![]() |
Ima netko Zac-a da mi posudi acc na sat vremena samo da odigram jedan custom s njim?
|
Za one koji ne znaju, do 05.04 je moguće 2 Rune Pagea dobiti za cijenu jednog (6300 IP).
|
Nope.
|
Citiraj:
I dalje trazim acc sa Zacom ako ima koja dobra dusa. |
6/0 sa Varusom na botu, a mulac koji je rekao da će counterat top uzme Nidalee i to AP na Zeda, koji se doslovno sprda sa svim AP champovima i da mu 12 killova u 20 minuta. Teamfigtovi su bili veseli, Zed skoči na mene i instagiba me...
Kako ljudi ne razumiju igru to su čuda... Ono kad ljudi ne razumiju da je Zed mid champ, jer je assassin i gotovo svaki bruiser ga podere na top laneu, ali ne zašto biti pametan, kad možeš biti retardinjo i counterat samog sebe. |
Jbg, svako ima svoju teoriju... Očito ne dobru svaki puta :)
Citiraj:
|
Mah, do tad ću ga već i kupit.
|
:)
Vidim da od ekipe s kojima igram još ga niko nije uzeo :) |
Po meni je poprilično useless, dobar je kao čisti tenk, ali u ovom današnjem META sistemu gdje je jungler tanky bruiser, on mi ne pripada. Još nisam vidio da ga je netko radio tanky+dmg...
Ali ne mogu puno niti pričati, odigrao sam tek nekih 4-5 puta protiv njega... |
Ma i meni se čini. Gankovi mu nisu baš nešto, tf isto tako.. Passiv bezveze...
|
I ja sam sinoć igrao protiv njega, ništa posebno nije napravio niti mu je pasiv pomogao.
|
Zac, odličan, jučer igrao ja na topu on u jungleu
može skakat ko neka budaletina a i ponovno odigro Garena u toj igri, već sam i zaboravio koja je to životinja |
Garen :D <3
|
Koji meč. Kažem jungle i zaboravim smite. I uzmem blue i red i počnem. 2 puta gankam top garen vs tryndamere, i tryndamere me 2 ubije pod turetom. I onda je počelo. Pravi meč, dobro sam gankao čak :)
Naš bot je gadno počeo gubiti na početku... http://img577.imageshack.us/img577/5522/2342342.jpg |
Citiraj:
|
Kayle build ftw :D :D
inače 4change, ajde da te naučim nečemu...NEMOJ nikada više uzeti wriggle na junglerima, nikada, jednostavno se više ne isplati. Rijetko na kojem. |
Fala za advice ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako ja na gotovo svim junglerima radim u zadnje vrijeme Runic Bulwark i Locket of the Iron Solari, relativno jeftini itemi, supportu treba puno vremena da ih naprave, a tebi pomažu stravično kod gankova i na kraju balade rade jako veliku razliku u team fightovima. Inače toplo preporučam jungle Nasusa, kakva zvijer. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, kako je netko rekao, LOCKET OF THE IRON SOLARI...meni za junglera naj OP item...doslovno taj item wina gejmova... |
Citiraj:
Ako si možeš dopusiti neki ludi AD build onda: Madred`s, Brutalizer, Last Whisper, BOTRK. Barem bi ga ja tak gradio. |
http://www.chewgame.com/en-eune/chew/
Dečki, bolje ovako? http://img839.imageshack.us/img839/2341/123blf.jpg Htio sam ići tanky, ali sam vidio da smo počeli dobivati i gotovo. Išao sam wolves, blue, wraths i odma gank mid, i kill na akali, onda red, i gank bot i kill kayle. I odmah sam vidio kud to vodi. I onda su nam pushali top previše, pa sam gore išao, ubili ih oboje skoro, tako da su morali back, rumble je pushao to turreta i najs :) |
Da, samo što ti ovdje oni imaju
Kayle i Akali, pa si mogao i komotno mercury threads uzeti, sve ovisi... koji je to farm kod njih..i zašto toliko healova? kayle s ghost i heal, dfuq |
Citiraj:
EDIT: Probao sam Annie, super mid champ, budem ju uzeo samo da popunim još jedan rune page :) |
šteta što je Auschwitz propao...
|
Znači ide s poljacima, a? :D
|
Što kažete na Spirit of the Elder Lizard u kombinaciji sa locketom?
Ja ga redovito uzimam kad jungle-am sa Xin-om. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:51. |