![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A jeli potrebno od aktivirati sam ili oni otkažu nakon 3 mjeseca ?
|
Citiraj:
Pa kad usporedim recimo obične programe preko odašiljača na maxu i na DVB-u tv-a, jasno je ko dan koja je slika bolja. |
Citiraj:
|
Ženi su poslali sms obavijest o mogućnosti deaktivacije pred istek tri mjeseca. Morao sam nekoliko poruka poslati i dobio sms da će biti deaktivirano sa prvim drugim.
|
Citiraj:
|
Iz aviona se vidi kako je prejako kompresirana slika na MaxTV-u, čudi me kako od njegovog početka nisu nikad ništa poradili na tome, bar ne s vidljivim rezultatima.
|
To je najvjerojatnije zato da bi što više korisnika mogli staviti, jer ako podignu bitrate, svim "graničnim" slučajevima če počet trzat, a nije im u interesu da stavljaju duple encodere, onak 90% ljudi ne primjeti slabiji bitrate.
|
Znaš ti koji kvalitet slike možeš progurat kroz 4mbit koliko koristi maxtv? To je maltene dovoljno za YouTube 1080p, a usporedi to sa slikom na maxtvu. Pogotovo jer je većina korisnika još na SD rezoluciji slike... slika bi trebala biti savršena, a ne puna artefakata od kompresije..
|
Mene zanima zašto mi na max tv to go, malo malo šteka i prekida se slika pa nastavlja nakon 4,5 sekundi .... Ništa se ne skida ili bilo šta, znaći nema potrošnje prometa ostalih aplikacija, kako uploda tako i downloda ....
|
To ti se dogadja preko mobilnog interneta ili preko WLAN-a od ADSL-a?
|
To mi se događa preko kompa sa žičanom vezom....
|
Koliko sam vidio na službenim stranicama, nema nikakve prigodne akcije za produženje ugovora. Prije dvije godine dobio sam tv Samsung za ugovaranje sportskog programa. Ako ima netko kakvih novih informacija, neka slobodno javi. :)
|
MAXtv TO GO
Ovo sam nasao na letku:
I korisnici drugih mreza mogu koristiti MAXtv To Go uslugu slanjem "A" na 88306 (Tele2 i VIP korisnici). Promo podnuda vrijedi za aktivaciju Osnovnog paeta i korisnike Hrvatskog telekoma. a o tome nigdje na njihovim stranicama :kafa: |
Ne kontam. Prvo kaže 'korisnici drugih mreža', a onda 'korisnike HT-a'. Koje sad, druge mreže ili HT?
|
Citiraj:
|
Kako će mi skinuti 25kn naknade ako sam na drugoj mreži, a nemam fixni priključak ili ga imam kod nekog drugog ISP-a?
Baljezgaju. |
Mislim da se to odnosi ako ti je mob na drugoj mrezi, ali imas neke od usluga kod HT-a (Telefon, Internet, TV) te ti skidaju s tog racuna.
|
Nemam ama baš nikakvu uslugu tkome - fixni telefon nemam, a mobitel je na VIPu. Živo me zanima kako bi mi naplatili tu naknadu.
|
Već godinama koristim Max TV preko Scientific Atlanta, i tek nedavno sam odlučio provjeriti ako radi USB stick preko njezinog porta.. Naravno da ne radi, k tome u manualu sam pročitao da striktno piše da USB port u usluzi Max TV ne radi.
Zanima me ako postoji način da se to osposobi, jer bi to starcima dobrodošlo.. Thx |
Bilo je nekih pokusaja ali bezuspjesno, tako da ga mozes koristit za punjenje mp3 playera, mobitela i sl.
|
Citiraj:
|
sam ja jedini ili su svima danas ujutro ukinuli kanal 303 aka Fox Movies ?
|
Evo sad sam probao prebaciti i automatski me baca na 304 (FOX).. Što reć, to je već koji u nizu..
|
bila obavijest neki dan, da se program od 1.4 prebacuje u neki paket koji se palaca :). mene jesu obavijestili, isti nacin kao i ona sranja od pink kanala.......
|
i sta sad oni oce
da samo gledamo serije i glupi hrt ? i sto je najsmjesnije, davaju obavjest da je HBO otkljucan ilitiga 305 a nije |
Citiraj:
|
Pa i bila je obavijest da je promo period, kao sto je bilo i za PINK programe...
Jbg, pare su pare, a oni ih "nemaju" dovoljno pa oce jos |
ma zaboli me za sugavi pink
samo vidim da svakih 2-3 mj ukidaju svaki movie kanal malo po malo na kraju nista nece ostati osim glupog sporta, serija i htv-a vise se nema sta gledati |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:59. |