![]() |
ubo LIMBO.... cekal sam ga valjda 2 mjeseca nakon sto sam probao demo...
|
PayDay The Heist je sad 4 pack na 50% off, ima tko zainteresiran?
|
Ako netko nezna, vamo ima popis igara koje se mogu kupiti na GamersGateu a potom ih dodati na Steam. Tako da možete škicat popuste na obe stranice a kasnije ipak imati sve igre na jednom mjestu! A vamo je popis svih retail igara koje možete dodati na Steam.
|
Citiraj:
|
Imaju svoj downloader/instaler ali se u svom repozitoriju igara može isčitati serial.
Citiraj:
Budu nekad bolji popusti nego na Steamu pa sam zato to postao. |
pa taj gamesrgate je katastrofa od cijena , kupujete druge i jeftinije ..i to do 50% ...cdkeyonline , ultimacdkyeonline...ovo je koma od cijena..
|
GG zna imat ogromne popuste, samo treba pogodit tajmning kada posjetit stranicu.
Npr. evo osobno sam kod njih uzeo Empire: Total War za oko 40-50% nize cijene nego sto je bio na steamu za vrijeme ljetnih popusta. |
Brink za 5 ojra........ :respekt:
|
Civ 5 je na gamersgateu 7.5$, key se redeema na Steamu.
|
Citiraj:
+ Citiraj:
|
Citiraj:
zanima me necje osobno misljenje, ko je igro u MP... jel se isplati uzet? mislim samo je 5€ pa bi uzeo par komada za ekipu, da imamo sta picit... |
Citiraj:
Neloš je :) Igra pati za ogromnim teamworkom. Sam se ne može napraviti apsolutno ništa. Za tu cijenu se isplati uzeti. Ja ga imam od day one kad sam ga nabavio za kikiriki. Igra je čisto OK |
Citiraj:
|
|
Pošto je ovo "univerzalna" steam tema, tražit ću malu pomoć, naime nemogu se uopće ulogirat u steam, već nekoliko tjedana zapravo
Pali mi se automatski sa Winsima i dođe mi ova poruka http://www.pohrani.com/t/1a/C1/25D72xGQ/steam.jpg ako quitam, i pokrenem ručno, dođe mi "Steam - Updating..." par sekundi tako i onda ovo izbaci, koliko god puta pokušao sa "Retry connection" uvijek isto... |
Za pocetak obrisi/preimenuj ClientRegistry.blob. To ponekad zna rijesiti probleme sa steamom :D
https://support.steampowered.com/kb_...7241-EYON-2343 |
|
Jedino da probas reinstalirati Steam, ali napravi backup SteamAppsa.
Imas mozda otprilike ideje zasto ti se to pocelo dogadati, a prije par tjedni je bilo dobro? npr promjena rutera, providera, gamad na kompu i sl... |
Citiraj:
ali neznam sad uopće neće, već par tjedana :\ |
Citiraj:
Raspitaj se malo po domu i probaj naci tog admina sto tamo radi. |
Evo da zaokruzim, 400 entryja na SteamGifts... livada...
|
Citiraj:
|
Imam The Secret of Monkey Island: Special Edition i Dota 2 kao gift pa ako netko zeli razmjenu darova. Prednost imaju oni koji nude Trine 2, Gemini rue, Limbo ili Karlovačko. :D
SteamID: JapaPCE |
Kink Arthur Collection je 10€, isplati li se to, dali ga je igrao netko?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A sve zavisi koliko srece imas, neki osvoje odmah neki ni nakon 500 ili vise pokusaja.
Ja sam negdje na 200 pokusaju osvojio Farcry (kojeg inace nisam nikad odigrao do kraja, moram jedan dan) i sad sam na 430, te se nadam da cu uskoro opet nesto osvojiti. :D |
Ja sam na 370 i ništa :( Ali eto, nežalim se. Jutros me Steam počastio s dotom2 :)
|
Killing Floor -75% + Free Weekend
na steamgifts imam 231 entry, još ništa nisam osvojil |
Da izgleda da su odlucili dat dotu 2 svima koji su se prijavili. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:41. |