![]() |
Citiraj:
|
dal sam samo pcp broj treba upisat u subjekt?
tipa 96/13 ja sam u subjekt stavio: racun za posiljku pcp 96/13 |
Glavno da si napisao PCP jer je njima to bitno.
|
uglavnom šalju za vrijeme radnog vremena tako da ti je možda već i stigao odgovor
|
stigo mejl jutros u 7.30 sad sam miran ;)
|
Zanima me jedna stvar ! nakon sta sam poslao ispis racuna ,i sve to ,na trackingu mi nakon sada pise send to domestic location,pa return item from custom,sve u isti sat! jel to znaci da mi je poslan na adresu? ili
|
sta stvarno ne znas ni toliko engleskoga?
return item from customs : item je vracen s carine (posti) send item to domestic location: item se salje na domacu lokaciju (najblizu postu primatelju). jel sad jasnije? |
Citiraj:
|
Pripremljeno brko,fala :)
|
Citiraj:
|
hahah napadne li cucko postara,ide cucko skupa s kumpirima u pec :D
|
zanima me samo jedna stvar a to je: danas mi se na trackingu promjenilo i pise da je dosao znaci s carine u doticni grad (split) i pise da je iz splita poslan na domestic location... hm jel to postar sad okolo seta s mojim paketom i ja ga trebam cekat ili ce doci tek sutra?
|
dok ti pise item sent to domestic location znaci da je iz splita poslan u omis...
u omisu ti je stigao sad oko 18h navecer. mozes ga podici i tamo ako imas tracking broj, ili mozes cekat da ti ga postar sutra donese... ja sam cesto isao na postu jer mi se nije dalo cekat drugi dan da dodje paket. :chears: |
oprosti ja zivim u splitu :O to moram promjenit
|
onda u splitu... tak je nama u medjimurju recimo carinarnica u varazdinu, i dok mi pise sent item to domestic location, ja taj dan u cakovcu podizem iza 6 sati posiljku sa tracking brojem i osobnom ;)
|
jel mi sad kasno za ici do poste dole ? :D
|
pa ne bi trebalo, rade do 7 ili do kolko vec ;)
|
znaci ako dodem dole s osobnom i tracking number i to je to?
|
pa to sam i reko, da. :)
jer se tracking uvijek refresha tek sljedeci dan... znaci sutra ce ti pisati da je paket stigao na domestic location danas... ovako odes i podignes paket dan ranije ;) |
podignut paket rucno :))
|
cestitam :chears: ja jos cekam da mojeg puste dalje.... :/
|
Oćete onda vas 2 prestat apdejtirat ovaj narod svakih par sati gdje vam je paket, što trenutno rade na njemu i kad bi mogao krenuti prema vama :D:D:D:D:D
|
Napaceni narod! :) ja sam gotov s ovom temom
Lijep pozdrav |
brko da mi ne apdejtamo tolko, nebi ti imo sta citat sad. :lol2:
|
Citiraj:
|
btw tek sad sam skuzio da mi je ovo prvi paket koji mi se carini/pdv-ira u zagrebu... inace se to radilo u varazdinu... kaj su restrukturirali carinske ispostave?
|
Pqr stranica unazad pise ti da su se od EU sve carine prebacile u zagreb i nemres preuzeti direkt na carini vec ti oni salju doma.
|
ne znam kak sam taj dio preskocio. tnx ;)
|
Ima netko cupon za banggood?
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:41. |