![]() |
neko bude poginuo uskoro https://streamable.com/dfxffs
|
Kad već vole propisivati sve i svašta, uzeti "unsafe release" sa utrke i lupati kazne :kafa:
Inače se o tome nebi ni govorilo da nije zasmetalo Ham princezi :D |
Pošto su ove sezone eksperimentirali sa sprint utrkama mogli od sljedeće sezone malo eksperimentirat i sa kvalifikacijskim formatima pa recimo na par utrke poput Monze vratit kvalifikacije gdje je svatko sam na stazi i ima krug ili dva za postavit vrijeme jer ovo je kao postao, svi samo neku zavjetrinu hvataju i kada tad će biti neki krš.
|
Znam da nema nikakve sanse za to, ali ja mislim da bi najzanimljivije bilo da se u sprint kvale krece sa obratnim redoslijedom nego sto je u ukupnom poretku. Tako vis ene bi bilo kalkuliranja, nego bi morali prestizati ove sporije naprijed, i startni grid u utrkama bi bio totalni kaos.
|
Baš me zanima šta će biti sad sa mogućim promjenama PU za Hamiltona i Verstappena nakon ovoga
|
A i ove preinake na 1. i 2. zavoju su za kua .... kao stavit će šikanu, zavoj pod 90 pa će morati usporiti, kako da ne ...
|
Ajmo Daniel šuji za pobjedu!
|
Silverstone Revenge.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Auuuuuu, kakav show. Ajmoooo Ricciardo
|
Tooooooo!
|
F1 sezona 2021
Toto kreće s crtanjem trkaće putanje za 3…2…1
|
Samo da mi je bilo vidjeti Totu u tom trenutku kontam da su mu se jaja stisnula :D
EDIT: haha sekundu brzi :fiju: EDIT2: cim je Vin Diesel dosao na stazu odmah ova fast and furious sran*a |
|
Nisam gledao, sad vidim reprizu, koja je sudacka ocjena, racing incident?
Edit: vidim da ce biti nakon utrke. Imho racing incident opet, ovaj puta Verstappen vise kriv, ali jbg. |
Jel to sportklub nema vise licencu za F1 il koji kurac?? Trazim na maxtv i nema nigdje
|
Citiraj:
|
Pa na kojem kanalu? Vrtim ih sve i nema
|
SK HD
Ima i na SK 4K |
Drug Brko nam je negdje pod stolom s flašom u ruci. Pozdrav gdje god bio :)
Nisam McLaren fan nikad bio, ali ovu dvojicu ne možeš ne voljeti |
Jaoooooo NAPOKON, suzu sam pustio. 9 godina cekanja :).
|
Koji je sad to kanal? Imam taj sportski paket i nemam tog kanala, wtf?
|
Citiraj:
Kod mene se to zove Sport Klub Start |
Pusionicar dana je Perez. Ne ide mi u glavu da mu nisu javili da pusti Bottasa....
McLaren, konačno i zasluženo😊 Jel ono zadnja 1-2 Monza bila 2007.? 😁 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Nisam mislio da cu ovo docekat 1-2 McLaren :D:D
VER-HAM nastavljamo di smo stali u Silverstonu :roller: |
Citiraj:
|
Eon TV
|
Slušam sad Totta, Hornera, Hamiltona i Verstappena. Ugl svi su negdje da je racing incident.
Jedino Damon Hill kaže da je Max išao namjerno. Mislim se, proračunato kao i u Monzi 1995. 🖕 Mislim da neće biti ništa i to je to. Sent from my iPhone using Tapatalk |
3 place grid penalty za Maxa
|
Citiraj:
|
Možda da je pokupio još jednog, možda bi onda dobio 5 sekundi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:44. |