![]() |
Nema postarine, to je ukupno. I ja narucio, cool izgleda barem ovako virtualno.
|
Citiraj:
|
Aaawww ja bi 😔 Ima neki link za posherati? 😁
|
Citiraj:
Ne vidim u aplikaciji opciju da se naruči. |
Nema u aplikaciji, trebao bi na mail dobiti "poziv" pa kliknes unutar mail-a da te prebaci na to.
Bas sam prekjucer pokusavao sa kolegom i nije mu htijelo nikako osim preko mail-a. |
Znaci kada odes na add card i odaberes material plastic, nemas skroz na kraju zeleni krug? Ta zelena je meni bila ta glow in dark.
|
Ako se aplikacija nije dulje palila, treba pričekati dok refresha, na kraju se pojavi zelena.
Fora je, ali ne sjećam se kad sam zadnje izvadio fizičku karticu iz novčanika. Spojena je na mobitel i njime rješavam sva plaćanja. |
Citiraj:
Još uvijek sam malo staromodan i volim plaćati karticom, a ne mobitelom pa nek se nađe. |
Ja ne kužim više taj Revolut. Oću kupit malom neki skin na Robloxu 10kn, prođe prije 15 dana, prije toga ne prođe. Danas hoću opet kupit neki mač 15kn, ne prođe. Malo mi dosadio s tim glupostima
|
Bome, malo se sakrilo!
Thnx svima |
Pozdrav. Imam problem. Frend mi je danas poslao preko svog Revolutea 3400 kuna na moj tekuci racun u Zabi. Znaci oko 13:30 je poslano. I pise da mi je datum dospijec 13.4 tek?? Zasto tako dugo? Pise mu na transakciji da je na cekanju. Jel zaista toliko dugo treba? A oboje smo u Hrvatskoj.
|
do 13.04 ce legnuti. Revolut se tretira kao inozemna transakacija, nema veze sto ste oboje u RH.
Bolje da si sebi otvorio revolut i da ti na njega i prebaci, leglo bi istog momenta. |
Puno njih mi je reklo da njima sjeda isti dan a najvise da su cekali 24h e sad... nisam pametna. Ali hvala, do tad znam da oce nego sam se nadala da ce sutra.
|
obično traje 1-3 dana
|
A vikend idee😭😭😭
|
Citiraj:
U ovom slučaju se radi o inozemnoj transakciji i moguće da ti sjedne sutra, ali teeeeško. Pripremi se čekat ponedjeljak |
Citiraj:
A neeee 😭😭😭 plakat cu! 😂😂😂 |
Bilo je nešto za SEPA Instant da će to omogućiti da s Revoluta na račun u HR banci pošalješ/primaš lovu kao da se šalje s jednog Revolut računa na drugi. S time da obje banke moraju podržavati taj “sustav”.
Nisam siguran dal su banke u nas već krenule s time... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Jesu, ali samo za nacionalne transakcije (HPB, PBZ).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako se dobro sjećam, imao sam neke najave iz PBZ-a 2018. godine da rade na nekom novom super instant plaćanju i da će biti u produkciji do 9/2018. Na kraju je pušteno u pogon mislim krajem prošle godine. U instant EU nisam čuo niti da pričaju još uvijek, tako da... Iako, to možde ovisi o Fini pošto je ona zadužena za taj instant SEPA. |
Ma katastrofa.. naravno da mi nije sjelo danas. A nista netko ima srece netko ne 😂
|
Ako ti je lakše ja čekam od utorka sa rev na pbz uplatu i ništa do danas iako je pisalo do 8.4. da će sjest.
Možda je neki kolektivni zastoj lol |
Citiraj:
Čemu sad ovdje cvilit ako je i receno da je 13.4 rjeseno. Ja nevidim nigdje problem Nit da je danas 14.4 Danas je 9.4. |
Citiraj:
Uplata mi je sjela hvala i dovidenja ;) |
Citiraj:
Dramiš bzvz heh |
Citiraj:
|
Zasto odjednom nemam vise add money na kriptu?
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
cijeli dan ne radi automatski top up
|
možete nick od danas promijenit na R
|
Citiraj:
|
Po ovome što čitam u ovom besplatnom (standardnom) paketu nema nikakvih fee-eva za slanje novaca s jednog Revolut računa na drugi, npr. netko iz njemačke da mi šalje novce sa svog Revoluta na moj? Ima li neki limit?
|
nema, jedino te moze zakaciti fee za konvertiranje u kune ako ces to raditi.
|
IBAN racuni u HR bankama (bez obzira jel kunski ili devizni) NE podrzavaju SEPA Direct Debit sa DE, AT i slicnim "nerazvijenim" zemljama :stoopid:
Revolut to the rescue :fiju: https://www.revolut.com/en-HR/help/m...it-transaction |
Jel ko pokusavao topup sa RBA tekuceg u zadnje vrijeme? Ne radi automatic topup, a ni manualno. (nije do 3d secure, tj, niti se ne pojavi na manualnom). Jel to RBA blokirala mozda topup?
|
Meni je odradio topup sa RBA neki dan. Pa ne baš neki dan, bilo je to na 30/03/2021.
|
Kazu iz revoluta da RBA nije odgovorila na request a vidim da RBA ima radove sutra vezano za 3d secure pa je mozda related, bum bas preksutra vidio.
|
|
pitanje je da li imas pristup svim dionicama, ili isto ko i na revolutu samo "popularnim" dionicama. isto ko sto si na revolutu ogranicen i kriptom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |