![]() |
Iz prijašnjih iskustavam kad otprilike u Hrvatsku dolaze Trek modeli za iduću godinu?
|
Već su došli, možda ne svi...
|
jel se ide sutra ujutro na sljeme? :D
|
Imao najbolju volju danas srest gore dečke u lugarnici, krenuo malo kasnije ali prije klupica opet krepao natezač lanca na mašinici. I to kod prešaltavanja naprijed sa 2 na 1 šajbu.
|
http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=44985
cuks pogledaj im i ostalu ponudu, imaju snizenje |
deckovi da cujem preporuku kaj uzeti umesto continental survival?
kaj velite na fat alberta? gume idu na sunrim rhyno lite xl... sad sam umesto race kinga uzel smart sam i guma mi se jaaako svidja... |
Seek prodan.
Tocno sam znao da onaj tko prvi dodje i vidi ga u zivo ce ga i odfurati. I bi tako :D. |
Citiraj:
|
Sljeme, tunel 9h, zA sada nas je 4 I vjerovatno demo custom. Primamo dobrovoljce :D
|
Citiraj:
|
Ja sam za sljeme sutra, al sta znaci ovo demo custom?
|
Citiraj:
a pusti ga nezna čovjek pisat na androidu...:lol2: |
Citiraj:
|
Ja sam imao najbolju volju u nedjelju s bajkom na Sljeme...ali ostadoh bez bicikla :D
|
Oke sad kad nik neide brze cemo se popet na vrh :D
|
E nik jesi sad na kraju skrpao dovoljno love za novi bajk?
|
Naravno da nisam, skrpat mozes tisucu-dvije kuna, ali 2000 EURa mozes jedino ustedjeti.
Meni treba ova druga cifra ;). Imam fore jos 7-8 mjeseci, za sad sam na dobrom putu. |
Evo, kad se nitko ne javlja da ja napisem kratki report od danas.
Nasli smo se kod tunela u 10. Od prisutnih su bili ja, Sile, Zubich, Zgmmax, Elvis i Marko (decko sa dropbikea?). Oko 10:10 smo krenuli gore i na vrhu smo bili u 11:40. Moram pohvaliti Marka jer je covjek sa Boxxerom sa 200mm hoda oprao mene i Elvisa, i to stojecki :D Kad smo dosli gore decko je odmah produzio na 57-icu. Bolesnik ukratko :D Po obicaju smo si nesto pojeli i popili u Lugarnici gdje smo sreli Nika :). Gore nam se jos pridruzio darkos, malo je kasnio za nama. Vrijeme je bilo idealno, ugodno, bez vjetra. Natrag smo isli stazom 18-20 pa zatim na Dotrscinu, pa onda jos na Maksimir. Elvis i Zubich su otisli na zapad (nisu isli sa nama). Lijepo smo se provozali. Nakon one 8-ice od prosle nedjelje ovo je bilo kao da se vozim po ravnici :D Sve u svemu, odlicna voznja, drustvo jos bolje. Zajebancije nije nedostajalo :D Btw, nismo zbusili nijednu gumu :) Evo nesto slicica. |
Šta je elvis u depru pao nakon osmice? :eek:
|
Eh nista od mene onda ako se ide cestom... Uzivajte!
|
Citiraj:
Samo mu se na spomen tvog imena riga :D |
Citiraj:
EDIT: Otkazujem, jedva hodam od upale mišića. |
Citiraj:
a kaj mislis o Hans Dampf :stoopid: |
Nemrem niš reć o onome što nisam vozio :) A ako mi je guma dobra nema smisla mijenjati. Sharkya sam uzeo jer nije bilo alberta na preporuku u bizmarku jer znam da me čovjek ne bi veslo. 2.1 sharky je širine kao albert 2.25. Minorne razlike.
Po usporedbi kvadratića i cijena, preskup je hans iako bi kao trebo imat veći grip. Ne možeš pogriješiti sa albertom ili black sharkom. |
Grimzljivi Sile :D
Kakvi su ovo close upovi u lugarnici, pa u šumi se slikajte :) |
Murina di si ti? Vise te opce nema u PCE bike teamu :D
Bus vec sredio tu vilju pa da se mozes vozit? |
Sređena jučer, samo sam se malo napio sinoć pa nisam mogao u jutro pedalirati :D. Oćemo popodne na Dotku?
|
Oćemo, imam neke neriješene račune s Dotkom od jučer :fuming:
Javite kad se tamo nađemo, recimo 6 bi meni sjelo ko budali šamar |
tako nekako, šestica.
Šta je bilo jučer?:D |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:38. |