![]() |
Jel gleda tko Swamp Thing?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nadam se da je zadnja.
|
Takodjer, ne triba to ovom svitu.
|
Gledam Dark na Netflix-u - čisto je dobra serija samo malo treba to poloviti sve - layer upon layer spike :)
gledam ju sa Engleskom sinkronizacijom, je čudno ali ovo s Njemačkog dosta popuše u prijevodu na Engleski |
Gledajte na njemačkom pa engleski subtitlovi, jer sinkronizacije je užasna :D
Dark je top serija, ali treba poloviti sve da bude jasnije. |
Da, na njemackom je dobra. Malo si ponovis gradivo usput. Ali je serija bolesna. Dodje ti da se zapitas.
|
Citiraj:
ja sam gledao sa hr titlovima na njemačkom i odličan je taj švapski |
Na Netflixu?
|
nemam netflix.
posudio sam u videoteci :D btw Sex Education 45min | Comedy, Drama | TV Series (2019– ) imdb:8,3 subjektivnih 9/10 must see show |
E to je razlika. Čovjek gleda na Netflixu.
|
Jel nije Dark u originalu na švabskom? Kakva sinhronizacija na eng, o čem vi pričate. To ko da gledam House sinhroniziran na talijanski.
|
Dakle Dark je orginal na švabskom ali je sinkronizirana na engleski, španjolski, portugalski i još neki te na Netflixu moš birat neki drugi audio ;)
|
Citiraj:
|
Ja radije nikad ne bi ni pogledao film ili seriju, nego gledao sinkronizirano.
|
Ovisi kako je napravljeno, ako je dobro, kao npr. Ledeno doba, onda moze da bude i zabavno :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Rekoh super, bio mi je odličan film, ajmo fino piva i čips van...i onda su progovorili... Ne možeš mi Eddie Murphya sinkronizirati. Doživljaj je nekoliko puta bolji, kad imaš originalan glas, prema kojem je i lik već oblikovan, od samih fora, emocija, intonacije, gegova...sve Od onda, radije gledam u zid 2 sata nego još jedan animirani s domaćom sinkronizacijom, koliko god bio "dobar". Na početku, kad sam počeo Dark gledati, automatski mi je bacilo na englesku sinkronizaciju, neizdrživo. Šaltaj nazad na original + eng titlovi. |
Ok Šrek da, ne valja sinkro. Ali Cars svakako je poželjan HR sinkro ;)
|
Citiraj:
Kako ovo sinkronizirati. Nemamo ništa slično american trailer park trash hillbillyu :D |
Ma nemoj :D Žarko je odlično odradio Šlepa ;)
|
Citiraj:
Da, zaboravio sam napomenuti, crtiće sinkronizirane na HR mogu pogledati :) |
Citiraj:
|
Sid je bas dobro sinkroniziran, a baba mu. Ona vjeverica ili sto vec je, pogotovo :D
Sent from my SM-A505U using Tapatalk |
Ko ima satelitsku zna da Poljaci sinhronizaciju rade najvrhunskije na kugli zemljskoj
Jedan lik čita za sve - od babe do žabe :goood: |
Nase ste se uhvatili koji su jos dobri. istina negledam nista synchronizirano niti titlove HR jer se dosta toga izgubi u prevodu.
A pogledajte madjare, oni su najaci i oni synchroniziraju sve: |
Jel ko gledao Evil?
https://m.imdb.com/title/tt9055008/ Pogledao pilot prve sezone i djeluje mi obećavajuće. |
Zan li netko gdje se mogu nabaviti sve epizode Top liste nadrealista? Iako je počela prije 35g., ja se i dan danas sjećam njihovih fora tipa Đurine kućne čarolije (kako da meso kokoške bude meko,...), Cjepanje atoma u Krhku,... Definitivno najjača humoristička serija s ovih prostora ikad.
|
Imam nešto. Na PM sam ti poslao popis pa ako te zadovoljava, budem uploadao pa skineš sa drivea, mkay ;) ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:53. |