![]() |
Izgleda da će još jedan japanski startup biti baziran na Neu: https://www.reddit.com/r/NEO/comment...with_neo_team/
|
Taman je NEO lijepo pao pa ga valja dokupiti :)
|
Citiraj:
|
Ionako nemam s cim, sve mi u MCO :roller::hitthewal:
|
Citiraj:
Suosjećam. :beer: |
Update BTC-e
https://btc-e.nz/news/3 Citiraj:
EDIT: Još ovo (vjerojatno će proprocionalno rast s razinom otpisanog duga); Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Skrenuo bih pozornost na volume od 700,000 BTC za YBC/CNY: https://cryptocoincharts.info/pair/ybc/cny/btctrade
|
Malo se igram sa XZC na Bittrexu i prateći MACD algoritam sam "uboo" najvišu točku za prodati, i stavim sell na trenutnu cijenu (299601) i počmu iskakat one zelene notifikacije gore desno "partially filled". Međutim coin je imao brzi drop sa te cijene na 295000 pa na 285000, i sada imam tek pola BTC-a koje sam trebao dobit, a 0 XZC-a. Gdje je taj ostatak XZC-a koji se nije prodao ? Kada će se prodat? Šta sad, trebam čekat opet tu cijenu? Zašto mi nije na raspolaganju ostatak XZC-a ?
EDIT: mislim da sam skužio, ostatak je u order booku pod asks, moja narudžba ima onu zvjezdicu. Pa kada kliknem na dropdown ikonu, mogu cancelirat prodaju ili confirmat (onda ostaje i čeka prodaju po toj cijeni?) |
skrolaj i stisni cancel
|
samo stisnes x na order. Ono sta je proslo je proslo, ostalo otkazes
|
Neo bio na 590k satoshia
|
Digibyte na polu kasni skoro 20% iza Digibyte na Bittrexu. Inaće se u jednom trenutku cijene izjednače pa ako kome što znači ta informacija :D
|
Citiraj:
back to the future. :D Nego zna tko zašto su svi coini potonuli? |
Citiraj:
|
zadnjih par nije imalo takav drastičan efekt. Dakako na nekima se i vikendom moglo zaradit.
|
Citiraj:
Završio s 0.35 BTCa profita sinoć preko TRIG-a i DGB-a. :D |
ETC opet grabi gore.
|
Jedno pitanje. Kako se borit protiv botova koji se u order booku guraju ispred vas?
Jučer sam morao manualno korigirati sell cijenu jer je valuta divljala, i baš sam primjetio kako se jedan bot stalno gura ispred mene da proda prije mene, i koliko god ja spuštao cijenu, on bi spustio malo više samo da je ispred mene... Sad, to nije problem kad su male količine i jako aktivna valuta, ali šta kad ti kreten stavi ogroman wall isprid tebe u ne tako jakoj valuti? __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Zguraj ga na ask ;)
|
Citiraj:
|
Nitko ne komentira ovo crvenilo svuda? Jel ovo samo malo jači "friday dump" ili?
|
svaki vikend ista priča
|
vidis da kisa pada pa su ljudi mrzovoljni i sve prodaju :D
|
sutra cemo kupovat opet naveliko..bas se naspavam nakon ovog pljuska
|
Gle 2 zelene svijeće zaredom na MCO-u! Nadam se da je ovih 8.77$ bio bottom, a sada ajmo opet prema gore...
Baš me zanima 'oće objavit kaj s VISA-om ovaj mjesec... |
Bio je pump, pa dump, bude opet pump :)
Bio sam na moru 2 tjedna pa nisam pisao trejdove, s plaže mi nije baš zgodno :) Kupio sam sad zadnje MCO na 21 i NEO na 64, za MCO se nadam da će ponovo do nekih 37-8-9 pa ću ga prodati a NEO prodajem kad bude oko 70 |
vidio ali me strah opet kupit da nebi još više pao :D
|
ekipa, MCO vam je skočio solidno... sreća u nesreći za mene što sam zabetoniran u NEO-u i XMR-u, pa nisam ušao u ovu katastrofu ;)
padobranac.... čitam prethodnu stranu i nisam ni vidio da ima ažurnijih od mene :kafa: |
Citiraj:
Neo je bio na 64$?! Ostalo mi u sjećanju oko 5x$... Prodao ga na 4x$. |
Citiraj:
|
učim, proučavam, gledam YT tutoriale, proučavam TA od dade i nediram ovo zaključano.... strpljen-spašen!!! Ali, baš bi volio da jednom kupim i na drugom valu i da ode gore, a ne dole za 300% LOL
|
Citiraj:
|
MCO me jednom zajebo, neće drugi put :D
|
Citiraj:
Kupanac i trgovina jednom dnevno :) Sad sam tjedan dana u Alpama pa onda posao i trgovanje Citiraj:
Neo je kupljen po 0.0064, MCO po 0.0021 BTC |
Citiraj:
|
Citiraj:
U zadanja 24h promjena +20%. |
Citiraj:
Stavio buy order na Neu na 600k ravno. Edit re: Monaco Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:57. |