![]() |
Idi pit btj :D
|
Designated driver :( :D
|
Unknown term not processed :D
Sve naj svima! |
Crouchhhhhhhhh
|
S obizirom da ih je lampard opet izvadio iz govana nije ni čudo da ostaje. :)
Igraju 2:2 protiv sunderlanda, frank uđe u 70. i zabija u 73. za 3:2 WIN WIN :) U 18:30 Tottenham - CFC :) Costa za 0:1 :) |
Frenki prestigao Henrya po golovima :care:
A i Kane izjednačio za Spudse :D |
Frenki je car. :)
Minvajl je tottenham izjednačio, a liverpool se opet danas pokazao. :D |
Poklone im 2 penala i svejedno nemru pobjediti. Koji vic od kluba :roller:
|
CFC gubi. :(
Liverpool rulz! :D Baš me zanima gdje je nestao hammer of thor. :D Pogotovo dio u kojem bi objasnio kako je Gerard bolji od Lampsa. :) |
3-1 :care:
Gol Kanea je eyecandy :) A vidiš, stvarno već duže nismo vidjeli HoTa u ovoj temi :D |
Pffff odu tri boda..pa pa :(
Je gol je masterpis. :) |
Kane :D
|
5:2...isati...
|
Petarda, a navijači viču we want six :D
|
To su oni navijači koji su prije navijali za Fulham pa se sjećaju dobrih starih vremena i primanja 6 komada po tekmi :D
|
Vidjeti kako Murinjo šizi i viče satrane je bilo priceless :D
To mora da je ona kampanja koja se vodi protiv Čelzija. Urota kažem, UROTA! :D |
Tottenham je danas bio bolji i to je to. Nema se kaj za dodati. CFC je i dalje prvi ali im je sada život kompliciraniji. :)
|
Citiraj:
http://www.index.hr/sport/clanak/por...da/792935.aspx |
Citiraj:
|
Makaršto. :) Ima devet bodova razlike. ;)
|
Nista to nije. 9 bodova su par tekmi. Gubis tu i tam dobis tu i tam i eto. A kola do kraja kolko oš :D
|
Samo kak igraju u gostima tih 9 bodova se čini ko Kilimandžaro. Napomenuti da još nisu standardizirali formaciju,da obrana sa 3icom curi ko kiša u Seattleu,a sa 4 ko da gledam Dinamovu obranu u Europi,Rooney i VP igraju s ogromnim amplitudama u formi.
Za razliku od Chelse i Citya,koji igraju standardizirano i uigrano,znaš ko bu strijelac redovito...zapravo da,reko bi da više Arsenal ima šanse preokrenut sve i priključit se u utrku nego ManU. |
Sve to a samo 9 bodova razlike. Po tome bi onda bili 10 bodova u prednosti da je sve slozeno kako spada. Nogomet je to sve je moguce
|
Citiraj:
|
Pa čuj,imaš nešto što se zove raspored. Nekad te pogodi sa protivnicima po ćefu pa je pozicija bolja nego šta je forma. Imaš primjera tu West Ham koji se šulja oko pozicije Lige Prvaka a tamo bi ga Ludogorec silovao vjerovatno. Realan je završetak sezone u sredini,jedva,ako ih pomazi još koji bod protiv sebi jednakih. U Italiji imaš Genou,koja je i sama priznala da nezna kako je na bod od pozicije koja vodi u Ligu prvaka. Realnost je dno ljestvice,završiće u donjem srednjem djelu samo na račun sadašnje pozicije. U Njemačkoj Augsburg na poziciji za LP. U grancuskoj Lyon(najsličniji primjer Unitedu) drži drugu poziciju ispred PSGa. Nakraju se neće u LP plasirat.
Svima njima je zajedničko ono šta sam napisao u prijašnjoj poruci. Naravno,u nogometu je sve moguće,samo je nešto više moguće a nešto manje moguće. United za naslov,je uzeći sve parametre u kalkulaciju,najamnje na ljestvici mogućnosti. |
No daj, više šanse ja imam da povalim Adrianu Limu nego da Junajted ove sezone osvoji PL :lol2:
|
Ufff danas je za Real biti ili ne biti, a i iduće kolo bome. Samo da padne taj rekord. :D
|
Da, vec od 2minute cvile po terenu...
Vidi se da su bez modrica smjesna ekipa u sredini terena |
Citiraj:
|
Tesko, posto mislim da je bio offside u trenutku upucivanja balea prema ronaldu vanjskom.
Ali ove simulacije Crystiana Penalda, Kroosa, Marcela, Ramosa i ostalih divljaka su sramotne. Cudi me da Bale ne cvili a njega su jedinog posteno natukli dosad |
Citiraj:
|
Pricam za taj drugi penal, "nesudeni" penal, kad je kristinka promasila prazan gol.
|
Citiraj:
I šta pišeš da su divljaci ako ih neko starta a oni reagiraju kak već reagiraju.. Koda mi znamo koliko je netko osjetljiv,netko može primit više batina a netko ne xD Nije da se itko od njih 100 puta zavrtio po podu ko Neymar ili Busquets :) NHF :chears: |
Jel mi gledamo opce istu tekmu ili si tu dosao samo bacat moralne vertikale?
Dakle pricamo o "udarcima rukom" na Kroosa, Marcela, i Kristinku, gdje kontakta nije bilo a valjali su se po podu ko da ih je sveti sava papovkom streljao. NHF Zivio kume :cheers: |
Citiraj:
Nisam gledao prvih 10min.. :) PS. počinje drugo poluvrijeme :D idemo gledat tekmu :) Šteta.. toliko su fulali i onda im se osvetilo.. jbg. Dobra Valencia u drugom dijelu. |
Eto rekorda :)
|
Citiraj:
|
MU ce bez nekih velikih problema riješiti tih 9 bodova razlike. Pogotovo sad, kad su prestale oscijlacije u igri, momčad je stabilna, i visoko motivirana, jer je već postigla nemoguće, digla se iz pepela kad je gubila od fenjerasa početkom 9. mj.
|
Citiraj:
|
Pade real... A izgleda da će i barca...suarez je igračina samo takva.. Al i ovaj Enrique jebe rakitica bez veze!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:25. |