![]() |
Imam i ja negdje kolekciju dvd-a, ali je problem sto ih vise nemam gdje umetnuti :D Trebao bi provjeriti imam li ih na kompu slucajno pa javim ako nadjem
|
Citiraj:
Kvaliteta nije bas bajna ali je ok, 9gb sve skupa. |
To je i moje tako. Ako neko oće, dobije link za google drive jer sam uploadao :D
Na PM sa gmail adresom se javiti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
"mrtva usta ne govore" :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Autsajder, HBO
Pogledao prve dvije epizode, ide odmah i treća jer je predobra. sranje, sad vidim da 3. izlazi 20.01. |
netko je nedavno predlozio fortitude, odlicna serija.
|
Fortitude je vrh ... Davno odgledano
TLN imate na thr. Za sve te domaće stvari thr je zakon |
se4 the expanse - 7/10
...nadam se da u sezoni 5 ubace u vecu brzinu.... |
Zasto je Fortitude tako slabo ocjenjen na IMDB? 7.4/10
S obzirom da ima masa losih serija s ocjenom 8.0 i vise, kako to da je Fortitude vrh a tak slabo ocjenjen? Jel ima neki razlog? |
Ima, IMDB ocjene nemaju veze sa zdravim razumom, pogotovo kad se botovi uhvate naštimavanja istih. Pogledaj o čemu se radi i nakon par epizoda znaš da li ti serija valja ili budeš preskočil.
Nažalost ima serija kojima treba cijela sezona da postanu uistinu dobre, pa ljudi često preskoče odlične serije na temelju loših/sporijih uvodnih epizoda. |
realnost svijeta u kojem živimo, po meni ništa više od toga.. u ostalom, tko još gleda ocjene? jel serija stvarno bolja i točno koliko ako ima ocjenu 7.4, a druga serija 7.8?
|
Citiraj:
Ko ce za to glasati? ... Al u svakom slučaju, neopravdano podcjenjena. Zbilja odličan "who did it" serijal sa koktelom nekakve čudne sf, krimi, horror misterije. Pogotovo prva sezona ... I realno po mom trebala je tu i stati. Nemojte preskočiti zadnju seriju prve sezone ... Tada je bila slabo zastupljena u videotekama (i sam sam ju profulao), a otkriva mnogo toga. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne kužim, misliš na epizodu? |
Ma taj lik je glumio u Bloodline seriji.
Potpis za The outsider ... vrhunski serijal. https://m.imdb.com/title/tt8550800/?ref_=nv_sr_srsg_0 |
nema 2. sezone watchmen-a.
https://eu.usatoday.com/story/entert...ls/4491269002/ vi koji ste pogledali, jel cliffhanger na kraju? |
Neke stvari su ostale nedorečene i S02 bi dobro došla da se one razjasne.
|
Nek se jebu.
|
Citiraj:
zato ne gledam dok ne zavrsi serijal. opeko se par puta u proslosti. |
A jebiga, nakon odlične prve sezone otkažu. Specifična je serija, pa se nekima nije svidjela na prvu.
Pogledaj svakako, nema veze što je otkazana. |
sve vise i vise takvih sranja/snimanja danas, ono, krenu snimat i onda kak im se svidi tj. kolko love nakon prve sezone dignu onda razmisle oce/nece snimat dalje :(. Isto rade i sa filmovima, cak i kad imaju krajeve tako su napralveni da uvijek moze biti nastavak dodan.
|
Citiraj:
Bitno da će snimati Batwoman Season 2 iako ima imdb ocjenu 3.4 |
uprav to meni nije jasno. kvalitetu cviknu, a pi*darije dobiju i po 10 sezona. koji moronikus to odlucuje meni jasno nije.
dovoljno pogledat za primjer hodajuce mrtvace. sjecam se kolko su je svi hvalili i onda nakon s4 cinimise, sve poslo u 3k., al oni i dalje to stancaju, a ja i dalje cekam kraj iako ni sam neznam zast kad mi svi kazu da pogledam prve sezone samo i zaboravim na to. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:40. |