![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Gle ti onaj kalas na americki nacin... prestrasno. Kad igram s njim cod4 ne stavim ni boje na njega ni attachmente, bas je uzivancija onako stock, a ovo je 2 much
|
Tog sam se stock kalaša nagledao u vojsci za cijeli život. Zgadio mi se.
A i sigurno ima normalna verzija, tj, normalna kamuflaža, treba prvo doći do 70 lvla da se otključa to govno Ja trenutno 40. lvl. upravo otključao M16, burst fire. Večinom igram sa UMP45, M4 i SCAR Sad se čeka 48. lvl da se otlključa ACR :care: |
Ma igra je predooobra! puno bolja od MW1...puno vise detalja, ma predobra :D
|
Citiraj:
Kad odes na Stats ili tako nesto, onda pise sto sve moras uciniti da bi bilo 100%; prijeci igru na svim tezinama, skupiti sve skrivene laptops ... ============ Rusija zabranila Modern Warfare 2 |
http://img121.imageshack.us/img121/2648/m16a3.jpg
Meni nedostaje ovo... I meni se ne sviđa ovaj pristup temi uopće...nikako...ja bi osobno zamislio mw2 kao igru u nekakvoj policijskoj jedinici za borbu s drogom i narkokartelom recimo po kolumbiji...a ne ova američka nacionalno degutantna sranja...DEBILANA |
De svi koji igraju mp nek me dodaju na steam zmaj0000 pa ak se strefimo svi online da bacimo neki fajt :)
|
Citiraj:
PC Ekspert Stream Group |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
btw.
jel kome radi cg_drawfps 1 ja ukljucim, ali nema fps-a |
meni radi, ali upisi kad si na serveru, u gornjem desnom uglu je..
radi i fov na 80..i maxfps itd. |
Meni se iz nekih razloga u MP-u FPS lock vrača na 85 i gasi se lagometar.
Stavim u configu lock 125 i lagometar, ugasim komp, ponovo počnem igrati i lock se vrati a lagometar nestane |
Odigrao danas multy i nije los tolko, lag se ne osjeca iako imam samo 3 crte, onako pucnjava naginje arkadi sto je u mom slucaju pozitivno, sve u svemu meni je multy cist oke :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da ni stavljanje read only ne pomaze u ovom slucaju. :stoopid: |
Upravo dovršio SP:
|
Jel neko kupio samo key?
|
Svaka čast rusima, kaj su naprvili!
|
Pa imaju i pravo, kad amerkanci prikazuju sebe kao najbolje, a po ostalim pljuju. I slikica za kraj
http://i33.tinypic.com/2a8kwwk.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo ga, multiplayer radi...
Super stvar, koji put zalagga ali ništa strašno... |
OK, izbacili su lean, izbacili su dedicated servere...to nije bilo dosta pa su izbacili i mogućnost isključivanja crosshaira?!
:wtf2: Sad mi recite da i u MP stalno moram buljit u taj iritantni križ koji baš prigodno pocrveni kad naciljam protivnika -_- Jeez. U MW3 će onda valjda izbacit podršku za miš/tipkovnicu, morat ćemo sa xbox gejmpedom špilat.:kafa: SP sam prošao i mogu reć samo ovo: zarazno, uber zabavno, kratko. To je dovoljno reć. |
Kako da prihavtim invate od frenda da igramo zajedno? pise mi da me pozvao u igru ali kako da to prihvatim
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:47. |