![]() |
Ja sam baš sad na VM isprobavao install, skinuo sam sa MS stranice onaj iso, i bez problema se može formatirati pri instalaciji disk da bude clean install, pita cd key ali se može preskočiti onda i kasnije kad opet pita odmah nakon inslalacije kod konfiguracijskog prozora.
Najbolje je iskljuciti mrezu kod instalacije da nemorate cekati da izvrti update odmah, onako ih sam kasnije pokrene. Jedino su zasrali da se nemoze iskljuciti automatic update, jasno mi je da je tako bolje za vecinu korisnika koji odmah to iskljuce jer "sta ce to meni samo uspori sve", ali ja vise volim da sam oznacim kad i sta ocu updejtati. Ajd jedino se moze nekako sakrit updejte sa nekim toolom: https://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930 |
Citiraj:
|
Citiraj:
evo :) ma nije me to toliko diralo, samo mi je bilo pomalo smijesno... |
Bice veselo Home edition juzerima kad im pocnu automatski stavljat najnovije drivere.
Pogotovo ce uzivat oni sa SLI i CF.:D |
Vrlo vjerojatno je problem u USB 3.0 kontroleru. Imam i ja isti taj problem (samo kod mene piše Unknown USB Device (Device Descriptor Request Failed), a Intel koliko vidim trenutno nema driver za Windowse 10...
|
|
This software is not supported by this system. Inače, Lenovo Z50-70 je u pitanju.
Obrisao sam driver od tog "devicea" i USB 3.0 driver, restartao i sad nemam više nikakvih žutih uskličnika, no USB 3.0 driver je još uvijek microsoftov. |
|
Citiraj:
Something went wrong. No shit, Sherlock. :D |
Citiraj:
Sto se tice ekipe koja nije rezervirala winse preko updejtova, kolega takoder nije rezervirao i njega prilikom pokretanja setupa u winsima trazi odmah key i nemozes napraviti upgrade a mene s rezervacijom nije ;) |
Tnx
|
Citiraj:
Vidim da će trebati počekati Intelove drivere za 10tku...a to bi se mogli nacekati :D |
Izgleda nice :) Odakle nabavit iso za original (!) upgrade? Ne da mi se provlacit update na 4 racunala. |
Citiraj:
I ne vjerovati Verge-u, tom kvazi tech site-u. Samo kao reminder - i osmici su dali ocjenu 8.8 |
Bio sam insider i sad sam skinuo 10-ku preko onog toola i stavio na usb, napravio sam update iz windowsa sa tog usb-a i kad se instaliralo kaze mi da windows nije aktiviran.
Sto ciniti? :D |
radi se u neVidiji danas treci driver otkad sam upgrejdo windows :D
353.30 353.54 353.62 |
Citiraj:
Mislim, sutra dolaze u naše dućane, pa ako ne nabavim, kupil bum. Cijena bu bila 890 kn, barem u ADMu. Kupio bi i ja online preko MSa, al nema još vidim. EDIT: Sad sam našao preko Insider-a da mogu skinut, mrak... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Slobodno napravi update s aktivirane Win8.1 na Win10. Prilikom nadogradnje HWID tvog PC-a udje u Microsoftov "sistem" kao aktiviran. Nakon cega mozes napravit clean install Win10 (pri instalaciji, kad te pita, ne unosis nikaki key.. nego skip) :chears: |
Ajde, brzi su :)
|
Citiraj:
Moj komp ima Legit OS, od žene nema. Pa sam sebi mislio kupit, a njoj dat svoju Win 8.1 Retail. Skužio sam sada ovaj Insider, skidam sada ISO pa ću onda i USB verziju pa ću se navečer imat s čime igrat :D |
Kako napravit da kad kliknem na file explorer da ide direktno na this pc.
Ako se ne varam to je bilo negdje u postavkama u ranim insider verzijama. |
1 privitaka
Evo da se i ja ubacim u ovu temu.
Dali itko može objasniti ćemu imam samo dvije opcije za odabir...kkao kaže radi odabranog jezika,ali nigdje nisam imao opciju biranja jezika. ISkreno zelim upgejdati a da mi se ne brise nista za početak. Isao sam preko media toolkita. ovako to izgleda : http://imgur.com/k2NMvrI |
Ja sam isto išao preko tok toola, jedva doveo kraju, sat vremena mu trebalo i na kraju ne mogu aktivirati windows. Sad vraćam backup win8.1 pa ćemo vidit šta dalje.
|
Citiraj:
Otvori dolje GWX ikonicu , klikni gore u lijevo kutu ove 3 vodoravne crte i odi pod check your pc i vidi dali imas sve zelene kvacice ? Citiraj:
|
Stigao Windows 10 na MSDNAA, navali narode, može se licenci povući za cijelo susjedstvo, nema checka zasad ko kod prijašnjih verzija :D
http://i.imgur.com/J0creIF.png |
Ne znam, a sad je već gotovo vratio sam win8, a nek ide ponovno i dobro, šta sad tu mogu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za svaku ediciju OS-a i za svaki jezik dolazi drugi key, zato je sad toliko licenci posebnih moguće pobrati, za osmicu je recimo bilo 4 za povući na MSDNAA (4 za Pro/Pro N sa ENG/HR verzijama), sad su još EDU verzije pa se duplo povećao broj. Bio je i slučaj dok su migrirali sajt na trenutni Dreamspark pa nisu history povukli sa staroga, tako da nije imalo zapisa da su već povučene licence, pa su se opet mogle uzeti iste :D |
Citiraj:
ALi kada sam se rezervirao imao sam sve zeleno. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:12. |