![]() |
Bože dragi koliko nebuloza na jednom mjestu, odite na hwbot i tamo sastavite PCE OC Team i lijepo uploadajte rezultate do mile volje, obično forumi ako imaju liste imaju jednu za sve, jer se na kraju gleda broj bodova, a ne 'ko ima koliko jezgri. Zamislite kako bi bilo nepregledno da se napravi sve gore navedeno.
|
Ja sam slažem sa ovim da bi možda trebalo ograničiti na jedan rez, kao na efesbe čelndž listi.
A podjelu ne treba raditi. Jbg. sine ako oćeš biti pravi dasa za top liste kupi najbrži kor tu il aj sevn :) |
I ja se slazem sto se tice jednog reza po osobi.. Lipo svi uploadaju najbolji rez i to je to, a ne da maX i Razer zauzimaju top-10 :D
...ne, ozbiljno bilo bi super kad bi Razer ima vrimena to srediti i organizirati bar po procevima ako nista drugo ;) ako ne opet dobro... |
Citiraj:
|
Hmmm...evo mogli bi ovako.
Jedan rezultat po korisniku na top10 listi, ali ću napraviti još jednu top10 listu rezultata u rangu od ~22k do 15k bodova. Znači praktički napraviti top20. Što mislite o tome? Grananje nove liste na puno detaljnijih ne bih radio jer zahtijeva ipak više posla nego što se čini. |
Moze, dobra ideja. :)
|
yup, dobra ideja ;)
|
a što ćemo sa ovim gospodinom na prvom mjestu ???
:D:D |
Chucky upada na vrh, naravno :D
|
Citiraj:
|
lol, moze, bit ce zajednicka konfa al ce mo ju cuvat kod mene... :fiju:
|
Citiraj:
|
Ništa, evo ide sad update rezultata liste i rješavanje top10 situacije. Imajte na umu da je Icytexxov Hostili "otišao ča", tako da nema slika koje su gore bile hostane, tako da, ovim čišćenjem ću maknuti sve rezultate čiji su linkovi mrtvi. Tko ostane bez njih, napravite reupload istih, slijedeći template, naravno :)
|
Citiraj:
Citiraj:
U toku velika rekonstrukcija liste by Razer, pa da vidimo novu desetoricu žigosanih :rtfm: |
Svi žele bit top:D Pa je mislim najjednostavije i najlakše, umjesto svih mogućih podjela po procesorima, karticama i ko zna kakvim bodovima, napravit top100 i gotovo:D
Ne ozbiljno, jedan nick s najboljim svojim rezultatom je ok prijedlog. Ako kad oboriš svoj rezultat,prošli se lijepo briše, novi se piše i amen. Ostatak ne bi dira, top je top, čemu nametat neke nebulozne uvjete da bi netko sa low-end kantom imao neke šanse?:D |
Ma najbolje je stavit dvije liste, jednu za dvojezgrene procesore i drugu za quad...ili još jednostavnije ali ne i najpravednije je top 20 :D
|
Citiraj:
|
Eto jebemu i icy-ju.
Sjebo je sa hostiliom i sad mi rez ne važi. Slike su mi na tome i naravno nisam save-ao na kompu. Dakle niš od toga. LEDENI DUGUJEŠ MI GAJBU PIVE!! |
Citiraj:
|
Ja mislim da maX nece izdrzat te ce pocet radit double accounte :D Već vidim : 1. 2. 3. maX, 4. 5. 6. max2 :D
|
Aj sad, dost bi bilo :) Ako imate kakve ljubavne poruke za maX-a, vjerujem da je njegov PM otvoren za takve i raznorazne poslovne ponude :) U svakom slučaju, dovoljno je bilo spamare po čitavom forumu o tome ;)
Prijedlozi su uzeti u obzir, lista će se restruktuirati kako bi bilo najbolje i to je to. Hvala na javljanju. |
Zanima me da li se itko okusao u ovoj gigabytevoj nagradnoj igri Link?
Rijec je o dragon platformi, uvjet je da se koristi maticna od didabajta i amd-ov proc nagrade su jako dobre pa tko ima prikladan hardver neka se okusa |
Citiraj:
|
Citiraj:
ići će kvad i više kad nabavimo nešto od ovoga http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=157939 :D:D |
Iscjedi malo tu grafu, moze taj rez jos gore ic.....
|
Citiraj:
|
cvrci i ovak previse ej! :D
ma ici ce i ona malko gore, al vise mi je cudan rez za proc. Razlika cpu score-a izmedju 3600 i ovih 3825MHz je pisljivih 111 bodova... pih |
hbte prije 3 mjeseca i manje tesko je ko mogo preko 20 k a vidi sada
|
Citiraj:
|
cuda cine (nasi) pce overclockeri ;) u kombinaciji sa i7
|
Citiraj:
Ja recimo sa svojim harvderom ne mogu u top10 pa da san doktor klokanja;) Uglavnon se sve svodi na ono "koliko par, toliko muzike" s tim da naravno da znanje i iskustvo nešto znače, al jako jako malo znače ako nemaš "konja za trku";) |
svaka cast na trudu, al ovo je ko s malom djecom... top 10, ali evo ajde, stavit ce mo jos 10 samo da su na listi...
|
Life is a bitch :D
|
tak je treba ti konj=Intel,a ne kobila=AMD :D
|
ne treba meni ništa;)
Svako 2,3 godine uzmen novi socket, više za neki svoj gušt i hobi nego radi potrebe;) I nakon šta uložin nekih 2-3000 kn max jasno mi je da ne mogu uletit u top10, al ono, to mi ionako malo toga u životu znači, tako da san ja zadovoljan sa svojon kobilom:) |
Job well done @ Razer, i to smo dočekali ali opet su Batman & Robin (čitaj: dinamični duo klokanja :D) na vrhu liste :) A meni za ući u Top Twenty društvo fali 500-tinjak bodova još, moram zavrnuti rukave i pokušati još nešto malo više nafrljiti, možda proc, hmmm... :rolleyes:
|
fascinantno kak su top 3 reze sa (pra)starim grafama :D
|
Mozda bi proc moga isciditi jos nekih 50-100 mhz :D
|
A dalo bi se :)
ALi nikad neznaš sa tim markom, par puta sam dobio više bodova sa CPUom na 3,8 nego na 4.1 GHz Ali spuštanjem shadera za 20 MHz sam dobio povečanje GPU core-a za 40 MHz 750 MHz na GPU stabilno kod GTX275 bome pravo fino :) |
To mi ne ide u glavu kako sa 300Mhz manje dobijes veci skor? :stoopid:
Isto tako vidim po ss-ovima, neki ljudi sa istim procom otprilike isto oc'an dobivaju razlike (ne ogromne ali poprilicne) u skoru... Mozda ovisi do OS-a i zauzetosti proca nekim background procesima.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |