![]() |
aj nabaci link, da i ja probam na našem Mlaisu, makar na njemu sve radi osim GPS-a i malko je neprecizan u donjem dijelu ekrana.
|
|
Citiraj:
Citiraj:
E da, i kvalitet fotografija je neusporedivo bolji. |
Znači laek dobro složio rom...
Vidio sam dosta žuganja na needromu. Kakav je zvuk? |
Zvuk je kao na Baidu
|
Meni je i na V2.1 bilo sve ok. Jedino je signal u zatvorenom pokazivao jedva jednu crtu, iako nije bilo nikakvih problema. Kad izađem izvan kuće odmah pun signal
|
Citiraj:
Vidim da ce cak omoguciti OTG u kasnijim updateovima,jedino mene opet muci notificationi koji ne dolaze uopce,nisam probao sa onim appovima sa storea da poprave. |
Drugi mjesec uzimam oneplus one. Trenutno najbolji mobitel što se tiče performansi/kvalitete ako se ne varam(ispravite me ako griješim) :D Mobitel je majčica, gledao sam usporedbu iphone 6 i njega, ovaj ga pere naveliko, a cijena je troduplo jeftinija :cool:
|
Dve stvari sam vidio kod njega kaj bi me smetalo. Ogroman je i ekran je dosta los po suncu, cak i po ovakvom vremnu kaj je sad. Mislio dam da je G3 los al ovaj je jos gori. Ne svida mi se ni kak je ekran zakeljen gore na mob. Treba vidit u zivo o cem pricam. Za lovu kolko kosta je svejdno super ali ne za puno vise, ko u WoW shopu npr..
|
Tek sam sad vidio da nema zamjenjivu bateriju :( Da li imaš za preporučiti mobitel iste veličine (meni što veći mob to bolje) sa istim ili sličnim performansama, a da ima zamjenjivu bateriju? Hvala :)
|
Imas ih tu u temi. Znat ce specijalisti za kineze bolje.. Baterija ti nebi trebala bit problem. Jako je dobra na tom telefonu. Idi na 1+1 ak ga dobis za normalnu cijenu. Nema boljeg za tu lovu. Mi3 ima premali ekran za tvoje prohtjeve a to je jedino kaj mi pada na pamet.
|
1 privitaka
Pozdrav.Na Coolpad f1 nemogu otvoriti Potrošnja podataka i neradi video,kako da to rješim?
http://forum.pcekspert.com/images/attach/png.gif 2014_09_16_18.39.24_crop.png (115.1 kB) |
Ekipa, još jednom da Vas zamolim ako mi možete pomoći pri odabiru mobitela. Da li postoji koji bolji smartphone od oneplus one u ovom cjenovnom rangu (2000-2500kn).
Općenito gledajući da su što slični (ili čak možda bolji) kvalitetama/performansama ovih najboljih brendova. Jedino mi je važno da je ekran 5.5' tj. što veći, naravno cjelokupne performanse i kvalitetnu isto cijenim. Hvala Magarcu na pomoći i Vama na savjetima koji slijede :) |
Citiraj:
Bluetooth ima manji problem, ponekad zvuk u slušalici pucketa. To se dešavalo i na MIUI-u, a na Baidu nikada. Pozivi ok, zvuk i mikrofon dobri. Sveukupno, bez obzira na par manjih minusa, rom je jako dobar. Eto, zapažanja prvog dana. |
Hvala!
Pošalji i laeku poruku o bagovima :) Citiraj:
Pogledaj pod Easy Peasy Za tvornički CoolUI - ubaci ga alatom YGDP |
Evo ja poslije par dana čitanja svih ovih stranica unazad se mislim između Lenova A806 i THL 5000. Javim dojmove kad naručim jednog od ove dvojice pa napišem review.
|
Citiraj:
|
@Mogy
Za tu lovu nema boljeg. Eventualno Xiaomi Mi4. Mana obojice je što nemaju proširivu memoriju tj. sd utor i baterija nije zamjenjiva (to baš i nije neki problem po mom mišljenju). Meizu MX4 bi im mogao biti konkurencija da ima nešto nižu cijenu. |
Naravno, i honor 6 je u toj prici, samo ga je zajebano nabavit
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Na veličinu se lako navikneš, a sve ostale komponente su trenutni vrh. Gledajući M8 i OPO i dojam večine ljudi da je OPO kvalitetnije izrađen. A o nadogranji softwera kakvu bi trebao imati OPO većina drugih može samo sanjat. Jedina mana je možebitno žutilo u denjem dijelu ekrana i ghost touches koje najavljuju već misec dana da su softwerska greška (čeka se update verzije 33R). Opet napominjem, jedino sandstone black 64GB sa njihove stranice je internacionalna verzija, sve ostalo su verzije za kinesko tržište. |
Hvala svima na savjetima :chears: Idući mjesec kupujem one plus one :D
Našao sam najjeftiniju i pouzdanu stranicu (bez invitea) za kupiti mobitel pa ako nekome treba: 1. link , 2. link za eu zemlje, bez carine i pdv-a (plaća se dostava - singapore mail, dok na prvom linku ne) btw, Imate preporuku koji dobar case uzeti? edit: sale, taman pišem post i vidim da si ti pitao :D |
Newman k1s za 149$
http://www.antelife.com/newman-k1s-s...era-black.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
za te novce je odličan izbor nekome ko ne pati na dizajn.. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slažem se da treba paziti i proučiti naokolo, ipak sam se prekratko družil sa dotičnim, pa nemrem govorit o manama, recimo nisam uočil problema sa ekranom..
|
Citiraj:
Ne vidim da Njemačko skladište šalje igdje osim u Njemačku samu. Španjolsko skladište šalje u EU države ali ne u HR, možda bi ih valjalo kontaktirati da nas dodaju na listu. Tvrde na španjolskoj podružnici 2g lokalne garancije, idem baš pročitati TOS. |
Citiraj:
|
Možda netko zna:
može li se na Cubotu P6 zamijeniti njegov TN display (s jako lošim kutem gledanja), s nekim IPS displayem? |
3 privitaka
Do daljnjega na laek.17 V3 ostajem.
Rom je brutalan,za daily use odlican. Nisam nikakvih bugova/errora primijetio,5h sati SOT kroz dva dana koristenja. Kad koristim dan-dan i pol skoro 6h SOT. Jos se vidi katastrofalan signal i ispreplitanje bosanske mreze. |
Citiraj:
Citiraj:
Uzmi količinu prodanih uređaja prva četiri kineska proizvođača smartfona: Huawei, Lenovo, Coolpad i Xiaomi pa usporedi količinu i kvalitetu s ostalim proizvođačima (i kineskim) i imaš tipično dobru kinesku kontrolu kvalitete. Ono mobitela što hrvati pretežno kupuju kao kinesko se ne može ozbiljno uzeti pod tipičan kineski proizvod. |
Citiraj:
Evo ti recimo mišljenje o jednom LTE coolpedu : http://www.amazon.com/Coolpad-Quattr...ews/B008ZE4YDC Dakle jedna lasta ne čini proljeće, neka si ljudi prouče za tog newman-a što se piše, pa ako je mob solidnog hw-a, mislim da je definitivni best buy za 150$. A i ne moramo svi imati coolpad :dobartek: |
Poznavateljima kineza, da. Sedmi po prodaji ukupno, a od kineza.... Pogodi.
|
Citiraj:
S nekim razlogom je P6 jeftiniji od recimo x6. |
Zanimljiva vijest za sve one koji žele kupiti oneplus one :D
Link Može se kupiti i bez invitea trenutno, ali je cijena oko 100$ skuplja tako da ako nekome nije to veliki problem neka pogleda linkove koje sam stavio na prošloj stranici ;) :) Da čekam mjesec-dva mobitel, a da pritom uštedim ~600kn odmah bih na to pristao. |
Citiraj:
@Dakok-pod kineska kontrola kvalitete sam se referirao na njihovu kontrolu kvalitete u cjelokupnoj industriji koja je miljama iza zapadne. Par proizvođača koji su na vrhu njeguju zapadnu kontrolu kvalitete, pa ne spadaju u tu kategoriju(poput ovih koje si nabrojao). Općenito globalno uspješne kineske tvrtke su prihvatile QC kakav je uobičajen na zapadu, većina naravno nije. |
Naravno. I mislio sam na par proizvođača koji po masi prodaje nadmašuju sve ostale kineze
pa onda i možemo uzeti njih kao ogledni uzorak :) Citiraj:
Koga u stvari citiraš i koji je smisao poruke? Kakvi coolpad? |
Citiraj:
Ja sam za tog Newmana k1s našao samo jedan problem vezan uz ekran a to piše da su riješili novim romom... Takvih problema sa coolpedom u ovom thredu imaš koliko hoces. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:37. |