![]() |
Citiraj:
|
Da, moja greska. Zaboravio sam na prosli pass...
|
Citiraj:
|
Kao lošu igru naplatiti dva puta. Ovce su tu da se šišaju...kaže stara narodna.
Broj čitera raste iz dana u dan zbog takve politike, preprodaje skinova i ostalih govana. Čekam kao penzić peti da izađe nešto novo i dobro pa da se lagano pozdravimo...dosta je bilo. Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
|
Citiraj:
Koliko ja znam, sve što se plaća su cosmetics samo, ne? |
pubg je odlična igra, ali odluke razvojnog teama nemaju veze s logikom. Njihova odluka da je vikendi survival mapa a ne mapa za normalno napucavanje je promašena totalno. Da mi se igra survival igrao bi Rust ili Ark. Daj ljudima DRMova i da se napucavamo :D
|
Trebaju zamijeniti distribuciju loota na Sanhoku (4x4 mapa) gdje ima najviše DMR/SR oružja i AR i puno granja i di se moš sakrit a Vikendi koja je 2.5x veća (6x6 mapa) žele da bude sa SMG mapa a sve otvoreno savršeno za DMR/SR.
|
I evo po patch notesima za update 25 još smanjuju DMR spawn rate... dižu AR nauštrb SMG (napokon) ali DMR smanjuju... :hitthewal:
|
halam ju preko mobitela, ali sam počeo razmišljati da si instaliram i na komp ako će moć potegnut haha
|
https://www.youtube.com/watch?v=rPb8kBInBc8&t
novine u pubgu by spreeezy https://www.youtube.com/watch?v=nvgn0M_8438 od weckya bolje objasnjeno |
Erangel i vikendi po noći su ludilo totalno. Neki dan trčim ja prema kući usred polja i na kakvih 10 metara od kuće izleti lik na balkon gleda prema meni, oko mene i ode natrag u kuću, uopće me nije skuzio. Skuzili su me njegovi frendovi malo kasnije i lijepo me pozdravili :D , ali point je da mrak ima super utjecaj na igru. A ovo sa forsanjem vikendija kao close combat mapu sa smg-evima je u najmanju ruku retardirano.
|
Je li moguće da ekipa nije skužila da je špilja na Vikendiju i na live serverima? Napravio đir po mapi, došao do špilje, ono netaknuta :D taman nakupio materijala za jedan čiken :D
|
bilo je napeto prva 2 dana, sad više ne
|
Citiraj:
|
Bio jednom,ali ne patim na te dropove...nisu mi bitni...dobro se lutat može svuda:D
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Jel se može kako ono smeće od sanhoka maknuti iz Quick joina? Ove sve 3 mape su mi odlične, ali taj glupi sanhok nikako ne podnosim.
|
Nemere
|
Meni sanhok najdraža mapa
|
Citiraj:
Može, imaš pod opcijama traženja gejma mape koje želiš igrati. Barem je bilo :D |
nemože, kad biraš quick join sve su mape u opticaju
a zasebno mapu možeš birat, al onda nema randomizacije, samo je ta jedna koju odabereš |
Citiraj:
btw. Imah vaporX r9 290 4gb, igra se vrtila top na 75Hz freesynca. Crkla mi ta grafa, uzeo sam si Rx 480 8gb, performanse katastrofa, frame dropovi veliki itd. Jucer upiknuo nitro r9 390 8gb, zakucano na 73 FPS bez ikakvih dropova, stutteringa i shita :D |
Jbg, frend i ja igramo kukavički/kamperski iz 3. lica. Ono vrebaš iza ugla i bam-bam:D
|
Igrao nešto više preko vikenda, svake minute jedan ili vise aviona leti preko mape. Prilicno iritantno. Nema tko nema level 3 armor.
|
Citiraj:
Btw, igra bolje radi cim nema puno igraca vise, kupio sam i ovaj Vikendi pass i bilo je fora mo se igrat sa challengeima. |
|
Solidan apdejt; manje flareova podržavam, season pass ima ok misije, nagrade tako tako, žena će bit zadovoljna zbog cvijetnih uzoraka :D MP5 nisam jako isprobao, tek jedan gejm, ok mi je, ništa spektakularno... ostale stvari u redu, moram isprobat Erangel/Miramar malo više, da vidim kakva je razlika u lootu. Najpozitivnije mi je što svaki update vrati određeni dio igrača pa su sve mape opet u akciji :D
Ono što meni možda fali je da ubace još neko rijetko oružje u paket, ili da dodaju još neki AR/DMR, ali ne kao zamjenu za SCAR na određenoj mapi nego baš kao dodatak. Također, riot shield je najavljen još pred godinu dana, zanima me di je to zapelo, mogao bi bit zanimljiv dodatak za korištenje. |
season pass approvan totalno
|
Puno bolje izgleda ovako, nego sve to na muškom default liku :roller:
|
Uf moram si osvojit te stocking i crvenu haljinu za svoju zensku
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Igra radi puno bolje od ovog patcha , sinoć odmah u duo chicken ubrali ...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
itko ima inside informacije kad stize na live server update
|
Kako vam se čini zadnji update? Erangel je opet postao odlična mapa, sada su stvarno fixali loot. Ali opet cheateri ubijaju igru skroz, situacija je sve gora i gora.
|
nemam problema s citerima ali to sto kazes totalno nova mapa je erangel sada
|
erangel je sad pun snipera, doduse puno bolja situacija nego prije...jos da dodaju one nove zgrade po mapi sta je bilo leakano, bilo bi super
|
Koliko sam ja primijetio, broj cheatera je značajno smanjen, tj. teško je nabasati na njih.
|
|
kewl |
Znači za tjedan dana i novi erangel izlazi :D
|
Probao nakon dugo vremena kad ono oklopnjaci. Oružja okolo na bacanje. Isto sranje a još i gore. Uninstall.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:52. |