![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ne razmisljam na taj nacin:D, lazem...:beer: Ma sirota mi se jucer javila preko ICQ, pogledam nije robot, ima lijepo sve detailse ispunjene...pa reko ajde da se odmorim od ucenja... Sam kaj je pitanje jel istina to kaj ona veli? Preko toga nikak nemres znat:),al bogami nemre ni ona isto... Boli mene, brazilke su zakon (of kors nakon nasih cura...) |
Citiraj:
baš me zanima šta si joj sve napričo o sebi. ovako neš(crnac na privremenom radu u hrvatskoj s alatom do koljena): cheers2 |
Citiraj:
Citiraj:
Ma kaj da vam velim, bil sam pristojan, jerbo, da nas prikazem u najboljem svijetlu... Al kaj da velim, brazilke se ne odbijaju...:p |
Citiraj:
|
old member reporting...
e di je stara ekipa..., dani repriza Star Treka i nespavanja do 5 ujutro... :D poz |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja idem uvijek izmedu 0 i 2 spavat. A budenje u 5. Pa onda malo po forumu i u 6:45 na civilno u vrtic do negdje 12-13.
I tako svaki (radni) dan. Ajme dosade. :( |
Citiraj:
|
Hehe znam osjecaj. Ali ja sam se lijepo navikao, i oko 4-5 sati spavanja mi je dosta. Onda se preko vikenda lijepo naspavam i to je to. :D
|
od jedne...slusam mjuzu
|
Zadnje 2 noći nisam oka sklopija...pišem maturalni...u zadnjih 2 dana spava sam 3 sata : bonker :
|
ja moram rijesit skolu ovaj tjedan jer me neka kasnije.....
tak da zaspo sam oko 2 i probudio se u pola 7.....: hitthewa |
Igram, gledam, insomnia. Ma salim se, ja zapravo cekam da mi pijetao počne kukurikat iz daljine, jer taj pijetao budi moje roditelje koji u 7 se moraju dić, a u to vrijeme ja gasim komp,i pravim se da spavam.
|
Dizanje svaki dan u 9h, na posao, dolazenje mado oko 17-18h, na kompu do nekih 1-2h ujutro ( ovisi o raspolozenju) i onda zaspem ko zaklan i opet jedva se dignem ujutro, nemre me ni dizalica izvuci iz beda :D
|
bez igranja je super iden leć do 1, max 2 ali sa igranjem je dobro jutro!!!!
|
spavam cca 5h svaku noc..jedino nedjelju cca 12h odspavam :)
e znate kaj je pravi posao...biti vani cijelu noc i piti tralalla i onda ujutro na posao i samo reci da si lose spavao i da trebas kava :D |
Citiraj:
|
A ja radim cilu noć nekad dođem doma u 5 a nekad u 3 a nikad neidem leći prije 9 a budim se oko 12:00 13:00
|
U zadnje vrijeme zbog škole sam na minimalcu.....što se spavanca tice
|
Nisam već dugo ostajao ovako kasno.
Heh, nisam ni znao što sve ljudi šeraju na tom wlanu. Od 100 ljdi, 90% ih ima zašerano My documents. Evo baš slušam neke cajkače na koje sam naletio skenirajući mrežu... Ybt...frajeri imaju Jacquesa |
ja jos radim zadacu a imam skolu u 7 znaci treba se probudit 6:30. tak je to kad imas vremena da napises zadacu 1.5mj a ides pisat zadnji dan :D
|
MA niko ne spava svi smo budni! :D
|
Ja kad je neka frka s ucenjem, postelam si bioritam tak da spavam nes sitno prek dana i nes sitno prek noci, tak mogu dvokratno uciti i vise mi ostane. Recimo, jedan predmet prvi put, drugi drugi put, nego da sam u komadu se svega primio!
Jedino sto izbjegavam kavu, to je bolest, sav sam hiperaktivan onda ako sam skroz neispavan, inace ju volim popiti. |
Ja rijetko učim, al sam vječito neispavan (CoD2) : CoolRamb
|
Evo da se i ja prijavim na ovu listu, mislim bio bi red pošto je 05:51, a više manje ovako brijem svaki dan već godinama.
|
Citiraj:
|
a zato nas ima tak malo ujutro :clap:
|
Ja sam priksinoć (zapravo jučer ujutro) spava od 7:30 do 9 al sam zato jučer lega u 7 i diga se jutros u 9 : goood : : goood :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:52. |