su da ga ni ne treba. |
Dakle, narudzba 18.11. Tipkovnica i mis, bezicni s baterijama. Logitech, obadvoje seller amazon.
Stoji "to be dispatched" nekoliko dana. Pitam support sto je, kazu zapinje bikoz "restrictions with shipping hazardous electronics to croatia" pa zato. Al mogu doplatiti za skuplji shipping koji ce mi refundad pa ce onda ici brze. Moze. Danas, nakon 20 dana, mi skinu pola love tj neki cudan iznos. Gledam account i ne vidi se nista. Cimnem support. Kazu poslali smo samo mis pa smo za to skinuli. Valjda za mis i jos dio postarine. Toliko o "hazardous electronics" prici. Pitam sto sa povratom. Kazu javite se na chat kad sve stigne. Ako ovo zavrsi za tri mjeseca bit cu sretan. Sve ostale narudzbe do sad (5, mozda 10ak) nikakvih problema. A ovaj papir bez tog dijela za povrat sam i ja dobio u jednoj narudzbi ali nisam vracao pa se nisam informirao. Tako da izgleda da nije cudno da se to ne dobije. |
Jedno potencijalno mutavo pitanje, ali vidim da se tu spominju labeli za vracanje itema, a na Amazon.de ne nalazim nista konkretno.
Pokriva li Amazon troskove postarine za vracanje itema ako ga se odlucim vratiti iz xyz razloga unutra return perioda? Ako da, pokriva li i varijantu ako sam narucio preko Mailboxde.com i zelim vratiti item iz Hrvatske? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |