![]() |
Nece Newey nigdje. Nece Alonso nigdje.
|
i ja sam siguran u to. Ne vidim opcenito da ce doci do ikakvih bitnih promjena na gridu za sljedecu sezonu. Mozda napucaju vandorna za onog tatinog sina jedino...
|
Ja bas mislim da bi mogla pasti neka bomba ove godine. Ricci jos odugovlaci a on je trigger. Ukoliko odluci prijeci u Mercedes onda ce biti tu rotacija.
Prvo ce Sainz automatski biti povucen iz Renaulta nazad u Red Bull a onda se otvara mogucnost i Alonsovog prelaska u Renault ako Newy tamo ode. Botas je slijedeca figura koja ce negdje morati sjesti u neki Mercedes power team sto znaci ili FI ili Williams. A Ferrari jos nismo ni dotakli :D Sve u svemu Ricci je katalizator! |
rikiju ne pase sigurno da ide k vetelu i hamiltonu
ali volio bih obrat s alonsom, ali nista od toga |
Citiraj:
Ricci moze jedino u Renault ili u McLaren i to su mu opcije. A tamo nije lud da ode. |
https://www.youtube.com/watch?v=GrPAPe3rdhQ
nisam imao pojma da ga mclaren hoce. Nije mi to bilo ni na kraj pameti. |
Pa kruze neke glasine, ja kazem bombe, o tome kako McLaren svaki dan nudi vise. :D
Zamisli Ricciardo-Norris iduce godine. :D McLarenov problem kao sto znamo nisu vozaci, ne. |
|
Stao je Toro Rosso Hartleyev. To je treći motor već. Nadaju se svi da je nešto drugo jer ako je motor, nebu dobro.
|
taj hartley je isto baksuz samo takav, em se smaze svako malo, em mu krepa bolid svako malo :D
|
Citiraj:
|
Ooooo vidi tko je živ. Lako za mene, ali ti si taj koji je nestao skupa sa RB naslovima i pobjedama :D
Veliš, ako krene dominacija sa Hondom, budeš tu stalno, ali ako ne, budeš F-117A kao i zadnje 3-4 sezone :D ? Sent from Usreo Mobara |
red bull ce odraditi to pametno, zrtvovati ce Torro Roso za testiranje novih motora, ne bih se iznendio da ih barem jos par komada krepa do kraja sezone.
|
Jaooooo mclaren, ideš polako ali sigurno na začelje, prema Williamsu.
Dvije ikone F1 na začelju, strava Raspad sistema u mcl |
Reko sam na početku sezone da bu Sauber polako napredovao kako sezona ide :D
|
Bravo, Leclerc! Bit ce Vettel u problemima dogodine :D
|
Jel onda odlučeno jel kimi ostaje ili Leclerc ulazi u Ferrari
|
Nije, ali se ozbiljno prica o tome. Vrlo vjerojatno.
|
Ajme eno mutavi Grosjean se opet razbio, pa koji mu je kurax
|
McLaren i Williams ce se opet borit na stazi ko nekad, doduse ovaj put sa zadnje strane grida ali borba :).
|
kimi nešto spava...
BTW staza je odvratna! :D |
Nisam mogao gledati kvale, ali sam sad bacio pogled na Hamiltonov pole.
Ne znam cini li se meni samo ovako s onboard kamere ili je onaj izlazak iz boksa slampavo napravljen? Znaci prvi zavoj je lijevo i dolazis s desne strane, a tamo desno je izlazak iz boksa. Nadam se da nece biti sranja. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Citiraj:
https://i.imgur.com/nQ4PEJT.gifv |
Isto nisam gledao kvale, ali i ulaz i izlaz iz boksa nisu baš spretno odrađeni.
Sent from Usreo Mobara |
Staza je teror loša. Dobivam epilepsiju od onih crta. Layout nikakav. To na nekom aerodromu napravljeno ili što.
|
I ovako grozna je bolja od onog sranja Magny Course koja je bila VN Francuske do 2008.
Sent from Usreo Mobara |
Vrate ovu fensi smensi stazicu, a Imola sluzi za vikend izlete bogatasa u Ferrarijima i Porscheima.
U konacnici i Turska, koja je odlicna staza nema sanse uci u kalendar. Jbg. kad pare sve dirigiraju. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Imola je tek zakurac po pitanju pretjecanja. To bi tek bila procesija.
Sent from Usreo Mobara |
F1 sezona 2018
Bolje onda vozit prave staze dva puta. Da budu dvije utrke u SPA. Hahahahah
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:25. |