![]() |
Citiraj:
I svaka čast na trudu, da je netko išao brojati postove u ovom topiku :lol2::lol2::lol2: |
|
Uvijek neugodni Betis :D
|
Citiraj:
|
Opet će pique bit ljut na predsjednika xD betis je svakako neugodan protivnik, i Real je znao prosuti bodove protiv njih..
|
Pa jučer je trener Betisa izjavio da bude pomogao Realu ako može.
I eto,je! |
Citiraj:
Prvo, "što se tebe tiče, ni ne treba ga". U 7+ godina svog staža na forumu, nakucao si 653 relevanatna posta iliti 0,24 posta po danu. Dok si trećinu tog iznosa bez problema nakucao u OVOJ NE-PC temi koja je otvorena nepunih 6 mjeseci. Stvarno si koristan PC ekspert zajednici, nema šta :D https://s20.postimg.org/3rzr4pq4t/LP2016_17.jpg U drugoj rečenici kažeš "izgubio je smisao". Je, zbog koga ili čega? Fascinatno je koliko možete drobiti o tome. Zbilja fascinantno. Naravno, nije to ništa protiv pravila. Sve dok nema vrijeđanja, što se mene tiče je OK. Ali mi je samo to fascinantno. |
Citiraj:
|
Gdje piše da "nemoj" i da "ne smiješ". Samo sam ti ukazao kako sam sebi uskačeš ;) ništa drugo. Slobodno ti piši i dalje, nitko ti nije i neće zabraniti :)
|
Piše li moje? :)
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2016/2017
Gdje nam je ivan, jarunski varan
Edit: kovacic ima privatni show na bernabeu Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ro& Ko :D jedan drugom asistencija i gol
2:0 65min ulazi Morata, ajde da vidimo šta zna :D Zna :D 3:0 Rutinski :D |
Nakon nekoliko utakmica kemijanja sa 3-5-2, Zidane promjeni na 4-3-3 i eto ti 3-0. Mogli su sad bit na +7 da se nije igrao protiv Seville.
Kovačić nezaustavljiv, sredit jos taj pas prema naprijed nakon prodora i bit ce jos bolji. |
Citiraj:
protiv slabijih protivnika svakako trebaju igrati Kroos-Kovačić-Modrić |
Može i Kazo umjesto Modrića tu i tamo, i ovako je stalno ozlijeđen.
|
Malo novosti iz svijeta transfera, dok se čeka tekma Liverpool - Chelsea (21h) ...
- Branislav Ivanović odlazi u Zenit - Dimitri Payet se vraća u Marseille - Patrice Evra će također praviti društvo gore navedenom - Jese Rodriguez odlazi iz PSG-a na posudbu u Las Palmas - Lucas Silva će iz Reala na posudbu u brazilski Cruzeiro |
Au kakav gol luiza :D lijepo lijepo :D
Kakav ovaj simulator costa.. |
Arsenalovci, jeste zivi? :D CFC - Arsenal 3:1
|
|
Nimalo lijepo, zapravo baš ružno.
|
Nisam gledao, ali spominje se Uefalona, kae bilo?
|
Kad nisi gledao.. Sta se onda javljaš? U čemu je problem?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Gledao sam obje tekme i mogu reć da je to bio dobar nogomet.
Prva tekma, prvo poluvrijeme igra jedna ekipa, druga ne postoji. Onda drugo poluvrijeme totalno suportna situacija. :D Danas mlako, ali napeta. O sucima nema smisla trošit riječi, evo ovaj članak najbolje opisuje situaciju... http://www.24sata.hr/sport/uzivo-atl...-godina-510614 Današnja dva gola su fenomenalna, odnosno asistencije. Isto tako bilo je zadnjih par dana lijepih golova i nitko ni riječ. Za tjedan dana kreće LP. Nadam se što boljim tekmama i da se što manje priča o sucima ko god to bio. :) |
Pa normalno.. Glupost je pričat o sudcima... Prvu utakmicu je Barca primila gol jer nije suđen prekršaj na suarezu, sad je poništen gol ath zbog minimalno zaleđa.. Dobili su penal, dva crvena.. Nisu zabili za produzetak i gotova priča! Prvo kolo ako se ne varam utakmica nije uopće bila spomenuta.. Sad jel na index.hr članak ath oštećen.. Evo ih odma! Lol..
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
|
ovaj retard od benzeme i dalje uspjeva bit retard
|
Danilo se ozljedio xD :beer:
Zidane promjenio sistem i evo gola :D Benzema van van, ovi navijači ose gadjali Modrića :/ |
Naši novinari opet trijumfiraju "Barca opet na vrhu" kažu danas. Istina, no sitnica poput TRI UTAKMICE VIŠE od Reala im je promakla.
Kakvi tudumi majko isusova... |
Neviđeno je na kojem su terenu igrali, sve bilo natopljeno vodom.. jako malo točnih dodavanja od oba tima ali eto bitno da su 3 boda tu. Osasuna bila ozbiljno napaljena na Real XD dobra tekma
|
Citiraj:
Zidane-a i njegovo glupiranje formacijama je više suvišno komentirat. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:08. |