![]() |
Pozdrav, da li će te dobivat ove Division kodove sa GTX 970 karticama? Hvala.
http://www.geforce.com/riseup |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ekipa nema više patriot ssd-a? Onih po 300 i nešto kn? :)
|
Citiraj:
https://www.uzishop.hr/ssd-sata/6668...-gb-blast.html |
Sve je na broju. Mislim da ćemo sutra stic složit, za sad izgleda sve pet. Dobar pristup, stiglo u zadanom roku. :)
|
Trebao bi proširiti količinu Diskovnog prostora.
Jeli moguće dobaviti ovaj hard? WD 6Tb Black WD6001FZWX Thx :beer: |
Citiraj:
Code:
HD SATA 6TB 64MB Seagate ST6000VX0001 5400rpm Surveillance |
Evo, da javim. Sve radi, sve super. +1 za Uzi! :)
|
Citiraj:
Ma zapeo sam na tog WD, zbog 5 godina garancije. A u ovih 20 godina mi se pokazao Wd kao pouzdaniji. Thx na ponudi. :chears: |
Pozz,
imam mali problem. Naručio sam komponentu u poslovnicu bez da sam gledao radno vrijeme iste. Pošto i ja radim od 9 do 5, sada mi je problem pokupiti istu... Što da radim? |
Scimaj hrvoja pa se dogovorite.
095 564 1824 |
Citiraj:
Hvala i vidimo se opet!:goood: |
|
Naručio sam određenu količinu komponenti preko dotične trgovine. Primio sam poruku da je uplata prihvaćena. Da li ću dobiti poruku kad oni pošalju opremu kurirskom službom? Da li će ta poruka biti objavljena u sekciji u kojoj mi pišu svi detalji o narudžbi?
|
Kad krene narudžba prema tebi dobijes email sa svim podacima. Naravno i status se promijeni.
|
hvala na informaciji!
|
Citiraj:
|
Uzeo bih ovo:
https://www.uzishop.hr/intel-proceso...ron-g1840.html Na to ide još neki forumski popust 3% ak je to još aktualno? Ja to platim prek neta, može frend koji radi u Zg pokupiti ili moram osobno doći? |
et' :D
da pohvalim shop te nadasve susretljivog, komunikativnog, uvijek zajebantski raspolozenog, generalno raspolozivog i odazivnog te sa debelim zivcima coeka - Hrvoja :chears:. ispilao mene sef pa ispilao ja Hrvoja, ping pong sa mailovima i pozivima, osobni susret i casica razgovora je takoder pala........ keep up the good work! :chears::fala::chears: |
Citiraj:
|
Evo da se i ja priključim pohvalama s nove kante - odgovori na mailove stižu u rekordno kratkom roku u radnom i van radnog vremena poslovnice i maksimalno izlaze u susret kupcu. Također, dogovorio se sa Hrvojem da mi osobno dostavi kantu i sve je prošlo bez ikakvih problema. 10/10
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
razlika je u matičnoj ploči...
|
Citiraj:
još mi se nije upalila lampica zašto i7 košta toliko... :hitthewal: |
Ja sam na prvu mislija da mu je različiti dobavljač procesora, vidiš da uvik može gore :D
Neki naši webshopovi imaju 2 cijene za isti artikal (nije isti uvoznik), pa me malo ponilo :p |
Citiraj:
|
ja isto gledam cifru i reko bogte pa doklen je došlo da za dobar cpu moraš bacit 4 cigle jebote pas više i cijenama :D
|
Citiraj:
|
neću ni kliknut na link jer znam kaje iza njega + još ti i ne radi :D
|
Znači kliknuo si ako znaš da ne radi :D
|
samo da potvrdim sumnje :D
|
Koliko treba čekati ako se naruči procesor i ram?
|
Ovisno koji ram i mbo, daj na pm pa javim. Obicno je to u nekih 5-7 dana.
|
Citiraj:
|
Svaka pohvala Uzi Shopu, savjetima i ultra brzoj isporuci :) Sve lijepo slozeno i nakon instalacije OS-a, radi savrseno! :goood::chears:
|
Uzijevci da li mozda planirate uvesti placanje Paypalom? Ne znam koliko je komplicirano uvodjenje nove vrste placanja.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:06. |