![]() |
Ko treba invitove neka me adda na steamu. cHARE.Dino je ime. lp
|
chare imaš još inviteova?
|
naravno +) steam acc cHARE.Dino
p.s. molim clanove koji misle pokrenut dotu 1x i nikad vise da ne traze inv jer bi htio dati ljudima koji zele igrat. Ako netko oce isprobat samo igru ja mu dam steam User/pass pa neka isprobava ( imam par acc samo s dotom gore pa mogu posudit ). Lp |
Imam nekoliko inviteova, pa ako kome treba nek mi pošalje mail adresu reganu na steam na pp.
|
svaki game 4 rusa = insta poraz. sad su im otvorili australski server da i doli zagade igru svojom prisutnošću
|
|
support s dagonom, a? dam li ti ja znas...:D:D:D
|
Ma support u smislu da sam tjerao beštije s lanea i wardao cijelu mapu. Dovoljno pogledat koliko creepova sam imao na kraju :)
|
|
Evo mene malo danas, opće klanje s Enchicom. :D
https://dotabuff.com/matches/92678036 BTW. da, dat Russians... Ja jednostavno ne vjerujem da ih toliko igra tu Dotu 2, i da su toliko loši / bahati / trolleri / _umetni pogrdni komentar_ |
Ja prvi put zaigrao dotu2 sad, niš ne kuuužiiim :D
|
I nećeš još dugo gl&hf. Traži neke guidove za početnike valda ima nešto.
|
Imam 3 key-a.. Tko želi neka me PM-a!
|
Igraj sa botovima, nemoj drugim ljudima kvarit gejmove. :)
|
zato ja neigram ako nas nema bar 3-4, iman to neko russian prokletstvo, i cim vidis nesto na cirilici da pise odma ti padne moral za igrat
btw od nove mi laga konstantno, ping nikad ispod 150 i packet loss je tu, jesan li jedini ili? na speed testu sve pristojno i uredno |
I jesam igrao sa frendom protiv botova. Ok je igra, nekad sam sitno i HON igrao pa kuzim princip.. Samo poslije zaglupljujuceg diabla3, ovo je ko nuklearna fizika:D kolko herosa i skillova... :O
|
Citiraj:
|
Za sve početnike preporučam - dotacinema.com i dotafire.com pa malo osnova i samo vježba :)
|
aaaa jebemti missclickanje vise! malo ocu podjelit radosti pa me ispizdi ovako XD
evo zdravo seljacki http://www.youtube.com/watch?v=E7XU3BvKzR4 |
Imam 6 inviteova viška, pa ak nekome treba nek mi stisne PM.
|
Ajd imam i ja inv viska kolko god treba. Za one koji oce samo "isprobat"igru dajem steam user i pass pa mozete isprobat. Ako se svidi saljem inv.
|
Ma ja dajem svima, samo imam malu željicu, ako ste kompleti newbie za dotu, znanje tešite na ruskim serverima :D
|
Mislim da bi se i najveci noobovi zivcirali na ruskim serverima. +)
|
Ako netko treba invite, neka mi se javi u PM, imam 5 komada! ;)
|
Sta su ti rusi tako zajebani?
|
Evo, sad igrao s rusim i opet dobio mini živčani slom. Pa hebo kevu, oni stvarno nisu normalni.
|
igraju ko da im se obiteljsko stablo zadnjih 10 generacija sastoji isključivo od brace i sestara
|
Kakav sam samo tim imao prije sat vremena. Turci i rusi. Pickovi: meepo, gondar, riki, bloodseeker. Pa ti brate pickaj.
Ali to nije sve, svi farmaju šumu i svađaju se tko će ubijati kreepove. Majke mi, da sam bio u LAN-u s njima, naj.. bi im se mile majke samo tako. Fizički bi ih likvidirao jednog po jednog. |
|
imam 12 invajtova :nono::stoopid:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:12. |