![]() |
Evo stavio sam accelera na 7600 GT, al sarafi na samo 3 rupe idu ravno, dok je na 4. rupi saraf malo ukoso... Tak je bilo i na 3850 sa koje sam skinuo taj S1, i normalno je radilo... A valjda joj nece nista biti... idemo sad probat...
Nije bed stavit Xilencea na 5V, iovak mi je jedan visak... Al mislim da nece biti potrebno... EDiT: Montirah S1 i sve super, i na kraju ga nemogu staviti u komp... Heatpipeovi se dodiruju sa PCI Slotom tak da nemogu umetnuti grafu do kraja u utor... A jbg... A nist, skidaj sve ponovo i vracaj stock cooler, neda mi se jos sad isprobavat sa VF 700... |
Eto uzo ja jucer S1 rev2.
Montiro sam ga na 9600GSO. Temperature su predivne :goood: 37 stupnjeva idle, furmark : 48 :D Jedan 120mm vent puše sa 800rpm po njemu. Fino hladno i tiho uglavnom. |
Citiraj:
Prodaj meni taj S1 da ja svoju 9800GT upasivim :) Inace 7600GT radi kao mutava s pasivnim hladnjakom od Gainwarda i samo sa dvije pipe. Jest da ode i do 100°C kad se malo zalaufas, ali who cares dok radi :D |
prodam ti ja svoj rev.1 :D
|
Ne kuzim u cemu je uopce razlika izmedju R1 i R2?
EDIT: Kuzim foru, ovaj r2 ima drukcije mounting rupe... |
nope
imaju iste mounting rupe, al rev2 ima još i za slabije glafe/nestandardne razmake rupa/itd. itd.... |
Je li tko imao prilike izmjeriti koliko je AC S1 Rev2 iznad kraja PCB grafičke 8800gts (G92) prema bočnoj stranici jer mi kućište ima samo 4 cm od kraja PCB grafičke do bočne stranice alko S1 ne mogne stati alternativa je AC Twin Turbo
Samo da napomenem googlao sam i i pročitao sve na PC ekspertu ali ništa konkretno za gts |
Mislim da ti to nije potrebno na 7600GT, jdino ako baš ono želiš radi fore, hehe. Meni je Pasivni super držao na X1650pro, i držao mi temperature mnogo niže od stock venta... ali onda sam morao kupiti i onaj dodatak za njega, ona dva manja venta, jer su mi bila fora, hehe :) ali mislim da je pasivac savim dovoljan....
|
Citiraj:
|
Gdje u Zg ima s2 za kupit i ide li to na moju grafičku (POW 7600gt Agp)?
|
jbt, kaje tak tesko bilo pogledat na proizvodacevoj stranici
http://arctic-cooling.com/catalog/pr...ath=2_&mID=106 |
Ohladi. Ako nemaš ovu karticu sa ovim hladnjakom i ne znaš gdje ga mogu kupit onda bezveze trošiš prostor.
|
kaj se sad pjenis, postavio si pitanje i dobio si odgovor :)
|
Pozdrav.Imam jedno pitanje;da li bi na sapphire 4850 dualslot fansink ovaj hladnjak(accelero s1 rev.2) bez problema stao ili se mora skidati onaj mali pasivni dio koji stoji prije dvi utora?slika.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Hvala obadvojici na odgovorima.Ako netko ima accelero ili neki sličan hladnjak,a da ga se želi riješiti neka me slobodno kontaktira na pp. |
koliko je Accelero hladnjak bolji od Sapphirovog vapor -x?
|
a čuj...sumnjam da je netko išel rastavljat vaporx da bi stavil s1 :D
|
Da li je po performansama bolji accelero s1+120mm vent ili twin turbo?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a kakve su temperature s accelerom + 120mm na 4890?
|
Vjerojatno kao i na 4870, u IDLU još i manje!
|
kladim se da su temt na s1 identične ko i za stock u idlu...naravno ako je bez venta s1...barem je takva situacija meni na 3850 :D
|
namontirao danas na 4850 s1 i temp. u idlu su pale za 10 stupnjeva dok u loadu ide i vise od stocka al je bez ventova
|
stavi bar jedan 120mm vent da si ziher.
|
evo stavio sam od stock od intela na dno kučišta i temp je 39...i pada a bez njega oko 45....ne da mi se sad ga opet vadit van....ovo je bilo sve na brzinu...barem vise nista mi ne zuji iz kompa
|
Bas staviti stock od Intela zbog tog hladnjaka?? khm...Pa taj hladnjak se i kupuje prvenstveno zvog tisine,jer je pasivan,a u slucaju da se stavlja ventilator stavi se neki kvalitetni 120mm da ipak ostane tisina a da se performanse povecaju..a ne box od Intela :D..ALi dobro,ako nemas nista drugo trenutno pri ruci,ok. Ali cim budes mogao,nabavi neki vent 120mm za tog Accelera,zbog tebe samog :)
|
to mi je prvi vent kaj sam naso da isprobam temp...dobil je nogu:) bez brige...budem nabavil, al pošto i ne igram previše u zadnje vrijeme ne zuri mi se....nek me muci onaj iz napajanja koji je sad najglasniji:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:02. |