PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2017 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=282947)

xlr 18.07.2017. 15:17

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3082002)
ma da, kakav ferrari u mclarenu...to ko da nosis adidas carape i nike tenisice...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Analognost za peticu! :D

Brko 18.07.2017. 16:06

Citiraj:

Autor Romul (Post 3081999)
Druze Brko, pa ti kao McLarenovac da zazivas Ferrari motor :wtf2:

Daj radije nek se voze zadnji nego to smece talijansko i to jos placat ga. Pa daj me da si pucam u glavu odmah!

Sorry ali meni to bi bila smrtna presuda. To je valda kao da se udruze sta ja znam HNS i HDZ..oh wait...:D

Ili Mercedes ili nista!
Ili kao sto rekoh vec BMW ili Porsche su dobrodosli.

Da je tu Ron i da je s druge strane Luca, nitko to nikad nebi rekao na glas. Ovako, s jedne i druge strane je biznis debeli. Nema tu više emocija.

Možda je talijansko smeće, ali opet 4x bolje i pouzdanije od japanskog smeća koje je badave i još plaća da ga se uzme.
Što se mene tiče, bilo što samo ne Odrondu. Može i Zastava kaj se mene tiče. Samo da radi za početak. A onda da donese i koji podij. Šasija je dobra i vjerujem da sa bilo kojim motorom bi Alonso bio na postolju. Ovako su i bodovi veliki mokri san.
Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3082002)
ma da, kakav ferrari u mclarenu...to ko da nosis adidas carape i nike tenisice...

Da, to je fakat tragedija...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

alen.s 18.07.2017. 16:14

Citiraj:

Autor Romul (Post 3081999)
Ili kao sto rekoh vec BMW ili Porsche su dobrodosli.

koliko ja znan i bmw i audi imaju ozbiljne formula E planove...nije baš da pratim pa neznan detalje....

Blue_Fatal1ty 18.07.2017. 16:17

Neka dođu da se honda sama ne sramoti! :D

Brko 18.07.2017. 16:32

BMW je bio respektabilan motor ali u krivom bolidu. Williams je sve samo ne momčad koja voli ulagati. 2003 su bili nadomak naslova, ali zahvaljujući panjevima od vozača, to su naravno prokockali.
Kasnije su krenuli u avanturu sa Sauberom što se isto pokazalo kao fail jer su prejako zagrizli. Na kraju priče i stotina milijuna eura strajbanih, rezultat je 1 pobjeda i 1 pole position kao samostalna momčad i par pobjeda i PPa kao engine supplier u Williamsu.

Gabre 18.07.2017. 16:56

prije pocetka utrke me bas zanimalo koliko je Ricciardo napredovati naspram Alonsa, i kolika je prednost RBR-a.

Alonso uspije 1-2 bolida prec, ricicardo dodje do 8 mjesta...

preeeelose honda radi, ali ocajno. I sto je jos smjesnije, sto njima crkivaju popratni elementi, ovaj put je alonso odustao zbog pumpe goriva. jednom prije toga zbog karikiram, servo pumpe, pa zbog turba.. pa dobro jel oni ne znaju ni te osnovne uredjaje odradit kako treba.

edit: citam ovaj tekst, pa jesu oni toliki amateri da se cude ko pure dreku da motor na dynou i na stazi ne trpi ista opterecenja??!! Ono, kao da se cudis da uzmes nekog balonju koji pegla F1 u simulatoru ko f1 prvak, pa ga stavis na stazu i lik se raspe u prvom zavoju.

draksa 18.07.2017. 17:48

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3082036)

edit: citam ovaj tekst, pa jesu oni toliki amateri da se cude ko pure dreku da motor na dynou i na stazi ne trpi ista opterecenja??!! Ono, kao da se cudis da uzmes nekog balonju koji pegla F1 u simulatoru ko f1 prvak, pa ga stavis na stazu i lik se raspe u prvom zavoju.

Negdje sam čitao da su se i Ferrari i Mercedes susreli sa tim virbiranjem kada su uveli tu tehnologiju gdje je svjećica u posebnoj komori. Mercedes ju je imao odmah 2014. kada su došli novi motori ,a Ferrari ju je uveo u Kanadi 2015. S obzirom da je Merc oko god i pol isperd Ferrarija s razvojem motora bio nije Ferrari ni tako loš :D

Brko 19.07.2017. 19:32

Ostaje smeće u McLarenu - LINK

vorda22 19.07.2017. 19:35

ma treba ostat...tko nije bio na dnu, nije postao pravi sampion :)

Brko 19.07.2017. 19:46

Da, samo što mi neki nemamo moć da se prebacimo na Hamiltona ili nekog trećeg pa ono, jebeš McLaren dok nam netko drugi pobjeđuje :)

Svaka čast tebi i onima koji mogu, ja ne mogu navijati za nekoga dok "čekam" da McLaren, odnosno ovaj odron od motora, proradi i napravi nešto :)

vorda22 19.07.2017. 19:59

ja navijam za bivse vozace mclarena koji su nsto relevantno napravili...hamiltona i kimija

Brko 19.07.2017. 20:15

:D :D

Gabre 19.07.2017. 20:18

nema sanse da Honda nesto napravi do sljedece sezone, pa oni se bore sa problemima koje su drugi rijesili prije dvije godine. Bojim se da ce Alonso karijeru zavrsiti u krami od mclarena, koliko mi se cini rijetko koja momcad ce uopce mijenjati postavu za sljedecu sezonu. I ne vidim zasto i bi.

Jedino bi renault trebao oktantati palmera, a torro roso kvyata zbog retardacija koje izvodi, a sainza jer jednostavno nije dobar. Ovi ostali su svi pristojni s onim s cime raspolazu. decki u red bullu rade vise nego dobar posao sa osrednjim bolidom. pogotovo riciardo.
Decko vec koliko trka za redom krece od natrag i uspjeva zavrsiti 5 puta za redom na podiju

https://www.jamesallenonf1.com/2016/...ent-f1-driver/

alen.s 19.07.2017. 21:07

tako dakle..."legendarno partnerstvo" se nastavlja...heh

bolje im je da se trgnu i naprave nešto jer su naštetili ugledu meklarena a i svome...dok je pokojni Soichiro Honda šeta tvornicom i šamara zaposlenike honde se nisu kvarile :)

draksa 19.07.2017. 22:07

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3082452)

Jedino bi renault trebao oktantati palmera, a torro roso kvyata zbog retardacija koje izvodi, a sainza jer jednostavno nije dobar. Ovi ostali su svi pristojni s onim s cime raspolazu. decki u red bullu rade vise nego dobar posao sa osrednjim bolidom. pogotovo riciardo.
Decko vec koliko trka za redom krece od natrag i uspjeva zavrsiti 5 puta za redom na podiju

Sainz je jedan od boljih mladih vozača. Dok je vozio sa Verstappenom je bio jednak sa njim stalno.

Slažem se da Palmer nije dovoljno dobar za F1 , nadam se da će što prije staviti Kubicu u njegovo mjesto

Ako Ferrari neće produžiti ugovor Kimiju još jednu godinu otvara se slobodno mjesto koje je dosta atraktivno. Navodno je Vettel tražio da se produži Kimiju ugovor ako ga žele zadržati. Ako ne onda se nadam da će dovesti nekoga od dvojca iz Red Bulla.

Isto iduće godine bi trebao Leclerc nekako ući u F1 , Ferrari ga sponzorira tako da bi mogao u Sauber ako zadrže motore od Ferrarija ili Haas.

Brko 19.07.2017. 22:25

@Gabre
Palmer je pay driver tako da ga neće otkantati samo tako. :)

nub 19.07.2017. 22:32

http://www.autosport.com/news/report...ite-opposition

Hmh

Gabre 19.07.2017. 22:36

a mos ga jebat onda :D

iskreno se nadam da cemo kimija gledati jos jednu godinu, zaista vozi dobro, za kvale je vrhunski, jos da ima manje peha...
recimo zadnju trku je vrhunski stopao verstapena, onako gospodski sacuvao vetela koji je ocajno startao. Zbog takvih stvari ga vettel i zeli, jer ima nekog da mu cuva ledja kad zatreba.
monaco je trebao pobijediti, zadnju je trebao biti P2, mogao je bodovno biti puno vislje.

Brko 19.07.2017. 22:41

Čim bossovi krenu srat na pola sezone "XY must raise his game on the season remainder", to znači da je kaput. Tako je bilo sa Kovalainenom u McLarenu, Massom u Ferrariju i izgleda da bude tako nažalost i sa Raikkonenom.

partwish 19.07.2017. 22:59

I prošle godine su srali da se Kimi mora dokazati i na kraju je dobio ugovor... Volio bi da ne dobije za sljedeću sezonu...

Gabre 20.07.2017. 00:26

Zasto?

Brko 20.07.2017. 16:43

Bottas je legenda :D

What's the funniest thing you've ever done?
Like I said earlier, I did a lot of stupid things when I was a kid! Some of those were really funny. I can't remember how old I was, it could have been maybe 14 or 15, at New Year, with the fireworks we were exploding mailboxes of our neighbours, with my friends – that was fun!

I guess your best prank would be something similar?
I think that was good, you know, the mailbox in a thousand pieces!

What's your favourite book?
I've never read a single book in my life, from start to finish. I don't know how I got through school, but I've never done it!

What's your favourite band?
The Offspring.

If you had to take one driver to a desert island with you, who would it be, and why?
I would say Kimi [Räikkönen]. I like quiet time, so…

Maybe you could have a beer with him?
Yeah, and not to speak too much! (Laughs).

And the one driver you wouldn't take to a desert island?
Probably Romain [Grosjean] because I struggle understanding his English! (Laughs).

Who's the funniest team-mate you've ever had?
Well, I've only had three. They are all funny, in a different way. Pastor [Maldonado] was a special guy, so I would say Pastor!

Any mailbox pranks with him?
I'm sure he's done a lot of things! Pastor was good fun.

Pupo 20.07.2017. 19:03

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3082503)
a mos ga jebat onda :D

iskreno se nadam da cemo kimija gledati jos jednu godinu, zaista vozi dobro, za kvale je vrhunski, jos da ima manje peha...
recimo zadnju trku je vrhunski stopao verstapena, onako gospodski sacuvao vetela koji je ocajno startao. Zbog takvih stvari ga vettel i zeli, jer ima nekog da mu cuva ledja kad zatreba.
monaco je trebao pobijediti, zadnju je trebao biti P2, mogao je bodovno biti puno vislje.

I ja bi htio da ostane, prošle godine ga je Ferarri tolko sjebo s taktikom da mu komotno mogu produžit još godinu na temelju tih zajeba da se iskupe.

Gabre 20.07.2017. 19:31

danas bas pogledao F1 grill the grid, i pitanje je tko je trenutno aktivan vozac a da ima najveci broj najbrzih krugova.

odgovor je Kimi. 45 rekorda

partwish 20.07.2017. 22:24

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3082526)
Zasto?

Ostario je, nezainteresitran je... Mislim da bi drugi vozač puno bolje odrađivao posao, kao Bottas u Mercedesu.

Gabre 20.07.2017. 22:38

Zaboravljas da kimiju to nije dopusteno (vjerojatno) a i ima peh za ne vjerovat

SRV 20.07.2017. 22:58

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3082445)
ja navijam za bivse vozace mclarena koji su nsto relevantno napravili...hamiltona i kimija

Pa i Alonso je bivsi vozac McLarena...koji i sad vozi, a ubrzo ce bit i 2xbivsi. :D

Navijas li i za Magnussena?

vorda22 20.07.2017. 23:14

Citiraj:

Autor SRV (Post 3082826)
Pa i Alonso je bivsi vozac McLarena...koji i sad vozi, a ubrzo ce bit i 2xbivsi. :D

Navijas li i za Magnussena?

jel nisam napisao relevantnih vozaca? to znaci da se njihovih voznji sjecam :) alonsovih se ne sjecam...

Gabre 20.07.2017. 23:43

Koji si ti kralj

aski 20.07.2017. 23:45

https://maxf1.net/sebastien-ogier-te...ed-bull-ringu/

Zasto Ogier spominje Traction control u autu koji ne bi smio imati isti?

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:27.