![]() |
MortPlayer, jer svira po folderima :P
|
Takoder sam za PowerAMP i po zelji svira po folderima. ;)
Sta preporucate za sinkroniziranje muzike izmedju kompa i mobitela, po mogucnosti preko wirelessa? |
Citiraj:
|
Ja sam nakon neznam koliko playera završio na GoneMAD playeru i najviše mi odgovara..dizajn menija prati ics/jb temu, browsa i playa po folderima, žanrovima, albumima, izvođačima, kako tko hoće, a i ma i 4x4 widget.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Poweramp, super layout, EQ, lockscreen kontrole, skinovi.. probo ih 10, ovaj mi je jedini ok.
|
kako to da nema kvalitetnog rjesenja za gledanje tv-a na androidu? ili ima? pa neka se i placa, par desetaka kuna bih dao...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Postoji li neka aplikacija uz pomoc koje mogu uslikati neki tekst (sa papira nor) a on ga pretvori u word ili slican fajl koji mogu editovat ili slicno.
Konkretno, uslikam stranicu knjige i onda mogu editovati text, kopirat,brisat dio isl... |
Citiraj:
edit: evo za početak http://support.google.com/drive/bin/...&answer=176692 |
Program za komp Abbyy FineReader Pro ima tu mogućnost. Prebaciš sliku s moba na komp, učitaj u FR i dobiješ tekst u wordu.
|
Kako vama radi Sopcast na Androidu?
Meni je to sve nesta usporeno, muljavo,zvuk kasni... Dok na PC-u radi bez problema sa vrhunskom slikom. |
Poz, tema je stara ali ja sad navratio :D
Evo nekih app koje ja koristim na svom HTC Desire C :D Airdroid Android system info Any Do AndWobble2 Adobe Reader App 2 SD B92 Blic BusPlus Camera360 Dropbox ES File explorer IMDb Inkpad FAC free MX Player Parking Manijak Messenger - FB Opera MINI Sportal SoundHound Speedtest QuickPic Power amp Skype TV Program Zedge Translate Igre Raging Thunder 2 Speedx 3D Cut the rope Fruit Ninja Teeter Angry Birds :D |
Potreban mi je besplatan music player. Bez reklama, povlacenja raznih sranja sa interneta, nepreglednih slikovnica, horde funkcija za koje trebam mjesec dana obuke... Samo zelim najobicniji player koji moze svirati muziku iz bilo kojeg foldera bez ikakvog kompliciranja. Podrska za flac je pozeljna isto kao i mogucnost da player ima ikonu kod sata. pomozite! :-) |
nesto ko iTunes, al za Android?
Zanima me ima li kakav sustav/aplikacija koja bi nama sa HR podrucja omogucila kupnju glazbe slicno iTues principu, znaci da mogu kupit ili jednu pjesmu ili cijeli album ako mi pase... i to za Android... al da mogu syncat sa kompom,jasno,i da slusanje a kompu ili mp3 playeru kasnije nije ilegalno...
|
Pitanje u vezi Vibera - ostaje mi upaljen ekran za vrijeme razgovora pa ga pritišćem licem. Za vrijeme normalnog razgovora se normalno ugasi. Mob je Motorola Defy s JB-om.
|
Citiraj:
nađoh konacno... :fiju: |
Ne, nemoj ni u kojem slučaju napisati naziv app :/
|
Citiraj:
|
Moze preporuka igrica? ;)
|
Citiraj:
ne znam kako to izgleda na malim ekranima od mobitela, ali ovo je na tabletu prava zaraza. i ne guta bateriju, nema reklame ni zahtjeve za ikakvim dozvolama. |
|
Na ovo sam se navukao zadnjih dana. Teško u pm i traži razmišljanje pa se većini vjerojatno neće svidjeti :D Ako volite logičke igrice probajte, ne škodi ni ako volite programirati
https://play.google.com/store/apps/d...am242.robozzle |
ne valja. unutra su reklame. :-(
|
Odličan kriterij ocjenjivanja s obzirom da koristiš proizvod kojeg je dijelom proizvela firma koja se temelji na reklamiranju ;)
|
Citiraj:
|
A znam, neki appovi ga baš siluju s tim reklamama, to stoji. Uvijek preostaje root i trik s blokiranjem reklama. To je valjda jedini razlog kojeg spomenem prijateljima kada me pitaju "zašto rootati".
|
Citiraj:
Moto X Mayhem Free |
Mislim da bih mogao da pomenem i aplikaciju za kontrolu troskova HandWallet. Besplatni programcic koji ima bukvalno sve sto bar meni treba za upravljanje novcem. Znaci kreditna kartica, e wallet, bankovni racun i slicno, moze i placanje preko njega i tako to. Koristan je dosta, a mislim i da je izasla verzija i na nasem jeziku :) https://play.google.com/store/apps/d...FuZHdhbGxldCJd
|
Molim preporuku za neku aplikaciju koja dize VPN on-demand u ovisnosti o URI-ju kojem se pristupa neovisno jel email klijent zeli na exchange server ili web browser na nekakvu intranet stranicu ili IM klijent na jabber...
Dakle, ideja je definirati URI-je te VPN konekciju koja se dize za svaki od URI-ja. I kada neki klijent zeli pristupiti tom predefiniranom URIju da mi aplikacija automatski digne predefiniranu VPN konekciju. |
Music player
Da li se može instalirat music player od sony ericsson xpiria na samsung?
Probavao sam ne ide, valjda je zasticena. Dal se netko možda bavio time? |
Moze preporuka aplikacije za izgubljeni mobitel..ima ih tonu pa se nemrem odlucit
|
Citiraj:
Plan B |
... ili ako ga nisi jos izgubio cerberus.. link
za 3€ dozivotna licenca i mozes nadzirat do 5 uredaja ;) |
Kako te tracking aplikacije rade ako lik, recimo, baci tvoju SIM karticu, formatira uređaj i stavi neku svoju?
|
A fora je da ne rade čim netko fleša custom rom ili zna što radi. Full wipe često ne napravi mnogo jer neki appovi imaju klijenta u /system particiji koja se ne briše. Ali custom rom je briše pa...
Zaključak bi bio da sve dokle ti na mobu treba client app, takvu zaštitu možeš bespovratno ukloniti. Ako si k tome rootao, ostavio si otvorena stražnja vrata. Ako je lopov glup onda si na konju. Ukoliko ne živi u zgradi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
e sad, ako padne wipe.. pa pa |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:35. |