![]() |
I meni na s23+
|
I S22
EDIT: izgleda da će prezentacija S24 serije biti 01/24 u San Franciscu https://www.gsmarena.com/samsung_gal...news-60200.php |
I vjerojatno cijena za osnovni model ladno preko 1k €
|
Jel zna netko, kako na galaxyu s23 promjenit opcije za selektirani text?
Kad selektiram neki text na webu i sl, on automatski nudi dictionary i microsoft 365 note, a na "..." sastrane imam copy, bing search, share, etc.... Ja zelim da mi copy i google search funkcije budu prve ponuđene, a ne ovo smeće sta oni nude. Kako to promjenit? |
Disejblaj u postavkama (ako je moguce) ili ubij sa "pm uninstall" naredbom samsung dictionary, 365 note i bing search appove pa ce nestati i te opcije.
|
Meni nudi google search, copy, share a ostalo na ...
Tako je po defaultu. |
Mislim da je problem u tome sto koristim gboard, moguce da je vezano za to.
Al mi onda nije jasno zasto mi nudi bing search a ne google search (google search nekad ima samo google znak, nekad ne). Nisam školovala ovo... Sent from my SM-S916B using Tapatalk |
Negdje imas opciju za odabrat, samo bolje prekopaj.
|
I ja koristim gboard pa ocito nije do tipk.
|
Citiraj:
|
Je li na s23u normalno da se s pen ne spaja u cca 50% slučajeva, pretpostavljam da nije :D
Vrti se vrti pa izbaci could not connect s pen. Onda je vratim unutra, slijedeći put se spoji normalno. Bluetooth uključen. Moguće da sam ugasio previše samsung bloata hmm |
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw, ako si napravio malo jači debloat, baš me zanima što i koliko si time dobio. Pitam jer ja na svom nisam radio debloat. Osim što sam pogasio neke feature i izbrisao/disejblao aplikacije iz app liste, svejedno ne mogu ubiti bateriju u cijelom danu a punim do 85%. Citiraj:
Ti si trebao S23+ uzeti, osim ako ti je baš toliko stalo do zoom kamere... |
Momci, jel zbilja izrazen taj problem s fokusom na kameri kad se slika neki dokument/racun?
|
Ja sa S23 nemam nikakvih problema. Racune/kodove hvata brze od S10 kojega sam do nedavno koristio. Dokumente uredno fotka bez blura.
|
Lagano mi je vrijeme za zamjenu mobitela, a to me jedino brine na s23. Ako dobijem jos koju takvu potvrdu mogao bi ga uzet.
Jer dosta mi je bitna ta funkcionalnost. |
Nemam nikakvih problema sa autofokusom ni na S10 ni S22.
|
Citiraj:
Ja samo ponekad za prijevod riječi/poglavlja ili kad preciznije trebam editirati neku sliku što je jako rijetko. I ponekad po kalendaru zaokružim neki datum i dopišen stavku iako bih to mogao i direkt u kalendaru. Poslano sa mog S23 Ultra koristeći Tapatalk |
Danas je OneUI sigurno napredovao (nadam se), ali nekad u verzijama 2.x nisi mogao selektirati tekst na pola UI-a. Sa spenom sam mogao kopirati tekst iz yt appa iz opisa ili naslova videa i sl. Imao sam spen na starom Noteu, bilo mi je tesko preci na mob bez pena. Svako malo bi se sjetio te olovcice, a koristio sam je brat bratu par puta tjedno ugrubo.
Sad mi bas i ne fali osim za neko casual surfanje, igrice i sl. Srecom, na trenutnom mobu mogu lako kopirati tekst odakle god pa mi barem tu ne treba pen. Citiraj:
|
Za okidanje fotki dok je mobać na stalku.
|
Citiraj:
|
I ja rijetko trebam s-pen, ali kad zatreba dobro dođe. Evo još jedan dodatni slučaj. Trebao sam potpisati dokumente za internet priključak, i da ne printam potpisujem skeniram (sva sreća mogu na poslu) samo sam potpisao sa olovčicom i poslao.
|
Citiraj:
|
Jel neko uzeo ovo S23+S21 FE
Ja registrira niko ništa još ne odgovara, i zna li ko što je sa garancijom na S21 FE? |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
mislim da gdje god (nisam sad sto posto siguran dal to vrijedi i za tipa pretplate i sl, al vjerujem da da, jer su sad skuplje tj. a starim cijenama nego prije 1mj na akcijama) kupis tipa s23 (+, ultra), neki FOLD i sl Ako registriras uređaj i prijavis se., "dobivaš" S21. |
Citiraj:
|
Ja sam uzeo iz Centra tehnike dok je bila manja cijena ali nije bila sifra promo, pa gledam da me nebi odbili, isto sam dobio taj mail potvrde
|
Cijena i njihova interna šifra je nebitna. Ako imaš račun na dan 12.10.23. ili kasniji sa uređajem koji je u akciji (i od odobrene trgovine), dobivaš*.
*Ako se naravno nije prijavilo stotine ljudi prije tebe i mene, pa ponestane telefona. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |