![]() |
Citiraj:
Tko je ono dao lošu ocjenu prvom Blade Runneru na filmovima :D |
Citiraj:
Ne bi ni Sopranost počeo da nisam uzeo ponovo HBO i to zbog The Last of Us. Jebiga, manjak vremena + ima se što gledati (mada, zadnje vrijeme serija-dvije tjedno, nekad sam lupao sezonu-dvije u tjednu). Filmova sve manje gledam, em nema dobrih, em kad napokon dođem do TV-a, već je 22h i kasnije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ok, cekam Toby Flendersona kako pokusava biti James Bond :D |
blood of zeus druga sezona isto ok
(inace negledam animirane ali isti studio radio i castlevania) Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Halo i Picard dolaze u mjesecu trecem :)
|
Halo nije otkazan? Loool
|
Halo mi je bila debelo najbolja serija u zadnje vrijeme prve 3-4 epizode i odjednom mi je postala bezveze i nisam je ni dovršio, nezz zasto....
Nisam igra igru pa mi to nije bitno ako su nesto pokvarili :D |
Meni je tvoja recenica, ako se tako moze zvati, prvih par rijeci bila razumljiva, onda vise nije. Znam zasto :D
|
Petak popodne, sve dozvoljeno :D
|
Citiraj:
Veselim se 2. sezoni. :) |
Krenula je 2. sezona Your Honor početkom tjedna. Jel netko bacio oko već?
Ako netko nije gledao prvu sezonu, preporučam. Bryan Cranston je kao i obično vrhunski. |
Citiraj:
Prije njih je išla Sex i grad (to me nije zanimalo) i onda Sopranosi. To mi je broj 1, a onda Breaking Bad. |
Ovaj Your honor javite jer se je to sve skupa pred kraj prve sezone malo zbljuvalo, barem meni.
HALO nema neke ocjene, barem nije imao dok sam ja poceo gledati, jer su fanovi ljuti, ja nisam fan, meni je prva sezona bila cist solidna i zanimljiva. Picard, joj, to sam prestao gledat na prvoj sezoni, 6 ili 7 epizoda, nakon onih vinograda, imam debelo grlo ali to nije islo... hehe |
Citiraj:
|
Ma ja sam igrao Halo pa mi je serija užas. Nema veze s igrom.
|
Pričali smo već o tome, Halo seriju su radili ljudi koji nikad nisu vidjeli igru, niti ih zanima, ali eto - iz nekog razloga su angažirani za seriju koja je onda ispala totalno smetje. I toga u posljednje vrijeme ima sve više i više, pa Amazon snimi visokobudžetnu seriju koja nema veze s vezom po pitanju The Lord of the Rings materijala, jer su frajeri otkupili prava na sve, samo ne za ono kaj žele pokriti sa svojom serijom, pa se fino izmišlja radnja u hodu. I nek, ko ih jebe, ima drugih (starijih i novijih) serija koje je vrijedno pratiti, a ovi nek si snimaju doma za ukućane, pa se kasnije nek svi skupa čuda zašto im je gledanost poražavajuća.
|
Citiraj:
A Picard mi je isto odron jer eto ovdje sam valjda na strani fana koji je gledao one starije star trek serije i filmove i ovog djedicu nemogu prozvakat. Picard u ononj seriji prije cca 30 godina i ovaj sad nebo i zemlja i tu nije covjek kao glumac nista kriv IMO nego ovi sto pisu scenarije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Zato i ima takvu ocjenu kakvu ima i zato nitko ni ne priča više o LotR seriji.
|
Citiraj:
|
Da, Unfinished Tales, The History of Middle-earth i The Silmarillion su redom puni materijala na koji Amazonova serija nema otkupljena prava, pa sad fino izmišljaju u hodu.
Milijarda dolara za pet sezona nečega na kaj nemaju otkupljena prava, dok YouTube kanal poput Nerd of the Rings pokriva istu priču u svakom pogledu bolje i zanimljivije.:chears: |
O Halo serijalu igara sam samo znao prepoznati spartansku kacigu i to je u TV serijalu odlično preneseno :)
Inače seriju baš gledam i odlična mi je |
Evo popisa, taman hexadecimalni. :)
|
His dark materials 3. sezona.
Najbolja sezona dosad, mada sam tek na trećoj epizodi. |
Završio sa Halo S01. Gledati ću i S02 sigurno
|
Citiraj:
Citiraj:
A first from them, pogledao i drugu epizodu jucer. Mislim da necu dalje. Mozda je igra dobra i mozda su dobro prenijeli atmosferu igre u seriju al' meni je opcenito koncept zombija, pa i ako su se najeli ludih gljiva, totalno bezveze. |
The last of us, odlične prve dvije epizode. Baš je fora uvod u svaku epizodu, ma jebenica su. Jedina mana kaj moram čekati ponedjeljak.
|
Druga epizoda The Last Of Us solidna, glupo je sto ne prati igru , pogotovo kraj epizode ali razumijem, mora se malo dat na teatralnosti i wow efektu.
|
TLOU - i dalje 10/10. :)
Skrivanje po muzeju od "klikera", odmah mi je došlo da instaliram igru ponovo. :D Ovo s Tess, meni je odgovalo, nije baš da je toliko različito nego u igri, malo promijenili, no 95% toga prati igru. :) |
Pa nisu malo promjenili
|
Znači doslovno 2 min epizode ne prati igru i "glupo je što ne prati igru.."? :D
Ok, meni je to zanemariva promjena, čak mi je i ovako bolje... Ima smisla s cijelom pričom o zarazi, pošto u igri nikad ne saznamo kako i gdje je krenulo... Ali validno, smeta ti, jasno mi je zašto. Meni i dalje vrhunska epizoda. |
ODLIČNA MI JE SERIJA.
Stvarno je napeta i jako dobro snimana. Jedva čekam iduću. Čak se mislim pričekati da sve izađu pa da pogledam u komadu, samo ne znam jesam li toliko strpljiv.... :D |
Citiraj:
|
|
Go woke, go broke :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Merlose Place: nikad nisu nastavili, nakon sta se nekako insinuiralo da je Ben ubojica u onoj kolibi. :D
Jos me jebe taj cliffhanger :D |
Citiraj:
Zaboravio si ubaciti i ove hrvatske sapunice, imam i njih par u top 10. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:17. |