![]() |
E jesam našo vrijeme da userem zadnju bremzu, slijede 3 dana nerada i dosade a meni zadnja kočnica ko mokro govno da stišćem :(
|
Citiraj:
kad se vidimo, ćemo si lupiti kamate pa ćemo doma četveronoške :D :beer: |
Citiraj:
Stavio jučer M596 odozada. Jebiga, nema se love za lijek, a i zadnja kočnica ako je Juicy 3 radio godinama i blokirao kotač, ovo će to raditi još lakše :D. Ovako iz prve, koči bolje od strganog Juicy-a :D (nije Sile majkemi), osjećaj na ručici je čudan dok se stišće, instalacija u životu nije bila lakša. Doslovno za manje od 10 sekundi stavio čeljust na adapter i par puta stisnuo kočnicu - ništa nije cvililo, rotor u sredini, nema grebanja ništa. VRH ! |
Citiraj:
|
@Sile - koliko znam svi servisi sutra normalno rade pa se zaleti ujutro i slozi ;)
EDIT: kad smo kod tog, ja imam malo zraka u zadnjoj. Kad su kratili buzire u Bajkmaniji malo im je pobjeglo :( To cu sredit kad prvom prilikom. |
Eto, provozo malo piča i kočnice rade bolje od XTa ovako isprve. Vidjet ćemo kako će se na sljemenu ponašati.
A kod bizmarka sam ostavio XT da bužir slože, pa eto, tko hoće - dobit će gotovu kočnicu sa novim hope bužirom :D A kad sam vidio plave hope ručice za kočnicu, plave poklopčiće za spremnik ulja bilo je :eek: Samo to dok ne bude 10kn komad nema šanse da kupim :D |
Citiraj:
No obje (RX i sad M596) koče odlično iako je osjećaj mekaniji na ručici. Di je Hash da veli kakva je prednja M596 na 203mm rotoru. |
Da, malo je mekanija u odnosu na prednju. Kad ju napumpam onda je ok, al to me zivcira. Inace grize ko luda.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Rucica mi se cini puno ergonomicnijom, a kaj se tice snage mislim da bi se dalo kocit s jednim prstom al to prije nekog normalnog spusta nema smisla govorit. Kaj se tice instalacije, ista stvar. Samo da provjerim, jesam morao skidat grip da ju stavim? Nisam htio sjebat pa nisam skuzio dal se rucica da skroz otvorit il sam onak malo da ju se navuce na volan. Probao sam sad napumpat malo i isti je filing skroz, tak da mislim da je odzracena kak spada. Na starim kocnicama se bas kuzi razlika kad napumpas tak da brijem da bi skuzio to na ovoj kocnici. |
Da se skroz otvorit, ali moras u onu rupicu sa nekom iglom/tanjim sarafcigerom stisnut da se otvori do kraja.
Vjerujem da se moze kocit sa jednim prstom jer sam ja na prijasnjim M486 kocio sa jednim prstom. |
Citiraj:
A jebiga, dela se. Takvi su dani. Kaj niste kupili danas moju ramu? dobili bi popust kod onog seronje mutavog od carinika. I stari ga je dal danas pozdravit, a ima vizu za Slo. |
Ak sam ja tebe bilo šta razumio.
|
Prical mi je Vuco da vas je carinik otvaral na granici. A epic stoji kod Alesa negdje na podu.
|
Aha da. Nije na podu, na kutijama je, izgleda presexy ali to je ko da gledam u sunce, ne treba gledat predugo :D.
Bili su uljudni barem carinici, bilo je malo čudno kad je iz Vucinog pretinca ispao dildo ali ajde. - Anyway poslije NG kad dođe plaća idem do Aleša po BB i par sitnica pa primam rezervacije za sitnice do 80-90€ vrijednosti. Zapravo usporedit ću cijene bajkmanije i Aleša ali svejedno ću se zaletit do Brežica pa eto. Ove nove 596 su me zbilja zaškakljale kako lijepo i čvrsto izgledaju. |
hahahaha
|
Čudno da je opet nekaj napravil.
Nego, ima ko od vas za prodat 5m notube's trake za tubeless? treba mi za 21mm širinu obruča |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam skidao grip jer nisam uopće gledao jel se da kaj stisnuti ili ne :) |
Citiraj:
ales je postal preeeskup:nono: |
Destro kako sam ljubomoran , očeš se mjenjat , ja tebi svog Canyona a ti meni pitcha , mislim da je to fer zamjena :D :D
Di si nabavio rotore i za koju lovu , jednog dana ću ih uzet taman nijednom nezakočio na njima , samo da ih gledam kak su lepi :D Deda ja u osam se idem nać sa Plutusom pa ti pošaljem poruku kad sam ih obavio job. |
kakav je plan onda za sutra?
|
11 klupice kod Dotke. Pa lagano.
Idem vidjet da li mogu dovest bremzu u red. ---- Koji kurac. Okrenem bicikl naopako, stegnem stražnji QR i nestane grebanja i cviljenja, još uvijek je gnjecava ali barem ne vrišti. To su neke crne magije na djelu. Maxov enduro je brutalan. Peder :D |
Ja imam drugacije probleme :)
Buzir zadnje kocnice mi je prekratak :) Sutra ujutro cu morat nes iskemijat. |
Vratim ti ja Elixir. Neće mi trebat.
|
Max, idemo se vozit. Jebes zadnju bremzu. Vouit cemo se na najjace. Ja sam drven ko.panj, opet :D
|
Stari moj, ti imaš problema sa alkoholom.
|
Ja brijem da nema, brijem da se zapravo on i alkohol jako vole :D
|
Haha...
Ja se uvijek na najjace vozim :) Sile ce doc u pola 11 kod mene, pa dodji i ti |
Its a deal. Vidimo se u pola 11. Pliz, dsj me nauovi u 10:20 ako se slucajno ne dignem. Alkoholnima problema samnom :D
|
Citiraj:
-- Cuks, kad sam te na glavnom ostavio bio si normalan, jesi siguran da nisi nekog prebio s volanom i lulom a jos otisci moji na njima? :D |
Dobro jutro radni narode.
Destro, pa nisam ja siledzija kakvim me zamisljate. Miran sam ja momak. A volan ce sad ic gore, bassam se usto. Nisam mogao vise spavat jer sam se bojao da cu prespavat :) |
Cak sada i dobro pises. Vise te ne zajebavaju slova na mobitelu :)
Ja sredio bajk, buzir zadnje mi je kratak jedno 15ak cm tak da cu ga morat produzivat. Vidimo se uskoro |
Sad sam skoro ko nov :)
Jos da nes pojedem i super. Vidimo se u pola 11. |
Citiraj:
|
A gle, na XTjkama sigurno ne grebe u čeljust jer imam V2 floating rotore i grebalo je jedino po adapteru kojeg sam onda malo turpijom sredio i radi ko zmaj :)
S tim da je marz prednji adapter duplo deblji od "uobičajenih". Ja se tek sad probudio i idem spremat stan dalje :D |
|
kak je bilo u maximiru?jesu svi prezivili:)..inace maxov enduro je mrak..
|
Dobro je bilo, cuks na Feltu skace ko navinut - i dalje nego sto treba :D (brzo je uhvatio grif, vidi se da mu Felt dobro lezi);
maxu fali zaleta i jos se treba priviknuti na novu pilu - koja je fakat mrak i izgledom i opipom, Sile se takodjer ispraksao za letenje - fali mu jos samo fulka ;). maxove kocnice su se razradile i sad fino hvataju pa mogu i na Sleme ;) (tx max jos jedanput) Inace, danas kao da sam ustao na lijevu nogu, prvo nisam mogao naci adapter za ventil, kad sam ga napokon nasao (pardon, zena ga je nasla) i napumpao gumu kod odvrtanja mi se rastavio prokleti franc. ventil, kad sam ga zasarafio i napumpao gumu naravno da je pustao na spoju - kad sam sve zgotovio i trebao krenuti nisam mogao naci Sigmu koju sam negdje ostavio...kad sam nasao Sigmu i napokon krenuo na Dotku (naravno da sam zakasnio) dosao sam bez adaptera za 185mm disk kojeg samo ostavio na stolcu u garazi :D. Aaaaa hebote!!! Ajmo nazad doma, pre smijesno - doma sam nasarafio celjust a ekipa me pricekala pol sata na parkingu koliko mi treba sim i tam + montaza. Kod skokova sam pak cesto krivo dolazio na kicker tak da sam fino hvatao krivine u zraku, bas me fino bacakalo pa sam lendao pod cudnim kutevima i na krivim mjestima - pred kraj sam laganini odustao od skakanja jer ocito nije moj dan. Sva sreca da nisam otisao na Sljeme jer bi u ovakvome tonu i raspolozenju sigurno negdje zalegao :D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |