![]() |
Citiraj:
Za multiple monitor display bi možda trebalo podesit i u nvidia control panel ako neće kroz win opcije. |
Monitor mi je spojen preko DVI, a tv preko HDMI.
Kad sam spojio monitor na DP, kartica je vidila TV kao primarni monitor, pa mi je post bio na telki, a na monitoru bi dobio sliku tek u winsima, to me uzasno nerviralo. Ali kvalteta slike preko DVI i DP je ista, tako da GG :D |
Citiraj:
Ja nisam sebi još flashao novi VBios. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al bez obzira na to trebao bi potražiti VBios update s MSI stranice EDIT Evo provjerio na MSI stranicama. Novi VBios 2015-04-17 |
MSI live update koji sluzi za to kaze da nema novog BIOS-a.
Inace zadnja verzija live update mi se ne zeli instalirat, imam predzadnju koja mi je uredno nasla novu gaming aplikaciju (npr na MSI stranici je bila starija verzija), kad ide instalirat veli da je sistem unsupported (win7 64)...nesto su zeznuli, vjerovatno ce ispravit u slj verziji ;) |
Citiraj:
Čak mi nije niti ažuriralo Gpu Tweak. Skini update file i pokreni ga kao admin. Ako sve prođe kako valja resetiraš da se novi VBios primjeni i to je to. EDIT Evo link za W7 64 Koliko vidim najnoviji je 6.0.016 http://www.msi.com/support/vga/GTX-9...n-utility&Win7 64 |
Se kome još možda ruši GeForce Experience nakon enableanja Shadowplaya sa novijim verzijama GFE-a?
Problem se manifestira kao rušenje GFE-a sa sljedećom porukom: http://i42.tinypic.com/2rm1ogw.jpg Nešto su opako ujebali sa zadnjih par verzija GFE-a pa sam se morao vratiti par verzija unazad na stariju koja radi kak spada bez rušenja. Ako se kome još isto dešava, rješenje je maknuti zadnju verziju programa te instalirati verziju 2.1.2 sa kojom potvrđeno nema problema nikakvih, a ima još novije fičre kao DSR. Zadnji driveri se mogu normalno instalirati, bitno je da se ne instalira nova verzija GFE-a. Nakon instalacije naravno pogasiti automatsko updateanje GFE-a. Evo i direktni download link za sve koji trebaju, da se ne muče :D |
Citiraj:
E taj ne radi, koja god verzija, ja imam 015, ali jedan update biosa sam obavio davno, a nisam ponovno probao DP, ajd probam pa javim. EDIT: Nis, i dalje isto, kad se ukljuci DP, HDMI je primaran. |
Citiraj:
Nebi ti se trebao rušiti. |
Citiraj:
|
Naletio sam na još jedan fičr nevidie :D
http://vr-zone.com/articles/simple-t...pus/90987.html Možda kome pomogne, probam kad dođem doma. |
Ja to ne nađoh, vjerovatno zato što nemam Experience instaliran.
|
Nit ja nemam, baš si me podsjetio da pogledam. :)
|
|
Kajjaznam jel tu riješen problem kako treba, samo prenosim što sam pročitao :)
|
http://wccftech.com/nvidia-geforce-g...eforce-bundle/
Je li itko imao ikakvo iskustvo sa našim trgovcima s ovim. Govorilo se već o W3 nego su sad uvrstili i drugu AAA igru. Mogu se na kraju i prodat igre i vratiš poprilično para koje si dao za grafu. |
Marketing nVidia style (vramgate)
Prije par dana sam igrao gta5 i primjetim u aftrburner osd-u da mi je upotreba vrama na 1546mb što je jako čudno jer je sve na high, a poznato je da je GTA 5 vram hog i da na ultra 1080p postavkama guta više od 3gb vrama.
Nakon malo guglanja sam otkrio da mi grafa ima 515mb rama koji je 7 puta sporiji od ostalog tj. beskoristan!! Par mjeseci prije sam čuo da nove 970ke imaju sličan problem,ali za 660 sam osjetio lažni marketing na svojoj koži. Kako si nVidia može to dopustiti? Da čujem mišljenja. |
Zato jer nema konkurencije u marketingu :)
Možda na tim postavkama stvarno ne treba više rama. Jesi li osjetio kakve posljedice, trzanje slike i slično? |
http://forum.pcekspert.com/showthrea...260681&page=27 Citaj do kraja teme ako ti se da i ne otvara topic bzvz.
|
Ma igra radi ok.Drzi 60fps s dropovima na 45.
2500k 4.5ghz dere ponekad na 95% , ali problem je sto je gpu usage na 80% kad je vram pun. Kad pojacam postavke onda napuni do 1700mb i padne na 25 fps. Znači da bi gpu mogao još potegnut ali fali rama. Vram slider u gta postavkama je na 2350mb vrama. xulos zasto ovo nemože biti posebna tema |
Drago mi je da ti sve radi. Nemoze bit posebna zato jer vec ima tema i da si otvorio link koji sam ti dao vidio bi da tamo ima preko 30 strana rasprave o istom problemu.
|
Za 660Ti se od prvog dana znalo kakav je raspored memorije.
http://www.anandtech.com/show/6159/t...60-ti-review/2 Sumnjam baš da ti to stvara problem, prije će biti da fali gpu snage ili je igra lošije optimizirana. |
Pogledao sam dosta reviewova kad sam je uzimao i nisam naišao na taj. Navodno gpu nemože ni handlat 2gb, ali svejedno bi taj nedostatak trebao biti naglašen negdje.
Igra je odlično optimizirana i radi ok. To uopće nije problem. Muči me to što u zadnje vrijeme hw proizvođači i game developeri lažu i prodaju nedovršene proizvode i prolaze nekažnjeno. Kad im korisnici nešto prigovore onda često nastupe sa peasant please pristupom i ništa ne naprave po tom pitanju. Da su barem ljudima koji su kupili 970ku ponudili neku free igru ili nešto takvo. |
to je "feature" :D
|
Zanima me vi koji imate gtx970 jesu sredili sa novim driverima onaj problem sa memorijom na kraju ?
|
Citiraj:
|
kakvi su u pravilu rezultati OC-a za 980-ke
skinuo sam evga precision, ruknuo na 115% power digo core za 100mhz i memu za 150mhz bez dirabnja voltaže i drži u gta bez problema to je onda valjda normalno kaj mislim bez diranja voltaže |
Kod 980-tke nemaš potrebe dirati voltažu. Slajder nadesno, upali 3DMark/Furmark i dokle ide.
Iako iskreno, nemam neku potrebu za OCanjem jer žvače sve živo na stocku, samo uživam u tišini i hladnoći. :) |
praktički se nisam zajebaval s tim od doba blajnd fleša na 3870 , al kolko sam skužio memorija se može dost dić bez beda
|
Secret surprise feature :lol2:
|
Citiraj:
Ja osobno taj problem još nisam doživio jerbo me život malo odlučio usporiti u nabavki full hd monitora. :zdero2: |
1 privitaka
Umjesto 4 gb velikim slovima triba pisat 3.5gb još većim jel čuješ neVidija
|
Jeste i bogu više dosadni s tih 512MB :D
Grafička niš ne valja zbog toga, pogotovo na monitorima veličine poštanske marke. |
I? Kako radi na tvom monitoru veličine pisma?
|
Dosadni su mi ljudi koji krenu nabijat postove u svakoj temi i pritom ne napisu nista pametno. O tome se radi. Ne o tih prokletih pola gige rama.
|
Novi sam, sve mi je zanimljivo :). U čemu je problem?
|
Citiraj:
|
Koliko god mi smeta tih 512mb opet ću je kupit za koji mjesec jer je best buy trenutno :roller:
|
Citiraj:
Pisite nekakve konstruktivne komentare i postavljajte konkretna pitanja. Ovako samo dobijemo hrpu smeca koja nicemu pametnom ne koristi i bezveze prijeci put ka korisnim informacijama. NHF, ali prodji malo kroz forum pa ces vidjeti o cemu se radi. @mod - sori na ot, necu vise :nono: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:36. |