![]() |
Citiraj:
n/p: Pipsi - Rosita Pedringo (izštekani session) |
Godsamck - The Journey
|
MIRALEM RAHMANOVIC MIKI - dva zivota
|
Trenutno malo gledam koncerte:)
RHCP-Live at Slane Castle, Ireland GNR-Use Your Illusion in Tokyo |
Zeppelini-DVD The Song Remains The Same:)
|
Megara vs. DJ Lee-Chilling On Cloud 9 (Deepforces Remix)
Zane & Foster-Big Boom Bang (Cascada Remix) Fabio Vega-No Way Out East Clubbers-More More More Sven-R-G vs. Bass-T-Never Talkin' Bulldozer-Funky Groove (A1 Tune Up! Remix) Sunics-Born To Dance (Dj Dean Mix) .................. ................. ................ ................ |
Faithless miss you less, see you more
|
Katatonia-Dispossession
|
Pearl Jam-Oceans
|
Vatrogasci Eunija : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :
Prebolesni su |
RAMONES - I wanna be sedated : bonker : (smajli udara u ritmu pjesme :p )
|
DIRE STRAITS - brothers in arms.mp3: stoopid
|
np: iron maiden - be quick or be dead
: CoolRamb :clap: ja jaaaaaaaaaaako volim IM...i tako ih dugo nisam slusala...a sad ih je beren pustio i horza i ja smo podivljali :) |
Tool - Disposition
|
Megadeth-Peace Sells
|
Depeche Mode - A pain that im used to (Jacques lu Cont remix)
|
@Flare - I ja volim IM. Pogotovo gitare.
Linkin Park Rock Am Ring - And One Lik se tako jako dere, (uživam sluđati screaming/growling).... da nije ni čudo što mu sad neide ko prije...:D |
Dj Sasha&John Digweed- Blue Planet
|
Black Sabbath - Iron Man
Him - Wings of a butterfly Apocalyptica - the unforgiven ( original pjesma od metallice ) :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
Linkin Park i growling :rolleyes: Čini mi se da baš i ne znaš što je growling, a slušanjem takvog faggot banda nećeš ni znati. :rambo: :rambo: :rambo: |
Dire Straits-Romeo & Juliet Live
|
playlista:
Apocalyptica-Prolouge Apocalyptica-Fade to black Apocalyptica-Nothing else matters Blind Guardian-Lord of the rings Pasi-Svoje ja Pasi-Lojalan Pasi-Lajk Prejer Pasi-Jebote Bog Iron Maiden-2AM Iron Maiden-Aces High Iron Maiden-Afraid to shoot strangers Iron Maiden-Blood Brothers Iron Maiden-Brave New world Iron Maiden-Dream of mirrors Elvis Jackson-Dreams Rammstein-Feuer Frei Sum 41-Hell song Antitodor-Autoriteti Antitodor-Ne bojim se Rise Against-Alive and well Rise Against-Tip The scales The Offspring-Dammit I changed again The Offspring-One fine day The Offspring-Conspiracy of one The Offspring-Pay the man King Prawn - Amuse The Young & Amaze The Old Guano Apes-Lord of the boards Sum 41-Reign in pain Sum 41-Pain for pleasure Sum 41-In too deep Alanis Morissette-A man i to se vrti tim redom od 9 ujutro pa da 5 pjutro sljedeci dan. sad sam na Rise Against-Tip The scales. |
Citiraj:
|
Paul Van Dyk Live@Mayday
|
A evo moje play liste
Dejan M. - Zeljo Moja Adrian Copilul Minune & Carmen Serban - Ale La Denisa & Florin Peste - Aseara am avut un vis frumos Florin Peste & Denisa & Play Aj - Ochii tai cand ma privesc Florin Peste % Denisa - Esti trandafirul intre flori Denisa & Florin Peste - Am pe telefonul meu o poza cu chipul tau Florin Peste & Denisa & Play Aj - Cum poti dormi fara mine ADRIAN COPILUL MINUNE si VALI VIJELIE - Lacrimile curg Florin Peste & Denisa - Esti trandafirul intre flori Florin Peste & Denisa - mi inima de inima ta Romanian - As da sufletul din mine Nermin Suljic - Crna zena Nermin Suljic - Brza rijeka Nermin Suljic - Prodan za sitno Hazre - Hazre-Djavo mala Meho Hrstic - Ne Zalite Mene MIRALEM RAHMANOVIC MIKI - Dva zivota MIRALEM RAHMANOVIC MIKI - Kad popijem litru dvije MIRALEM RAHMANOVIC MIKI - Ne ostavljaj nista svoje MIRALEM RAHMANOVIC MIKI - Placi, placi danima MIRALEM RAHMANOVIC MIKI - Prekrizi ime svoje MIRALEM RAHMANOVIC MIKI - Nek te ljubi drugi Nihad Kantic Sike - Cudan je trag Nihad Kantic Sike - Devet leta Nino - Svuda bez tebe Nino - Za prošlu ljubav Nino - Kraljica Balkana Nino - Lazi, lazi Nino - Sta cu mala s tobom Nino - Ti si cerko tatin sin Nino - Udahni duboko Nino - Usne vrele kao zar Nino - Vatra i vino Nino - Zbogom mala |
*hik* :D moja je playlista pre dugačka ;) 2488 pjesama :D
U2 - A Man And A Woman :) |
miroslav skoro; dvorac :D
|
Slash's Snakepit-Dime store rock
|
Can't You Hear Me Knocking-The Rolling Stones...ustvari neki live dupli album cijeli:)
Nije loš za nedjelju popodne i pun želudac:D |
Kiss - domino
dobra pjesma !!!! Metallica-stone cold crazy ( malo nabrijavanja sutra za školu ) :D :D :D |
moja play lista ima samo 823 pijesme :D
|
Tool - Stinkfist
|
Bruce Dickinson-Tear of the dragon
|
Citiraj:
franz ferdinand ... this boy |
Citiraj:
Chuck Berry - Good Morning Little Schoolgirl |
Bruce Dickinson-Born in a 58
|
tycho ... cloud generator
tycho ... sunrise calendar ...sa odlicnog sunrise projector albuma. |
gary moore- parisienne walkaways
|
Citiraj:
sta? to je tipfeler ili? htio si reci nekoliko zaista odlicnih ALBUMA :beer: : cheers2 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |