![]() |
Da li vama danas radi TELE2 mreža? Evo cijeli dan se patim sa time, vec bezbroj puta resetirao mobitel, vadio karticu, molio krunicu nad njom i cijeli dan šteka!
|
A gdje to tebi ne radi? Kod mene radi vrlo uredno...
|
Petrinja, Sisak. Sad radi vec skoro pola sata ali signal je doslovno minimalan, cak ni nema onih kao crtica ali vidim da je registriran na mreži.
|
Pa jel se ne mozes spojit na T-Mobile mrezu kad ti Tele2 zakaze? Kolko znam to je moguce na cijelom podrucju HR? Samo si tad ogranicen na G2 signal...
|
Citiraj:
|
Istra.To je povodom zavrsetka pojacavanja i sirenja mreze u Istri.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...na/t57/#select Uvjeti korištenja: Iznenadilo me ovo: Citiraj:
Što vi mislite o tome? |
ZA 50kn nitko ne nudi više. Mislim da su fino uboli s ovom ponudom.
|
Jel netko zna koja je regija sad u planu s pokrivanjem signalom? Konkretno me zanima Slavonija..
|
Citiraj:
|
Vidim ljudi se žale na pokrivenost često...ali isto tako ne razumijem ljude koji potpišu 2godine ugovora, a prije toga ne isprobaju mrežu u svom mjestu/gradu/kući...
Također, ako signal je banana u vašem mjestu imate 14dana za raskid ugovora. Na sve to, ako već se neko odluči prijeći na Tele2, mora računati da će proći jeftinije, ali da će te manje cijene "platiti" sa lošijim signalom. Tele2 je mala ribica nasprem morskog psa T-coma i oni nema šanse da pokriju cijelu Hrvatsku. Tako da smješni su mi ljudi koji se žale na signal, jer Tele2 nigdje ne garantira pokrivenost na cijelom području HR. |
Sačuvaj bože što za svoje pare očekujem da netko pruži pristojnu uslugu.
Nije da živim bogu iza nogu, u kući mi se gubi signal za razgovor. Usluga im je grozno loša u zadnje vrijeme. A na teletini sam doslovno otkako su došli na tržište. Neznam za druge, ja imam još 7 mjeseci ugovora i nema boga da ostanem kod njih kad to istekne. |
Ima li tko s podrucja gdje su poboljsali signal da kaze kakvo je sad stanje sa signalom i pouzdanoscu mreze? Da li je svugdje Hdspa i do koliko megabita ide Speedtest?
|
Ide ti do 4 up i 2 down.Ako imas telefon koji ne podrzava 900 Mhz neces biti zadovoljan.
|
Ja ove godine na moru bio prezadovoljan signalom i brzinom mreze. Selo izmedju sibenika i splita, stalno na H+, brzina super. I onda predzadnji dan dobio onaj SMS od njih da su unaprijedili signal po obali.
Inace je u 95% slucajeva bilo T-mobile i edge brzina proslih godina. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kod mene na moru (selce) je mreza bila koma. satro sam na hsdpa no net ne radi. isto tako i u stanu u zg tako da sam odlucio promijenit mrezu nakon cca 7-8-9 godina.
|
Citiraj:
|
tih svih 9 godina nije bilo hsdpa uredaja tako da brzina nije bila toliko bitna, no danas je.
|
Citiraj:
26.7.2015. Citiraj:
Citiraj:
Kako najlakše provjeriti jesu li započeli upgrade mreže? Skinete neki program koji vam daje podatke o signalu i pogledate LAC. U Zagrebu su već počeli mijenjati infrastrukturu, zapadni dio je LAC 101, istočni dio LAC 102. Čim prijeđem Jankomir već sam na starom LAC-u 1 (prema Samoboru). Još jedna napomena Zagreb i okolica nikad problema sa signalom od 2010. Koga zanimaju detalji neka pogledaju moja mjerenja http://www.cellmapper.net/map?MCC=21...035413&zoom=10 Nikad ne pričam napamet, za sve imam opipljiv dokaz :) + Zadar - Ogulin - Zagreb 29.7.2015. Citiraj:
|
Tortica i Janko poklanjaju
Citiraj:
Citiraj:
|
Tele2 povodom 10 godina nagrađuje sve svoje korisnike
više o tome: http://www.mobitelekspert.com/tele2-...00-sms-poruka/ |
Meni se desilo da mi je mob progutao sav podatkovni promet , 3 gige, sva sreca na bonovima sam, i nazvala sam ih, covjek mi opet aktivirao tarifu a josni kunu nisam bila uplatila, svaka im cast, jako sam zadovoljna njihovim uslugama!
|
Neće mob sam nego ti je vjerovatno štogod uključeno - kakav sync slika i sl.
|
Citiraj:
|
bome vidi se napredak
ping isti a download duplo brzi....jos jucer je bilo 4/2 danas je to vec 9/4 (D/U) biće da je ipak bio pritisak gumba čitam i po drugim forumima da ljudi dobivaju full signal gdje ga nikad nije bilo.i odsad tele 2 gdje nema signala ide na HT 3g mrežu |
Tele2 je navodno omogućio korisnicima korištenje 3G signala HT-a.Je li tko probao roaming sa HT 3G i kakve su brzine?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:00. |