![]() |
Citiraj:
Srni puna šaka brade, utopit će se u tom sivilu... |
Citiraj:
|
Evo,ovo je sigurno-Buffon i Chiellini produžili ugovore s Juveom. :goood:
|
Nije baš blogeraša nego twiteraša :D koji je "kao" prvi najavio transfer Tadića u Southampton, nadam se da ovo neće pogodit, Srna ljudina i United najdraži klub ali nije to to...
|
Uozbiljite se. :D Nema Srna raditi kaj u M.Unitedu. :D
Valjda je iz istog izvora krenula vijest da Kramarić ide u CFC. :) |
City dobro krenio doma, gubi 0:1 od Swansea :D
|
CFC poveo. :) Costa.
Dobar gol. :p Bas ubijaju wba.. 2:0 Hazard... Evo i crvenog za WBA..game over. :D |
Basti Schweinsteiger po prvi put nakon finala SPa na terenu :goood:
I odmah upiše asistenciju :goood: :goood: :goood: |
Da vidimo sad Real bez Luke.Vidim po sastavu da je Ancelotti stavio Isca na njegovu poziciju,trebalo bi bit dobro!Vratio se i Carvajal ,tako da ne bi trebalo bit problema u defanzivi.NIšta slabiji sastav nego s Modrićem.
Ajmooo! |
Šteta kaj ih CFC nije više natrpao danas. :) Ali sve u svemu apsolutna dominacija. :p
Sada slijedi gledanje Reala dok ne počne Arsenal - M.United. :) |
Ti mater kak je sudac pokrao ovaj Eibar :D
Nisam gledao cijelu tekmu, vjerojatno je Real dominirao, al od 4 gola ,3 su neregularna :D |
Citiraj:
Gledao sam snimke na španskoj tv,kod gola Benzeme sve regularno,nije lopta izašla van.Penal čist,ruka ispred tijela,kaže valjda njihov Beusan u studiju..Nedosuđen čisti penal na Benzemi .Dakle ,realno ,1:1! Mada Real ne djeluje niti blizu defanzivno ,sad kad nema Modrića. |
United dobio Arsenal. Koji promašaj Di Marie,
mogli još popraviti i gol razliku. :D Trenutno u Rimu Juve lomi i uništava Lazio 0-3. :chears: |
Još je juve bio na 2.1 u tipicu :)
Poklon dana :) |
Razbili smo topnike, evo nas na 4. mjestu!
:chears: |
Razbili? :D Ne ne, united je pobijedio i to zahvaljujući lošoj realizaciji arsenala.
|
|
Messi postao najbolji strijelac u poviejsti Premiere.
Svaka čast i odlična partija. :) http://www.dailymotion.com/video/x2a...port?start=396 |
Pitam se dal' i sad Liverpoolovi navijači pjevaju "We're gonna win the league" :) :D
|
Da da uvijek neugodni Crystal Palace nakantao Liverpool. :D
|
Citiraj:
|
U utorak Bayern dolazi Sitiju u goste.
Sitiju nema Džeke, Kolarova, Kompanya, Silve, Fernandinha i Tourea, biće zanimljivo :D |
Mogli bi završiti kao Roma nedavno. Zreli su za takvo što...
|
Bacit pogled na kladišu koliki je koeficijent na Bayern i zahvali mi kad zaradiš kakvu lovu :D
|
Citiraj:
|
Bezveze filozofiras. Gledao sam tekmu i United je trenutno prosjecan klub. Uz tradiciju i ime,mogu reci da je los. Ali Arsenal je trenutno takodjer los. Nebitno koji igraci igraju. A United sigurno nije razbio Arsenal jucer. To kazem kao unitedovac.
|
Citiraj:
|
Sutra Liga prvaka...
Bayern 2,20 (još veći poklon nego Juve u subotu :)) Malo sam čitao po netu kak navijači "hvale" Lovrena. Evo jedan od komentara: Što Titanic i Lovren imaju zajedničko? Oboje nisu trebali napustiti Southampton. :D |
Istina :D ali je i Titanic kao i Lovren nakratko na putovanju navratio u Liverpool :D
|
LOL sad vidio ova sa Bayernom Panda, nisu normalni 2.20!
Pokrit će mi minus na računu kad ih Bayern nabije 0:3 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:42. |