PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

pogi 24.12.2019. 15:48

Citiraj:

Autor pogi (Post 3365968)
His Dark Materials

Jel serijal , odnosno S01 prati prvu knjigu iz serijala (Zlatni kompas) ili kako je to zamišljeno?

Samo ja ovo gledam? Pullmana nitko nije čitao? Šteta.... inače odlična BBC produkcija. Valjda je Witcher (koji kod mene čeka na red) svima uzeo svu pažnju.

Colop 24.12.2019. 16:28

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3366142)
Netflix zna najbolje.
Kad bude adaptacija života Napoleona, glumiti će ga Kevin Hart jer su jednako visoki.

Virus političke korektnosti je zarazio sve mreže. Ako sam dobro shvatio Triss je u knjigama bijela i crvenokosa, ovdje je crnkinja.
Ako su takve stvari ubacili da obuhvate širu demografiju gledatelja, mogu shvatiti, al prije mislim da je ovo prvo

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk

Spikeman 24.12.2019. 16:32

Citiraj:

Autor Colop (Post 3366175)
Virus političke korektnosti je zarazio sve mreže. Ako sam dobro shvatio Triss je u knjigama bijela i crvenokosa, ovdje je crnkinja.
Ako su takve stvari ubacili da obuhvate širu demografiju gledatelja, mogu shvatiti, al prije mislim da je ovo prvo

Triss crnkinja? koju si ti seriju gledao covjece :stoopid:

Colop 24.12.2019. 18:30

Citiraj:

Autor Spikeman (Post 3366178)
Triss crnkinja? koju si ti seriju gledao covjece :stoopid:

Krivo napisano, mislio sam na Fringillu.

Mirkopoter 24.12.2019. 18:36

Pa nije ni Triss nešto previše bijela :D

mkey 24.12.2019. 18:59

Da ne brojimo previše krvna zrnca, znao sam vidjet da bijelci pocrne ali nisam nikad vidio da crnac pobijeli. Bjeljkinja je da ga jebeš a to što se voli sunčat to je druga priča.

https://www.google.com/search?q=Anna+Shaffer

dada-as 24.12.2019. 19:10

OMG pa gdje ti zivis. Michael Jackson je bio bijeli i od mene i tebe, a crnac je.

Meni ne smetaju nikakve politicke ove one, sve su to igrokazi za ove ili one. Isto tak me ne smeta bio neko bjel, crn zut ili siv. Ak je serija, film dobar bas me briga dali je redatelj ili glumac Donald Trump ili kim Jong, ili ako oces naski Kolinda ili Milan... svejedno mi je.

Evo ja gledam His Dark Materials, naravno nisam citao knjige. Neznam nekako ne volim citat te vrste knjiga. Mislim, romane, novele, SciFi, Fantasy, bilo sto nema neku svrhu osim entertainmenta.

A sto rec, malo mi je onak djecja serija, curica glavni lik, medvjedi koji govore, pa oni neki demoni u obliku pacova, neznam, gutam ali tesko.

tizhu 24.12.2019. 19:17

čim je "family" u opisu znaš da će životinje pričat prije ili kasnije :D

dada-as 24.12.2019. 19:31

Da, ja vidio ovog Mcavoya i reko bit ce dobra serija, kad ono on se pojavi 3 puta u seriji. A sad gledam... Nije lose, ali ono... nije bas moj tip serije.

LAcy 24.12.2019. 19:33

Ako je serija vec radjena po knjizi, onda bi i likovi trebali biti sto slicniji onako kako je pisac zamislio. To ukljucuje i boju koze i nema nikakve veze sa rasizmom. Srecom nisam citao knjige pa da nisam procitao ovdje ne bih ni znao :D

Omerta 24.12.2019. 21:01

Nedavno odgledao Game of Thrones, nije loša ali cijelo vrijeme mi je nešto falilo, kraj mi je previše mlak, nisam tako očekivao, ali daleko da je loš kao što cmizdri Internet. Jedan solidna prosječna serija, ništa više..

Jučer završio Il capo dei capi - Odlična, svaka preporuka tko voli taj žanr a uz to i biografia..

WraGG 24.12.2019. 21:54

Do 14.1. sam na godisnjem i upravo sam otkrio Peaky Blinders. Zbogom svijete, vidimo se kad zavrsim :D

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk

Colop 24.12.2019. 22:02

Citiraj:

Autor Omerta (Post 3366227)
Nedavno odgledao Game of Thrones, nije loša ali cijelo vrijeme mi je nešto falilo, kraj mi je previše mlak, nisam tako očekivao, ali daleko da je loš kao što cmizdri Internet. Jedan solidna prosječna serija, ništa više..

Jučer završio Il capo dei capi - Odlična, svaka preporuka tko voli taj žanr a uz to i biografia..

jel ima to na streaming servisu nekom ili videoteka samo?

Mladenxy 24.12.2019. 22:10

The Witcher, pogledao prve dvije epizode. Jako dobro, ugodno iznenađen. Nisam uopće vjerovao da mogu napraviti išta solidno a napravili su izvrsno.

Gemmy 24.12.2019. 22:32

Meni izvrstan witcher

Zasada samo 4 epizode pogledao, jedna po danu mi je dovoljna :D

Jedino mi zao sta nisu neku zgodnu crvenokosu stavili za Triss, ala Christine Hendricks

Omerta 25.12.2019. 08:43

Citiraj:

Autor Colop (Post 3366236)
jel ima to na streaming servisu nekom ili videoteka samo?

Hmm ne znam za stream, ja sam posudio iz videoteke, jedva našao..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mommistake 25.12.2019. 10:14

Ja sam duboko razočaran s Yennefer. Očekivao sam kariznatičnu, crnu, mračnu, seksi ženu, a ne klinku od 23 godine. Niti crna, niti nešto previše lijepa... Nakon "transformacije", i dalje ju gledam s onom grbom i zubima :)

Pogledao 3 epizode, za sad solidno. Ne bi se usudio reći odlično, ali vrlo dobro svakako.

Oko osmice od mene.

Vjeko 25.12.2019. 10:32

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3366285)
Ja sam duboko razočaran s Yennefer. Očekivao sam kariznatičnu, crnu, mračnu, seksi ženu, a ne klinku od 23 godine. Niti crna, niti nešto previše lijepa... Nakon "transformacije", i dalje ju gledam s onom grbom i zubima.

Dobra je ona ko kruv! Ne bi joj se niti izmako niti bih joj oprostio :D

Witcher je super! Glumac Geralta je meni super. Jako mi sw svidja ta hladnokrvna na sve gluma.
Jedina mana je sto slijedeca sezona tako kasno izlazi.

ODO 25.12.2019. 10:45

Prve dvije epizode dosadnjikave, kasnije postaje zanimljivo. Cavill meni odličan, nakon ovih izjava kako pegla Total War još mi je draži.:D
Ženski likovi mi ne trebaju bit copy paste iz igre, zapravo mi je i draže da su nisu neke svemirske ljepotice. Pričamo o vremenu gdje je rijetkost kad bi se netko nasmijao i imao sve zube u glavi.:D

Spikeman 25.12.2019. 11:52

trebali bi poseban thread otvorit samo za Witchera :D

ma dobra je Yen, dobra :)
procitao negdje da je samo za prvu scenu sexa sa onim magom dok je jos bila grbava koristila dublericu, kasnije je sve ona tj. Anya :)
bilo joj glupo gledat da neka druga jase po Henryu LOL :D

mkey 25.12.2019. 12:19

Citiraj:

Autor dada-as (Post 3366210)
OMG pa gdje ti zivis. Michael Jackson je bio bijeli i od mene i tebe, a crnac je.

Povlačiš Jacksona kao primjer blijedeće boje kože? Stvarno? STVARNO?

Nixis 25.12.2019. 14:32

Citiraj:

Autor Spikeman (Post 3365853)
Posto je 2021 daleko, nabavio HR izdanja knjiga :goood:

To je meki uvez? Vec sam guglao ali nisam naletio da su sve knjige prevedene.

cdhr 25.12.2019. 15:35

Mr Robot kraj apsolutno razočaranje... nisu imali više ideje pa odradili inception foru? savrseno dobra serija uništena sa zadnje 2 epizode.

Spikeman 25.12.2019. 15:41

Citiraj:

Autor Nixis (Post 3366337)

Epub verzije za iPad (fotka je iz iBooksa)
4 knjige su prevedene od mogucih 7

Mozes ih kupit prek web shopa egmonta ak te zanima meki uvez :)

Poslano sa mobilnog aparata

geronimo_2 25.12.2019. 15:58

Citiraj:

Autor cdhr (Post 3366346)
Mr Robot kraj apsolutno razočaranje... nisu imali više ideje pa odradili inception foru? savrseno dobra serija uništena sa zadnje 2 epizode.

jel gotov ili samo gotova sezona?

edit: fala za info

The Exiled 25.12.2019. 16:10

Gotova je serija.

fanATIk 25.12.2019. 19:46

Citiraj:

Autor Nixis (Post 3366337)

Ima ima, maloprije skinuo svih 8.

Mirkopoter 26.12.2019. 00:41

Citiraj:

Autor cdhr (Post 3366346)

Baš pitam kolege koji prate i kažu da bolje nije mogao završit.

Na imdb ocjena zadnje i predzadnje epizode 9.9 i 9.8.

:wtf2:

fanATIk 26.12.2019. 14:58

Pogledao maloprije 8. epku The Witchera. Kajaznam, kao netko tko nije igrao igru nit čitao knjige (al su friško nabavljene), moram priznat da sam očekivao više. Zbrkana radnja, low budget produkcija, podosta naivno, sve mi nekak jeftino izgleda. Da nema Cavilla i male Yennefer, ne znam ni dal bi gledao uopće. Da se serija ne zove The Witcher, imala bi prođu kao i slične serije sa SyFy-a.
Da se HBO toga primio, mislim da bi to fes bolje izgledalo.
IMO.

pogi 26.12.2019. 15:23

Odgledao S01 His dark Materials...

Ja sam prije desetak godina pročitao 2.5 knjiga, treću nisam nikad do kraja... ne sjećam se više zašto. Serija je odlično ekranizirala knjige. Izvanredno.

Kužim da kome se ne sviđa takav SF/Fantasy zapravo neznam ni gdje bi ga svrstao ili nije čitao knjige, može ne svidjeti.

EDIT: sad krećem na Witchera bez da sam ga ikad igrao ili čitao knjige :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:48.